Pata @ 08.12.2023 16:57Atkal slimo? Tas jau nav normāli...
Katzenfamilie @ 08.12.2023 18:24
Es saprotu, ka cilveks var ilgi slimot, bet kapec tas termometrs, kurs knapi 37 rada, atkal ir storijos jaliek? Tas jau drizak izskatas pec karteja aizbildinajuma nedarit kaut ko, lai butu attaisnojums slinkot. Un kas ir ar Miu - pec Liepinjtantes video sapratu, ka Mia tikai pirmdien ies uz darzinju - tatad, sitas divas nedelas ir dzivojusies pa maju? Tacu temperatura gan netrauceja tik biezi slimojosajai Lienitei bez cepures un salles skriet uz Ziemassvetku tirdzinju, ka ari Miu vazat apkart.
Katzenfamilie @ 08.12.2023 18:24
Es saprotu, ka cilveks var ilgi slimot, bet kapec tas termometrs, kurs knapi 37 rada, atkal ir storijos jaliek? Tas jau drizak izskatas pec karteja aizbildinajuma nedarit kaut ko, lai butu attaisnojums slinkot. Un kas ir ar Miu - pec Liepinjtantes video sapratu, ka Mia tikai pirmdien ies uz darzinju - tatad, sitas divas nedelas ir dzivojusies pa maju? Tacu temperatura gan netrauceja tik biezi slimojosajai Lienitei bez cepures un salles skriet uz Ziemassvetku tirdzinju, ka ari Miu vazat apkart.
Knita @ 08.12.2023 17:47Noskatījos Burkas to koncerta sēriju.
-Kivis ir tāds lohs - "Vajag sarunāt divus krūšturus." Pat ar visu mēğināšanu sarunāt bija tikai viens.
-Kerkira kā kārtīga saimniece šampja glāzes čiks, somiņā iekšā un uz mājām. Es biju par viņu labākās domās. Atgādināja to kvadras strīdu. ?
MeltedCheese @ 08.12.2023 20:38Ak, nabadzīte slimojot 2w, tāpēc skropstas nespējot sakopt. Kad tirdziņā ar pliku galvu un bez šalles jālēkā, tad slimība pēkšņi nav. Liene, esi atklāta beidzot pret sevi un atzīsties, ka esi slinka cūka! FUJ tev!
Minelūše @ 08.12.2023 20:57Nē, Liene, tu nevienai pogas izgriezt vairs nespēj. Tikai tavos sapņos. Viss, kas tev vēl atlicis, ir tievums, bet pat sieviete ar lieko svaru, kura sevi kopj, izskatās nesalīdzināmi labāk par to sašpricēto, uzpumpēto ģīmi. Bet saprotu, ka spogulī tu redzi ko pavisam citu, nekā citi cilvēki. Tas jau ir psihiatra lauciņš.
Un cik daudz viens cilvēks var slimot? Reāli bezmaz vai katru otro nedēļu viņa ir slima. Mūžam neko tādu redzējusi neesmu. Ja es tik bieži slimotu, sen jau būtu nodevusi visas iespējamās analīzes, lai uzzinātu, kas kaiš manai imūnsistēmai.
krmmm @ 08.12.2023 21:39
Ja tu cauru gadu pārtiktu no aukstās zupas, katru dienu dropētu un pie kaktu dakteriem reizi mēnesī laistu sejā nezināmas izcelsmes substances, tavai imūnsistēmai arī noteikti būtu ko teikt ?
Minelūše @ 08.12.2023 20:57Nē, Liene, tu nevienai pogas izgriezt vairs nespēj. Tikai tavos sapņos. Viss, kas tev vēl atlicis, ir tievums, bet pat sieviete ar lieko svaru, kura sevi kopj, izskatās nesalīdzināmi labāk par to sašpricēto, uzpumpēto ģīmi. Bet saprotu, ka spogulī tu redzi ko pavisam citu, nekā citi cilvēki. Tas jau ir psihiatra lauciņš.
Un cik daudz viens cilvēks var slimot? Reāli bezmaz vai katru otro nedēļu viņa ir slima. Mūžam neko tādu redzējusi neesmu. Ja es tik bieži slimotu, sen jau būtu nodevusi visas iespējamās analīzes, lai uzzinātu, kas kaiš manai imūnsistēmai.
noidea @ 08.12.2023 23:54Liene, liene.. 43 gadi, bet joprojām nesaproti, cik uzkrītoši uzvedies, kad atkal jau alkohols ribās? ?
Kad kāds beidzot uzrīdīs šiem alkonautiem sociālos? Man tiešām ir žēl tā mazā mauglīša, domāju, ka vinas psihe ir jau maksimåli sadragāta, nerunājot par to, kam vinai nāksies iet cauri skolā, jo internets neko neaizmirst, un šie klauni vienmēr tiks vinai bāzti deguna.. žēl.
Domāju, ka vińi ir pilnās burās minimums 3-4x nedēlā, un atlikušo nedēlas dalu vini atkopjas, nesaprotu; kā nevienam dienestam tas neškiet problemātiski ar mazu bērnu..