apsēsta un slima viņa ir tiešām.... Nu 5 gadi ir pagājuši....cik var.... Pretīga, smirdīga vecene....Aizkraukles Pārdevēja @ 11.12.2023 21:08https://failiem.lv/f/qdta74sewe
Tikmēr , Ļenoks nespēj beigt domāt par Madaru un Jāni. ? Ak, cik piepildīta dzīve mūsu skaistumkaralienei, menedžerei.
atradis atradis mazā zicelīte sev kādu sawļi, bet pelikānam gan švaki, kurš tādu savecējušu dumju hihihiiii mauķeli bez graša pie dvēseles ņems?krmmm @ 11.12.2023 22:50Bet vai jūs reāli ticat, ka Andris spēs atrast kādu citu? Skaidrs, ka Liene viņam līdz brošai un aiziešana ir laika jautājums, bet kur viņš atradīs kādu tikpat "apdāvinātu" būtni, kam Kivja dēļ ļimst kājas...
yay @ 11.12.2023 19:32
Palabojiet mani, ja kļūdos.. bet tas arī nav tas artrīts?
tieši tā, nepiemēroti apavi un vāji muskuļi, tikai kā tas būtu iespējams mūsu profesionālajai dejotājai un tenisistei?🤔Liizha1 @ 11.12.2023 23:02
Standarta pēda, ja visu savu jaunību esi vazājusies slēgtos un ciešo apavos. Ja cilvēks nesajēdz laicīgi, ka balles apavi (un tas attiecas uz abiem dzimumiem) ir paredzēti svētku reizēm, tāda nākotne ir teju visiem - jautājums, kurā brīdī parādisies. Es ar savu doktordesas grādu teiktu, ka atkarīgs no pārejā ķermeņa vispārējā stavokļa. Gribētos teikt,ka jo spēcīgāka korseta, mazāka slodze kājām. Lai deformētos kauli, jābūt ļoti vājiem muskuļiem, bet labojat mani, ja es kko jauuc
krmmm @ 11.12.2023 22:50Bet vai jūs reāli ticat, ka Andris spēs atrast kādu citu? Skaidrs, ka Liene viņam līdz brošai un aiziešana ir laika jautājums, bet kur viņš atradīs kādu tikpat "apdāvinātu" būtni, kam Kivja dēļ ļimst kājas...
qwe @ 11.12.2023 23:05tieši tā, nepiemēroti apavi un vāji muskuļi, tikai kā tas būtu iespējams mūsu profesionālajai dejotājai un tenisistei??
Liizha1 @ 11.12.2023 23:09
Ļenkai neviens nepateica, ka profesionālam sportistam ir nepiciešama arī dziļo muskuļu trenēšana. Fizioreapija laikam tajā laika nebija pieejama :D
LilyLady @ 11.12.2023 23:08
Andris jaunāks nepaliek un veselība jau klibo. Nebūs ilgi, kad pie šāda dzīvesveida kļūs vēl slimāks un tad gribēsies blakus saimniecisku, mātišķu sievieti, kas prot labu ēdienu pagatavot un zāles iedot, nevis tikai glaudīt šekumu un stulbi hihināt.
krmmm @ 11.12.2023 22:50Bet vai jūs reāli ticat, ka Andris spēs atrast kādu citu? Skaidrs, ka Liene viņam līdz brošai un aiziešana ir laika jautājums, bet kur viņš atradīs kādu tikpat "apdāvinātu" būtni, kam Kivja dēļ ļimst kājas...
Aizkraukles Pārdevēja @ 11.12.2023 21:08https://failiem.lv/f/qdta74sewe
Tikmēr , Ļenoks nespēj beigt domāt par Madaru un Jāni. ? Ak, cik piepildīta dzīve mūsu skaistumkaralienei, menedžerei.
aauuu @ 12.12.2023 00:16
Ļoti ticams. Tikai ar nosacījumu, ka ir naudīga.
Ariete @ 11.12.2023 21:26Kāda viņa ir nekauņa. Man būtu kauns jaukties mana vīra ex attiecībās. Neviena normāla sieviete tā nedara.
krmmm @ 12.12.2023 00:37
Labi, laikam nav ko šaubīties. Atcerējos, ka pat Sandim Kiopam atradās naudīga sieviete.
Incognito @ 12.12.2023 01:01
Andžam pašā sākumā Ļenoks jau arī sprauda batonus par visām savām profesijām, izglītībām, gleznu izstādi, deju skolu utt. Un tas kā buratino noticēja un sadomājās, ka nu ir baigi uzņēmīgo sievišķi nocopējis. ? un tajā pirmajā šovā viņa vienā laidā vāļājās pa gultu un nemazgājās, jo taču “no pārdzīvojumiem” nevis, ka vienkārši ir slinka miza, kurai patīk pārmērīgi lietot mežezeru. Tākā viņam šajā sakarā visums ir kārtīgi uzšāvis pa pakaļu un viņš būtu pārlaimīgs, ja atrastos cita dāma, kas strādā - DAVIENALGA ko, bet ka tik strādā