Minelūše @ 10.01.2024 12:17Būtu labāk savu antīko grāmatu vietā darba sludinājumus šķirstījusi. Cik var veģetēt? Kā pašai neapnīk kvernēt caurām dienām, kā nepaliek garlaicīgi?
Es neceļu , pirmkārt man vienmēr uz klusumu uzlikts . Un ja ko vēlas var sms atsūtīt ,es atvanu .Merilda @ 10.01.2024 13:35Kad zvana nepazīstams numurs, Jūs arī uzreiz sākat cilvēkam jautāt vai viņam nav kauna, tad nosaukt par gudrinieci, tad par velna veceni un kko nomurmināt par cietumu? ??
Merilda @ 10.01.2024 13:35Kad zvana nepazīstams numurs, Jūs arī uzreiz sākat cilvēkam jautāt vai viņam nav kauna, tad nosaukt par gudrinieci, tad par velna veceni un kko nomurmināt par cietumu? ??
Merilda @ 10.01.2024 13:35Kad zvana nepazīstams numurs, Jūs arī uzreiz sākat cilvēkam jautāt vai viņam nav kauna, tad nosaukt par gudrinieci, tad par velna veceni un kko nomurmināt par cietumu? ??
Naomi* @ 10.01.2024 13:51Pēc tā zvana pirmais, ko varēja pateikt, ka abi dzer, otrais- Lienei atbild ļoti agresīvi, savukārt Andris pieklājīgs- pasaka labvakar, lai arī dzeris, vispār nesaprot par ko ir runa, bet uzreiz atzīst savu vainu.
Secinājums- Andris saprot pieklājības normas, pat alkohola reibumā, savukārt, Liene- neaudzināta un prasta, bez iemesla agresīva. Viņa pat necenšas noskaidrot, kas par lietu, bet uzreiz aizstāvoties uzbrūk.
Zobenzobu tīģeris @ 10.01.2024 13:57Bet kas īsti viņai zvanīja?
Kas tur zvanīja neatradukrmmm @ 10.01.2024 14:11Bet iedomājieties, ka jūs tiešām darba pienākumu ietvaros zvanat kādam cilvēkam, mierīgi klāstat situāciju, a tur pretī tāda drebelīga un slikta nostādīta balss - ak tu vella vecene, kā nav KAUNA ???
"Kur vēži dzied" - man arī tā grāmata patika. Bija iespaidīga, liek ilgi domāt par tās noslēgumu. Jo... Izrādās, ka brūnace ir spējīga uz atriebības slepkavību, turklāt tik meistarīgi to noslēpj, ka uzķeras visa pilsēta.Hermiine89 @ 10.01.2024 13:08Ļenkuces iedomu pasaulē nekad nav garlaicīgi. Viņa iztēlojas sevi par filmu un grāmatu varonēm. Viņa ir liktenīgā brūnace vai augstdzimusi lēdija- kā kurā brīdī personība sadalās. Pilnīgs kukū!
Uz manīm bija pasūtits joka zvans ,ka man zog elektrību😁Bet kamer iebraucu ,biju pieklājīga,pec tam vnk nometu😁aauuu @ 10.01.2024 13:41
Nekad. Tikai nenormāls cilvēks tā dara. Un vai pamanījāt, kādā tonī viņa pacēla telefonu un kā pārmainījās balss tonis, kad tika uzdoti jautājumi? Pacēla ar tādu vārgu balstiņu ( imitēja, ka guļ vai slima, ja nu zvana kāds no radiniekiem, sociālajiem utt. TEĀTRIS.) un brīdī, kad saprata, ka nezvana tas, kas varētu zvanīt, tā uzreiz kā ragana palika.