šis bija trāpīgs joks🤣 nē, man viņi mazi bērniņi vēl. Bet publiski es ar dakšiņu noņemtu nost to, kas negaršo 🤣Marfa @ 31.12.2023 08:20delinam ari ir pie 50? Joks, protams. Ja negarso kaut kas, tada vecuma jau pat galda piederumus izmantot var iemacities. Nav pirma reize, sushi ari vins ar pirkstiem virpinaja, atmetot skivi atpakal. Pretigi skatities.
Nu man jau šķiet ka tā Keitija vairāk vajadzīga, kurai nogrūst Miu.Ne maksāt vajadzētu neko.Un ar Keitiju iespējams Kivis var drusku manipulēt un blakus ir īsta Madaras kopija(to jau šmara ar savām cāļa smadzenēm nesajēdz.)Bet ļoti ceru,ka Keitija būs sapratusi un minimāli tiksies ar tēvu un Lieni vispār pasūtīs.EllaNoElles @ 31.12.2023 07:22Par to picu un pirkstiem es varētu saprast, man dēls arī neēd daudzas lietas bieži no picas, tad nākas nolasīt, bet nu, es to nefilmētu un publikai neliktu ??.
Rosols otrajā dienā ir garšīgākais, tie ir fakti ?.
Un, ja mēs nezinātu ļenkas tanti un kivi onkuli, tad tas 2023 gada atskats pat liktos tīri ok. Ceļojuši, bērni, smaidīgi visi, Andris pat pēc cilvēka izskatās. Bet, zinot fonu, šausmīgi liekulīgi. It sevišķi tā mēģināšana māsas sarīdīt.
Par Keitiju to vienu dara kā runā, Kima vispār netiekam minēta. Tāpat kā Lienes meitenes. Tik Keitija, Keitija, Keitija
Diezgan crazy.
Un tā pēkšņā dāvanas atrādīšana, nez kādēļ tad neparādīja pārējo? Tāpēc ka nebija? Vai kā?
EllaNoElles @ 31.12.2023 09:00šis bija trāpīgs joks? nē, man viņi mazi bērniņi vēl. Bet publiski es ar dakšiņu noņemtu nost to, kas negaršo ?
Par suši runājot, ir suši, kurus ir pieņemami ēst ar pirkstiem. Ne visus un ne kaut kādā random kafe. Nu nemāki irbuļus, ņem dakšiņu.
Nezinu, Andris tēlo vai tiešām ir tāds mežonis. Jo arī esmu ievērojusi, ka viņš ar ēdienu diezgan cūciski rīkojas. Ar pirkstiem, mētā. Nu tā baigi prasti.
pag, tu taču joko, vai ne?Tonya @ 31.12.2023 09:39
Kivičš- Pavisam privāti prakstiski katra serija visu ēda ar rokām. Pat ceptu olu. Primāts.
Tonya @ 31.12.2023 09:39
Kivičš- Pavisam privāti prakstiski katra serija visu ēda ar rokām. Pat ceptu olu. Primāts.
Liene pat nesaprot, cik ļoti viņa apkauno Keitiju, publicējot viņas bildes savā IG kontā. Sieviete ar sliktu reputāciju, psihiski nestabila, ļauna, māte dzeguze - regulāri publicē sveša bērna bildes. Es teiktu, ka tā ir emocionāla vardarbība.Minelūše @ 31.12.2023 00:59Stulbā salašņa bāž Keitijas bildes savā sūda IG, vispār nedomājot, ka tā meitene visdrīzāk nemaz negrib tur atrasties. Kivis ir Keitijas tēvs, bet par ko pakula sevi ir sadomājusies? Viņa tam bērnam ir pilnīgi nekas, sveša vecene, kura nekaunīgi lien pāri visām robežām.
Miuce @ 30.12.2023 23:37
Apnikāt ar savu Magoni, pamuļķe, kura nevar saturēt kājas kopā. Un ar ko vēl, ar miskastes bomžiem. Apbrīnas vērta. Tad nu sitam pkaukstiņas par katru vaļīgu laucenieci, kurai ir humanitārais bakalaurs. Tukšs tas putnu būris, pavisam tukšs. Tikai šizofrēnijas gan nav kā Lenoksam. Atveriet Magones tēmu.
ZapeNape @ 31.12.2023 11:35Liene pat nesaprot, cik ļoti viņa apkauno Keitiju, publicējot viņas bildes savā IG kontā. Sieviete ar sliktu reputāciju, psihiski nestabila, ļauna, māte dzeguze - regulāri publicē sveša bērna bildes. Es teiktu, ka tā ir emocionāla vardarbība.
EllaNoElles @ 31.12.2023 09:00šis bija trāpīgs joks? nē, man viņi mazi bērniņi vēl. Bet publiski es ar dakšiņu noņemtu nost to, kas negaršo ?
Par suši runājot, ir suši, kurus ir pieņemami ēst ar pirkstiem. Ne visus un ne kaut kādā random kafe. Nu nemāki irbuļus, ņem dakšiņu.
Nezinu, Andris tēlo vai tiešām ir tāds mežonis. Jo arī esmu ievērojusi, ka viņš ar ēdienu diezgan cūciski rīkojas. Ar pirkstiem, mētā. Nu tā baigi prasti.
Miuce @ 30.12.2023 23:37
Apnikāt ar savu Magoni, pamuļķe, kura nevar saturēt kājas kopā. Un ar ko vēl, ar miskastes bomžiem. Apbrīnas vērta. Tad nu sitam pkaukstiņas par katru vaļīgu laucenieci, kurai ir humanitārais bakalaurs. Tukšs tas putnu būris, pavisam tukšs. Tikai šizofrēnijas gan nav kā Lenoksam. Atveriet Magones tēmu.
Mathilde @ 31.12.2023 13:07
te nu Kirpičs neloho, kad biju Tokio, daudzi japāņi, ēdot suši, neizmanto neko. Ārzemniekiem, gan piedāvā variantus ar galda piederumiem.
Ja godīgi, es to arī nezināju.
Mathilde @ 31.12.2023 13:07
te nu Kirpičs neloho, kad biju Tokio, daudzi japāņi, ēdot suši, neizmanto neko. Ārzemniekiem, gan piedāvā variantus ar galda piederumiem.
Ja godīgi, es to arī nezināju.
vivii @ 31.12.2023 13:59
Tieši tas pats ar picas ēšanu Itālijā, var ēst lietojot galda piederumus un var ēst ar rokām. Protams, tur ir savas nianses, bet kopumā, ja vienkārši ej ēst, tad ēd kā katrs vēlas. Runāju tagad tieši par pašiem itāļiem.