Minelūše @ 03.12.2023 15:38Bet man nāk smiekli par to Lienes vainagu?Lienīte, pirmajā adventē ir jādedzina pirmā svece, nevis pēdējā palikusī.
Minelūše @ 03.12.2023 15:38Bet man nāk smiekli par to Lienes vainagu?Lienīte, pirmajā adventē ir jādedzina pirmā svece, nevis pēdējā palikusī.
Jo teftelis pats pagatne dzivo. Piemin tikai divus un vairak gadus vecus noteikumus. Vienreiz lai pieaug bebelitis, bet tas nekad nenotiksBiezlape @ 03.12.2023 16:58Es arī gribētu lai kāds uzņem īsfilmu. Paņemt kadrus no tā šova Čiekurkalnā kur zvanās Madarai, mutiski izsakās cik atviegloti ka tiek vaļā no bērniem, tad vēl citātus no intervijām. Bildes, video ir papilnam. Un tad šo te izvemto dziesmu ar uzspēlētām asarām, cik ļoti vajag bērnus. Ja kāds kam ir talants un iemaņas ko tādu uztaisītu, tad viņi apdirstos, jo tas būtu kā kopsavilkums visam. Cilvēki jau ir aizmirsuši kā tas viss bija, tak 5 gadi pagājuši. Nu tādu Pirms un Pēc variantu.
Rozāforums @ 03.12.2023 16:41
adventes vainags ir mārketings!!! var izmantot pagājušā gada hihihī
nope. Cilveki vinam netic. Vai vins kadreiz neiedomajas, kapec, ja redz, ka vins zvana, vinam necel. Sasieties ar tadu s..du ventilatoru.yay @ 03.12.2023 19:5525x labot ierakstu..kādas smagās narkotikas veprēns rij? Kādu Ļenkas antidepresantu nešņauc?
Un cilvēki viņam tic, raksta savus gaudu stāstus..
yay @ 03.12.2023 19:5525x labot ierakstu..kādas smagās narkotikas veprēns rij? Kādu Ļenkas antidepresantu nešņauc?
Un cilvēki viņam tic, raksta savus gaudu stāstus..
Biezlape @ 03.12.2023 16:58Es arī gribētu lai kāds uzņem īsfilmu. Paņemt kadrus no tā šova Čiekurkalnā kur zvanās Madarai, mutiski izsakās cik atviegloti ka tiek vaļā no bērniem, tad vēl citātus no intervijām. Bildes, video ir papilnam. Un tad šo te izvemto dziesmu ar uzspēlētām asarām, cik ļoti vajag bērnus. Ja kāds kam ir talants un iemaņas ko tādu uztaisītu, tad viņi apdirstos, jo tas būtu kā kopsavilkums visam. Cilvēki jau ir aizmirsuši kā tas viss bija, tak 5 gadi pagājuši. Nu tādu Pirms un Pēc variantu.
Jo Liene ir slinks parazīts!Ragana @ 03.12.2023 21:57Tiešām nesaprotu, kur tā Liene atrod laiku skatīties Netflix. Ja negatavo kārtīgas pusdienas, neuzkopj regulāri māju, tad laikam var vārtīties pa gultu. Man, piemēram, šīs brīvdienas gandrīz vai nebija.
Ragana @ 03.12.2023 21:57Tiešām nesaprotu, kur tā Liene atrod laiku skatīties Netflix. Ja negatavo kārtīgas pusdienas, neuzkopj regulāri māju, tad laikam var vārtīties pa gultu. Man, piemēram, šīs brīvdienas gandrīz vai nebija.
Ragana @ 03.12.2023 21:57Tiešām nesaprotu, kur tā Liene atrod laiku skatīties Netflix. Ja negatavo kārtīgas pusdienas, neuzkopj regulāri māju, tad laikam var vārtīties pa gultu. Man, piemēram, šīs brīvdienas gandrīz vai nebija.
Tonya @ 03.12.2023 22:32
Es jau vienreiz par šito rakstīju.. es gatavoju divas reizes diena, katru dienu, izvadaju bērnus, strādāju no majam, tagad vēl aizeju arī uz sporta zāli. Tīru māju, ne katru dienu, bet uzkopju ikdienā. Man ir laiks arī netflixam vai paskatīties citur kādu filmu vai raidījumu. Es īsti nesaprotu kas tur ir tāds fenomenāls? ?
Lienei, kura ne gatavo (ja neskaita pa kādai pļurai reizi mēnesi), nestrādā, ne vispār dara ikdiena jebko citu - kur ir problēma noskatīties kaut vairākas filmas diena?
vivii @ 03.12.2023 22:39
Es tieši gribēju rakstīt, ka reāli ir iespējams darīt mājas darbus un noskatīties visus seriālus, filmas un raidījumus.
Es tā daru, tā ir mana ikdiena, gatavoju ēst, uzlieku youtube vai netflix, go3 utt. Pilnīgi reāli, ja mājās ir pārāk liela kņada, tad uzlieku austiņas ?
Tas pats arī vakaros, nezinu kā citām, bet man un vīram patīk vakaros kopā saritināties uz dīvāna un paskatīties filmas vai kādu seriālu.
Tusnelda @ 03.12.2023 12:15
Skaidrā prātā senčus redzēt bērnam droši vien neizdosies, bet par eglīti - nav par daudz prasīts! Ja uzradīsies kāda sadarbība, tad arī Kiviču mājās būs eglīte "na haļavu". Kaķim arī patiks! ??
Tonya @ 03.12.2023 22:46
Es tieši tāpat ? kamēr gatavoju fonā lieku seriālu vai ziņas, klausos, ar vai bez austiņām.
Un vakaros ar draugu vienmēr noskatamies vakara ziņas un kādu filmu, vai seriālu ko kopā skatāmies.
Nu Lienei jau nav variantu kā sēdēt vienai istaba un skatīties filmas. Meita viņai neinteresē un vīrs gan jau sūc savus aliņus un runā tik par Madaru, meitām, raksta dusmīgus postus, kurus visu vakaru un jālabo, bizī, bizī.
Btw, kaķītis kādu laiku nav rādīts vai esmu palaidusi garām?