Dukura bērniem tas pats būs. Puisītim 7 gadi, gana liels. Kā viņš uztvers to foto, kur fāteris ar puspliku tanti kopā? 😠Dzintriņa @ 10.12.2023 13:50
Es tā iedomājos.
Ja mani vecāki būtu šķīrušies un kaut kāda nestabila, skandaloza mauka pa visu instagramu ķērktu cik mana mamma ir slikta, es simts punkti negribētu tādu redzēt. Debīliķe. Pati to esi panākusi.
tas video, kur lenka skreja viram un bernam pakal, un sauca, es netieku lidz. Labakais virs vins noteikti nav. Ne tevs ne virs. Isteniba nekad nav bijis tads ieinteresets, kad ir kopa visi tris. Es ta iedomajos, ka ir parasti gimenes, kad iet kopa. Man vel joprojam virs censas iedot rocinu, ari ja berni ir blakus. Ne lai izraditos, bet vienkarsi ta pierasts, varbut tapec nespeju iedomaties, ka visi skrietu pa prieksu, un man butu jakliedz vai jacukst, ka netieku lidz.Phenelopsis @ 10.12.2023 13:13Kaut kā ļoti uzsver to vislabākais vīrs un tēvs. Bij jau miers vienu brīdi, tagad tiešām acīs lec. Vai tik nav pamats vīram atgādināt, ka viņa jau ir tā īstā, vienīgā un neviens nekad viņu nemīlēs un neatbalstīs kā Liene.
Apple of my eye @ 10.12.2023 13:11"Danai nav ne vainas, tikai ar presi nevajag runāt."
"Andris ir labākais tētis, to zina gan Dana, gan Madara."
Pērles ?
LuckyStrike @ 10.12.2023 14:03Dukura bērniem tas pats būs. Puisītim 7 gadi, gana liels. Kā viņš uztvers to foto, kur fāteris ar puspliku tanti kopā? ?
Phenelopsis @ 10.12.2023 13:34Kāda varētu pajautāt kāpēc par lielajiem bērniem necīnās tik publiski un skaļi kā par Andra bērniem.?
Minelūše @ 10.12.2023 14:22Ļenkas jaunākais attaisnojums, kāpēc šī nestrādā - pārāk laba izglītība?Tas gan interesanti izklausītos, kad darba devējs pateiktu "ziniet, jums ir pārāk laba izglītība, tāpēc darbā neņemšu"?
Minelūše @ 10.12.2023 14:22Ļenkas jaunākais attaisnojums, kāpēc šī nestrādā - pārāk laba izglītība?Tas gan interesanti izklausītos, kad darba devējs pateiktu "ziniet, jums ir pārāk laba izglītība, tāpēc darbā neņemšu"?
krmmm @ 10.12.2023 14:56Andris esot labākais, kas viņai dzīvē ir noticis. Parasti jau bērni ir tas labākais, bet ko nu tur daudz, četri miesīgie bērni tāds nieks viens ir, ja salīdzina ar Andrīti.
krmmm @ 10.12.2023 14:56Andris esot labākais, kas viņai dzīvē ir noticis. Parasti jau bērni ir tas labākais, bet ko nu tur daudz, četri miesīgie bērni tāds nieks viens ir, ja salīdzina ar Andrīti.
qwe @ 10.12.2023 13:41Kādai lezbenei nav un nevar te ievietot to video, kur mazais pipsis žēlojas par to jaku pa 50 EUR ?
Minelūše @ 10.12.2023 15:03
Un šitā sieviete vēl atļaujas runāt par bērnu cieņu pret vecākiem. Kādu cieņu viņa gaida, ja pati skaidri pasaka, ka viņai vajag tikai tefteļa krānu. Zinu, ka tu šo lasi, Liene, tad zini, ka esi pretīga, pretīga vecene un neesi pelnījusi nevienu no saviem bērniem.