nav vajadzīga nekāda dārgā medicīniskā aprūpe. Aprūpe tāda kā jebkurai grūtniecei. Savukārt NIPT analīzes maksā dažus simtus, tā nav obligāta, bet gan remomendējoša. Problēmu gadījumā taisa amnio, neatkarīgi no grūtnieces vecuma un šī analīze ir bez maksas.Vilmara @ 17.12.2023 22:06
Nu var jau arī viņas vecumā tikt pie bērna, bet tam ir vajadzīga dārga medicīniskā aprūpe grūtniecības laikā (kura automātiski tiks uzskatīta par augsta riska grūtniecību), iespējams, arī dārgas ģenētiskās analīzes, un to, protams, Kiviču ģimene atļauties nevar.
Pie bērna var tikt arī 50+ gados,bet vai tas vajadzīgs? Ja nav bērnu un beidzot uzsmaidijusi laime,tad jā var riskēt.Bet ja bērni izauguši,un ir jau pat mazbērni.Es pēc sevis spriežot nu nē! Es labāk ņemos un palīdzu ar mazbērnu.Tā ir liela atbildība bērns,ne tā kā dzeguzei,izspiež un viss lai mazais dzīvo savu dzīvi.Vilmara @ 17.12.2023 22:06
Nu var jau arī viņas vecumā tikt pie bērna, bet tam ir vajadzīga dārga medicīniskā aprūpe grūtniecības laikā (kura automātiski tiks uzskatīta par augsta riska grūtniecību), iespējams, arī dārgas ģenētiskās analīzes, un to, protams, Kiviču ģimene atļauties nevar.
qwe @ 18.12.2023 09:44Beidzot tiek vārīta burkānpļura,tad jau kādu laiku nedzers un būs veselīgais dzīvesveids abiem orangutāniem ?
TuunEs @ 18.12.2023 00:07Jau paspēja 7x pārlabot un tagad jau piemetināt Sniedzānu klāt ?♀️
RozīneE @ 18.12.2023 11:19
Iekopējiet lūdzu visu tekstu, es jau gadiem bloķēta no viņu puses :D
Nu jau tiešām nesāksim piesieties pilnīgi visam.Ja zupai tiek pievienoti vienkārši sarīvēti burkāni tad tāda krāsa sanāk.Un šoreiz neko traģisku,tiešām neredzu.ZapeNape @ 18.12.2023 11:21Tai kopbildē ļena izskatās izcili slikti. Laikam tiešām pāršpricējās un tāpēc , kādu laiku, nerādīja savu uzburbušo feisu. Un kas tā par pretīgas krāsas un konsistences pļuru tai katlā? Cilvēciņš bez kritiskās domāšanas, liek katru sūdu IG. "Čakla saimniecīte" - izrādās lienei piemīt humora izjūta- pati par sevi pasmējusies.
kuranavliene @ 18.12.2023 10:21Pie bērna var tikt arī 50+ gados,bet vai tas vajadzīgs? Ja nav bērnu un beidzot uzsmaidijusi laime,tad jā var riskēt.Bet ja bērni izauguši,un ir jau pat mazbērni.Es pēc sevis spriežot nu nē! Es labāk ņemos un palīdzu ar mazbērnu.Tā ir liela atbildība bērns,ne tā kā dzeguzei,izspiež un viss lai mazais dzīvo savu dzīvi.
ZapeNape @ 18.12.2023 11:21Tai kopbildē ļena izskatās izcili slikti. Laikam tiešām pāršpricējās un tāpēc , kādu laiku, nerādīja savu uzburbušo feisu. Un kas tā par pretīgas krāsas un konsistences pļuru tai katlā? Cilvēciņš bez kritiskās domāšanas, liek katru sūdu IG. "Čakla saimniecīte" - izrādās lienei piemīt humora izjūta- pati par sevi pasmējusies.