Gan jau kaimiņi negrib kasīties. Bet interesanti, alkohols nepatīk, bet iedzēra PĀRIS šampanieša glāzes. Pirms braukšanas, bet nu tas jau vispār ir cits stāsts. Es saprastu, ja kompānijas pēc pāris mutītēm, bet arī tas taču nav obligāti. Bet “es jau tikai pāris glāzītes” viņu nodeva momentā!
Un 23.12. meklēt dāvanas sev tuvajiem, vai pat vēl nav paspējusi iesaiņot? Turpinu brīnīties, jo parasti, ja vien nav mammai naktsmaiņas un tiešām saspringts darba grafiks, tad dāvanas bērniem iesaiņo laicīgi. Un ar naktsmaiņām es domāju darbs slimnīcā, piemēram, nevis šoferēšanu pēc pāris glāzēm.
Piekrītu, ka tur iet baigi traki, teikumi vispār nav lasāmi - sākas viens, bet teikums beidzas par pilnīgi ko citu, tas īss teikums, kas vispār nav saistīts ar neko un tad vai nu par to cik Madara ir slikta vai par to kāda viņa ir cietēja.
Protams, ka neviens jau arī neatbrauks uz to vienu vienīgo rosolu, jo viņa būs pārāk “slima”. Diez kur Mia, laikam jau pie viņiem, ja “tētis pieskata”. Tas, kurš pats atzina, ka zem grādiem, ja?