AnnijaB @ 21.12.2021 22:26Liene tirgos Màjas??????????
turklāt Norge par mārkleri nevar strādāt jebkurš, kas to iedomājas.AnnijaB @ 21.12.2021 22:26Liene tirgos Màjas??????????
AnnijaB @ 21.12.2021 22:26Liene tirgos Màjas??????????
Jajaja2 @ 21.12.2021 22:31Stabili iešmigojuši, jo sāk palikt runīgāki
viņš taču ākstās par to loteriju. Saka, ka LV presē bija rakstīts. 🤨libre @ 21.12.2021 22:39Nu waaa taaaaa faaaaks. Ko viņi lieto? Gribas pierakstīt komentāru šamejiem, bet negribas ka bloķē ? patīk paskatīties.
tirgotāja atradusies.
Un 150k laimēt ! Šaaas. Tad būtu 10374929 storiji par to ? labi ja 150 nok ?
150k nok - ķip 15t eur . Laikam acis aizlietas un neredz ?
Jajaja2 @ 21.12.2021 22:40viņš taču ākstās par to loteriju. Saka, ka LV presē bija rakstīts. ?
libre @ 21.12.2021 22:09Pajautājiet - vai var pastastīt - ka nokārtot uzturēšanās dokumentus sievai ??? no tā varēs saprast - cik legāli sLieķuks te ir ?
es nevaru prasīt. Man IG profilā norādīts, ka es ir norgē ? un tādu autoritāšu dēļ, negribas labot profilu.
libre @ 21.12.2021 22:44
Kāda uzjautās šo??
Bjork @ 21.12.2021 22:46Otrs, jābūt padziļinātām zināšanām un jaspēj atbildēt uz ļoti specifiskiem jautājumiem, tas nav kartupeļus tirgot. Nekustamo īpašumu mākleris Norvēģijā ir pilnīgi citā līmenī, ne tuvu nelīdzinās Latvijai. Visi īpašumi pārsvarā tiek pārdoti ar māklera starpniecību. Būvniecībā, juridiskās lietās, finanšu, namu apsaimniekošanas, ģeodēziskie jautājumi, un vēl miljons un viens jautājums, jo jāzin, ko un kā domā un pasniegt īpašuma spēcīgākās puses. Kaut vai noreaģēt uz jautajumu, cik ilgi un kuros logos iespīd ziemas saule, jo tas ir svarīgi norvēģiem. Energoklases utt. Ak, vai, es domāju, ka viņai vajadzēja nomainīt Ernu, ne Jonasam stāties Ernas vietā, Ļenka ar savām spējām spētu vadīt visu valsti viena pati.
lielākās iespējas tad, ka tiks ziņots bērnu tiesību aizsardzības iestādēm. Tur neauklējas. Tikko kā, piemēram, gari nagi-bilde. Nav apģērba- brīdinājuma ziņa, nereaģē, ziņa jau tālāk.allssuu @ 21.12.2021 22:50Es tiešām ļoti ceru ka viņi palaidīs Miu dārziņā. Varbūt viņai tad dzīvē parādīsies kāds prieks.
nu pag, ko tu tik sarežģīti. Ja Ļenka stāv pie sava tirdzniecības centra un dala bukletus, viņa taču tirgo mājas?Bjork @ 21.12.2021 22:46Otrs, jābūt padziļinātām zināšanām un jaspēj atbildēt uz ļoti specifiskiem jautājumiem, tas nav kartupeļus tirgot. Nekustamo īpašumu mākleris Norvēģijā ir pilnīgi citā līmenī, ne tuvu nelīdzinās Latvijai. Visi īpašumi pārsvarā tiek pārdoti ar māklera starpniecību. Būvniecībā, juridiskās lietās, finanšu, namu apsaimniekošanas, ģeodēziskie jautājumi, un vēl miljons un viens jautājums, jo jāzin, ko un kā domā un pasniegt īpašuma spēcīgākās puses. Kaut vai noreaģēt uz jautajumu, cik ilgi un kuros logos iespīd ziemas saule, jo tas ir svarīgi norvēģiem. Energoklases utt. Ak, vai, es domāju, ka viņai vajadzēja nomainīt Ernu, ne Jonasam stāties Ernas vietā, Ļenka ar savām spējām spētu vadīt visu valsti viena pati.