viņi atzīst un svin tikai Pirmā P*siena datumu 🤭Tējnīca @ 27.12.2023 19:46Ja jau 24. nav ko svinēt, tad taču varēja 22. saulgriežus svinēt, visādas atrunas, kad tad ir īstie svētki, bet redz maģiskais svētku datums, kad tomēr bērnam sagādāt vistas kājas svētkus bija 26. decembris. Bravo! Viņi patiešām ir pārspējuši paši sevi, arī labā ziņā, kas, skatoties uz rezultātu, ir visbēdīgāk. Vispatiesāk esot bērnudārzā, nu ja, jo mājās nevalda patiesa mīlestība, tikai izlikšanās un centieni spodrināt spalvu, sēžot telefonā, bet ar katru centienu vēl dziļāk iestumjot sevi kaunā.
SantaC @ 27.12.2023 20:04Nosmējos, ka resnajam belašam Instagram bio rakstīts Sports?
Tas, laikam, domāts, ka cilā Piebaldziņas.
yay @ 27.12.2023 19:43
Nu bet uzvilkt pidžamkreklu uz eglīti.
vienīgais izskaidrojums, ka bērns ne pa kam ko citu negribēja vilkt.. bet atceroties to fotosesiju, kur izspūris bērniņš ar vienu kurpi kājā..
qwe @ 27.12.2023 19:51Man likās, ka bērns normāli izskatījās bd pasākumā, lai arī pidžamma mugurā un zeķubikses krunkainas, bet nebija tomēr mežonīgs maugļa paskats.
yay @ 27.12.2023 19:01Man besī, ka visi nezin no kurienes radās teiciens "no labiem vecākiem bērni neaiziet." Mēs zinām, ka tam ir vistiešākais sakars ar "No labām sievām, vīrieši neaiziet". Un ļenka ir pelnījusi, ka pret viņu ļauni. Vecā mačalka sadomājusies, ka visi aizmirsuši un dzīves dauzīto apbižo. cyka
Apple of my eye @ 27.12.2023 20:52
Vai arī strītbols pirms 20 gadiem
vivii @ 27.12.2023 19:57
Man arī likās, ka bērns ir normāli saģērbts, par zeķubiksēm vel atcerējos savu bērnību kā mēs skolā vilkām un stūķējām uz augšu tādas zeķubikses, gandrīz katrai meitenei bija tādas, nošļukušas ??
(es tur neko traģisku neredzu)
Kad mans bērns vēl gāja bd (ne Latvijā), tad uz svētkiem, meitenēm bija vai nu legingi+tunika vai legingi +kleita , vai bikses, manuprāt, tas ir vislabākais risinājums tādām mazām meitenēm - legingi.
LilyLady @ 27.12.2023 21:54
Nujau, nujau, salīdzināt savu bērnību ar mūsdienām, kad zeķubikses ir pieejamas katrā Maximā un Rimi, visās krāsās un izmēros.. Neredzu nevienu iemeslu nespēt bērnam nopirkt zeķubikses, kas der, izņemot, ja vecākiem vienkārši ir pilnīgs po. Arī kristību rītā dzērāji attapās, ka nav padomāts par to, un Kivis tesa pirkt pa galvu pa kaklu. Gan jau uz eglīti tas pats bija. Māte bezdarbniece, laika atliku likām, bet svarīgāk ir dirst IG un tēlot slimu govi, nevis meitiņu sapucēt svētkiem..
. Jā, šis ir fenomenāli - slima-vesela. Skaidrs, ka tā slimība iet roku rokā ar kārtējo plostu, kad nevar/negrib no migas līst ārā. Tad atkal saņemas uz dažām dienām. “Slimošanas” laikā bieži parādās Q&A lidziņš 😅 Gaidu jau nākamo termometra vicināšanu un vakcīnu vainošanu.SantaBarbara @ 27.12.2023 20:36Lienuks jau sēž mašinā laimīga un taisa kartejo selfiju-vai tad dāma jau aizmirsa ,ka vakar vēl no rīta bija pavisam slima ar augstu temperaturu ?
Hermiine89 @ 27.12.2023 22:08. Jā, šis ir fenomenāli - slima-vesela. Skaidrs, ka tā slimība iet roku rokā ar kārtējo plostu, kad nevar/negrib no migas līst ārā. Tad atkal saņemas uz dažām dienām. “Slimošanas” laikā bieži parādās Q&A lidziņš ? Gaidu jau nākamo termometra vicināšanu un vakcīnu vainošanu.
Hermiine89 @ 27.12.2023 22:08. Jā, šis ir fenomenāli - slima-vesela. Skaidrs, ka tā slimība iet roku rokā ar kārtējo plostu, kad nevar/negrib no migas līst ārā. Tad atkal saņemas uz dažām dienām. “Slimošanas” laikā bieži parādās Q&A lidziņš ? Gaidu jau nākamo termometra vicināšanu un vakcīnu vainošanu.
bd bērni svētku drēbes velk tikai pirms paša pasākuma, pedagogi pārģērbjKatzenfamilie @ 27.12.2023 21:10
Es ta iedomajos, varbut, ka Mia no rita bija uz darzinju aizvesta ar citu dzemperiti, bet netisam sanaca ar kaut ko noliet un tad audzinatajas uzvilka kaut ko no rezerves drebem. Man skiet, ka ta eglite jau nesakas no pasa rita.
Katzenfamilie @ 27.12.2023 22:24
Sovakar ieliktais storijs, kur bez cepures un salles sez masina, savas plastmasas skrosptas plivinadama, skaidri parada, ka Lienes tantei nekada saaukstesanas un temperaturas nebija. Gan jau uz Vecgada vakaru, kad Teftelim bus kaut kur jamuzice, paliks pavisam vesela
NIKOLAA @ 27.12.2023 23:36bd bērni svētku drēbes velk tikai pirms paša pasākuma, pedagogi pārģērbj