nu pie šitik švaki klāta galda resnajam nav ne ko kost, ne ko ost.Katzenfamilie @ 26.12.2023 22:08
Nu soreiz tiesam pat tiri pieklajigi ir sanacis, galds ir smuki klaats un es ari piekritu, ka svetku galdam nav jabut nokrautam ar edieniem, kurus pec tam nevar apest un jamet ara, jo ir sabojajusies. Liene soreiz tiesam ir pacentusies. Vienigais jautajums rodas - kapec uz galda ir tikai daksinjas, bet nav nazisi?
Par to Lienes outfit ari isti negribetos piesieties - sarkana krasa jau tiesi piestav Ziemassvetkiem, tikai tas krelles gan vinjai nepiestav, Liene nav perlu kaklarotu tips.
vivii @ 26.12.2023 22:11
Jā, Liene ir tiešām pacentusies, vari murmulēt cik gribi, bet ir! Es personīgi neticēju, ka viņa izvelsies no gultas, bet par brīnumu izvēlās un tika pat līdz veikalam, uzklāja galdu kā nu mācēja un pat dāvanas nopirka (cerams!)
Reāli, to neviens negaidīja, forumā jau 24.decembra vakarā bija nolemts, ka slinķe šos svētkus veiksmīgi būs noslimojusi aka noļurbājusi un izdirsusies internetā, bet nekā, tomēr savācās un izdarīja.
Un kā tu zini tādu info, ka nebūtu aizbraukusi uz kristībām ja ne filmēšana? No kurienes tev tāds info?? Esi pietuvināta persona, tad faktus studijā kā to zini! Ja nē, tad tukša mūldēšana!
Knita @ 26.12.2023 22:37
Viņa tak knapi no gultas izlīda un gandrīz parubījās baznīcā, nevarēja nostāvēt kristību laikā ??? Protams, ja nebūtu filmēšana, viņa tur nebūtu.
Facundo @ 26.12.2023 22:49
Lienīte bija ļoti slima, viņai ļoti sāpēja mugura pat ģibiens nāca virsū un bija baznīca jāstāv ar pliku muguru ?
Ēdieniņi pirkti, vismaz tie kur gatavie mērču trauciņi klāt, Wolta variants. Nav slikti, protams. Vismaz. Kaut kas.amoreamore @ 26.12.2023 22:48Es īsti nesaprotu kāpēc to šmaru pēkšņi sāka slavēt. Ok, galdiņš smuks, kaut kas uzkost ir un tā, BET, šmara KĀRTĒJO reizi samelojās.
Teica, ka uzņems viesus, nu kādus viesus tad viņa tur uzņēma? Teica, ka Kristofers būšot, bija? Ja būtu bijis tad teftelis būtu bildes priekšā pakaļā sabāzis. Solīja tik daudzus ēdienus, bet nu, neredzam mēs tos ēdienus. Stāstīja, ka esot jau sen sasaiņojusi un sagatavojusi dāvanas, bet patiesībā šodien skrēja pa veikaliem pēc dāvanām.
Nu kā var viena vecene tik daudz melot?
amoreamore @ 26.12.2023 22:48Es īsti nesaprotu kāpēc to šmaru pēkšņi sāka slavēt. Ok, galdiņš smuks, kaut kas uzkost ir un tā, BET, šmara KĀRTĒJO reizi samelojās.
Teica, ka uzņems viesus, nu kādus viesus tad viņa tur uzņēma? Teica, ka Kristofers būšot, bija? Ja būtu bijis tad teftelis būtu bildes priekšā pakaļā sabāzis. Solīja tik daudzus ēdienus, bet nu, neredzam mēs tos ēdienus. Stāstīja, ka esot jau sen sasaiņojusi un sagatavojusi dāvanas, bet patiesībā šodien skrēja pa veikaliem pēc dāvanām.
Nu kā var viena vecene tik daudz melot?
vivii @ 26.12.2023 22:11
Jā, Liene ir tiešām pacentusies, vari murmulēt cik gribi, bet ir! Es personīgi neticēju, ka viņa izvelsies no gultas, bet par brīnumu izvēlās un tika pat līdz veikalam, uzklāja galdu kā nu mācēja un pat dāvanas nopirka (cerams!)
Reāli, to neviens negaidīja, forumā jau 24.decembra vakarā bija nolemts, ka slinķe šos svētkus veiksmīgi būs noslimojusi aka noļurbājusi un izdirsusies internetā, bet nekā, tomēr savācās un izdarīja.
Un kā tu zini tādu info, ka nebūtu aizbraukusi uz kristībām ja ne filmēšana? No kurienes tev tāds info?? Esi pietuvināta persona, tad faktus studijā kā to zini! Ja nē, tad tukša mūldēšana!
Ireeen @ 26.12.2023 23:03Ēdieniņi pirkti, vismaz tie kur gatavie mērču trauciņi klāt, Wolta variants. Nav slikti, protams. Vismaz. Kaut kas.
Man gan kaut kā šķiet, ka nebūtu šī foruma, nebūtu arī nekādas Ļenkas pacenšanās. Izskatās, ka viņai ir savāda vēlme mums, viņai pilnīgi svešām sievietēm, kaut ko pierādīt. Arī tos pārmetošos jautājumus viņai droši vien lielākoties uzdeva no šejienes. Ja tā visa nebūtu, tad Ļenka turpinātu pampt gultā ar pudeli padusē
LilyLady @ 26.12.2023 23:15
Visi fakti jau bija redzami pašā šovā ar neapbruņotu aci. Un, jā, man ir arī šādi tādi paziņas, vārdā nesaukšu, jo neba man te kādam obligāti jāatskaitās. Bet tas, ka Kiviči ir nekontrolējami alkoholiķi, ir zināms visiem iesaistītajiem. Un tāpēc arī tika pārtraukta sadarbība ar viņiem.
Slavenības bez filtra kristību sērijā Ļenkai palika baznīcā slikti, tas bija sērijāvivii @ 26.12.2023 22:11
LilyLady @ 26.12.2023 23:25Kāpēc šļuškai vispār bija "jācenšas", ja jau bīloveds visai nācijai paziņoja, ka svētku noskaņa nav un vispār Ziemassvētki ir bulšits?
Riebjas, ka tagad aizstāv tos divus alkānus, kas izgulēja šmigu un atčohnījās 3.dienā pēc svētkiem, ka galds jāuzklāj un meitiņai dāvana jāiedod. Gada vecāki, bļaģ. Paslavējiet vēl.