Galvenais, ka ir plānotājs! Tas būs pierakstīts pilns ar plāniem un idejām👌 Dienas būs notikumu piesātinātas, vienā skrējienā.LabaDabaDa @ 02.01.2024 11:10Lupatlase esot Vecgada vakarā piepeši maģiski ieraudzījusi Savu Ceļu. Tikai nez kāpēc tas atkal viņu aizveda pie vannas istabas spoguļa, selfijus taisīt. Tukšpaure!
es vakar uz ātro skrullejot FB, pirmajā mirklī nobijos, kas tie pa diviem bomāriem man izleca 🤣bet tā taču mūsu mīļā orangutan family ✌️🤣Knabsab @ 02.01.2024 11:40Manas mīļās rozā lezbju čūskas! Sirsnīgi sveicu jūs Jaunajā Gadā! Zinu, ka nevienai no mums nav tā paveicies kā dažai labai, kas ir ieraudzījusi "zīmes un ceļu" jaunajam gadam. Mums nāksies vien turpināt iet uz darbu un dzīvot normālu dzīvi.
Kaut kā dikti nožēlojami tie Kirpiču svètki izskatàs. Gan nokavètie Ziemassvētki, gan Jaungads Vecrīgā kur ģērbušies rudens drēbēs. Ja lašmaizes ir kaut kāds luxury life rādītājs, tad visticamāk ik viena no lezbēm te biežāk piedzīvo luxury dzīvi, nekā abi alkoholiķi ?
Plancka teica ka egli turēs līdz 10februarim. Joa?! Es jau gatav pavasarim, vakar vakarà egli novācām ?
Vēl Lenka ielikusi pavisam dabīgu bildi sev FB profila "galvenē". Tur uz deguna tāds bumbulis redzams! Laikam bija vakar aizlējusi acis, ja jau neredzēja ko liek un nenofiltrēja to kārtīgi ?
qwe @ 02.01.2024 11:45es vakar uz ātro skrullejot FB, pirmajā mirklī nobijos, kas tie pa diviem bomāriem man izleca ?bet tā taču mūsu mīļā orangutan family ✌️?
jā, otru tik pretīgu tārpu uz sitienu nemaz iedomāties nevaru.... Nekopts primāts. Uz viņu paskatoties vien jau smaķele sitas degunā 🤣Bet ļenusikam redz sapņu vīrietis 🤣Knabsab @ 02.01.2024 11:54
Tagad ar to nolauzti zobu Teftelis vēl pretīgāks. Tā jau vēmiens no viņa, bet ar to izpuvušo muti nu riktīgs bomzis.
Nu karoče izskats viņam ir atbilstošs viņa iekšējai pasaulei ?
Tintes @ 02.01.2024 08:00Vispār jau tusnim pašam vajag zobārstu, kopš Ziemassvētkiem viņa redelē manāma šķirba. Sakāvies? Aliņu ar zobiem atkorķējis?
teberebe @ 02.01.2024 12:56Pašķīru bildes, un izskatās, ka viņam tā zoba nav jau kopš vismaz 5.decembra, kad vazājās pa tirdziņu. Varbūt tāpēc arī bija tāds klusums pēc slavenā koncerta. Kaut kur aizdzērās, izkāvās un nevarēja tādā skatā vairākas dienas rādīties.
qwe @ 02.01.2024 09:03Jap, arī pamanīju, ka andžam zobs izkritis, nu nekas, gan jau pēc svētkiem tusnis ko darīs lietas labā, neies jau bez zoba staigāt, vot kad kucei izkritīs zobs, varētu būt traģiskāk, tur andža peso diez vai dos ?
LabaDabaDa @ 02.01.2024 11:10Lupatlase esot Vecgada vakarā piepeši maģiski ieraudzījusi Savu Ceļu. Tikai nez kāpēc tas atkal viņu aizveda pie vannas istabas spoguļa, selfijus taisīt. Tukšpaure!
Bjork @ 02.01.2024 14:40Tas zobs varēja pazust arī reibumā nokrītot, vai dēļ regulārās šmigošanās un narkošanās vienkārši jau zobi neturas un to plombes lido ārā. A, prioritātes ta' citas šiem.