Vai dieninTonya @ 03.01.2024 12:40Eeeeeem es tagad tik ievēroju kur kleita un kur krūtis.. es gan no kāzu kleitām neko nesaprotu, bet vai tas ir norm? ? zinu, zinu, kleita ar sadarbību, bet vai tad kleitu nevar arī uz to pasu sadarbību iedot, kur krūtis nekrīt cauri? Tad jau labāk būtu vienkārši baltu kleitu uzvilkusi
kuranavliene @ 03.01.2024 12:15Nu,vai šodien būs rožu klēpji romantiskas vakariņas? Kāzu gadadiena kā nekā!
Tiešām. Es tādus video taisīju pirms 15 gadiem. Baigā datorgrafiķe. 🤣 Man viņas stils atgādina Windows 98 un datorus-kastes. 🤣🤣🤣Jukooo @ 03.01.2024 13:08Cik powerpoint cienīgs video apskates materiāls kàzu gadadienā.
Gaidam arī ko tauklodīte būs sagatavojis pretī!
Un sawļes liek GIFus un apsvejkumus 🥰Minelūše @ 03.01.2024 13:304 kopīgi nobuhāti gadi. Sasniegums. Kleitu kādu iedeva, tādu iedeva, nevar atļauties Ļenka iebilst, citādi pienāktos pašai rakties pa saviem lupatu maisiem un mēģināt atrast ko piemērotu kāzām.
Šampja dzeršanu Kivis tik kautrīgi pieminējis, it kā alkohola lietošana viņu mājās būtu tikai svētku reizēs. Divi pļēguri, hah.
qwe @ 03.01.2024 10:32Vepris FB ziņo,ka šovakar trieks šampi,tad iespējams, varam gaidīt bravūrīgo Jekaterinu ciemos ?
Tonya @ 03.01.2024 12:40Eeeeeem es tagad tik ievēroju kur kleita un kur krūtis.. es gan no kāzu kleitām neko nesaprotu, bet vai tas ir norm? ? zinu, zinu, kleita ar sadarbību, bet vai tad kleitu nevar arī uz to pasu sadarbību iedot, kur krūtis nekrīt cauri? Tad jau labāk būtu vienkārši baltu kleitu uzvilkusi
Tuana @ 03.01.2024 14:22
Ļenka tobrīd jau bija stāvoklī, varētu būt, ka kleitas piemeklēšana nebija tik vienkārša, jo taču vienlaikus vajadzēja izkatīties pēc slaidas princesītes un noslēpt vēderiņu, krūšu daļai netika pievērsta uzmanība.
oranžais izskatās ar šiem arī vairs nebrāļojas....Rozāforums @ 03.01.2024 13:40
Apelsīnu vīrietis neieradīsies viņus apsveikt? :D
varu derēt,ka atkal tiks pieminēta ""ļaunā'' Madara utt...
Tuana @ 03.01.2024 14:22
Ļenka tobrīd jau bija stāvoklī, varētu būt, ka kleitas piemeklēšana nebija tik vienkārša, jo taču vienlaikus vajadzēja izkatīties pēc slaidas princesītes un noslēpt vēderiņu, krūšu daļai netika pievērsta uzmanība.
Tonya @ 03.01.2024 12:40Eeeeeem es tagad tik ievēroju kur kleita un kur krūtis.. es gan no kāzu kleitām neko nesaprotu, bet vai tas ir norm? ? zinu, zinu, kleita ar sadarbību, bet vai tad kleitu nevar arī uz to pasu sadarbību iedot, kur krūtis nekrīt cauri? Tad jau labāk būtu vienkārši baltu kleitu uzvilkusi
qwe @ 03.01.2024 15:25Ak dievs jaunakais sļuras story ???sēž bēbuks spilvenu pielicis priekšā savai guzai ?it kā tā izskatītos tievāks ???andrit, tev cirkā vajadzēja iet strādāt ?