Hermiine89 @ 02.12.2023 20:10Ārprāc! Tā Ļenkas skice. Kāpēc man tāds sveškauns?! Kopš kura laika Kivim garš un smails deguns?? Nu tas ir pamatskolas zīmēšanas līmenis. Jau atkal Ļenka apstiprina, cik netalantīga ir. Lai uzliek brilli un paskatās, kāds Kivis ir realitātē.
Kāpēc tam vīrietim mikrofons mutē? 🤔Hermiine89 @ 02.12.2023 20:10Ārprāc! Tā Ļenkas skice. Kāpēc man tāds sveškauns?! Kopš kura laika Kivim garš un smails deguns?? Nu tas ir pamatskolas zīmēšanas līmenis. Jau atkal Ļenka apstiprina, cik netalantīga ir. Lai uzliek brilli un paskatās, kāds Kivis ir realitātē.
EsRedzējuKa @ 02.12.2023 19:11Nu skaidrs, kāpēc mums Kivičs liekas resns un neveselīgs, bet Lienei, kā sportistei un dejotājai un lieliskai pavārei, liekas, ka vīrs ir veselīgs un skaists.
Viņa redz citādāk. Redz, to ko grib redzēt..
EsRedzējuKa @ 02.12.2023 19:11Nu skaidrs, kāpēc mums Kivičs liekas resns un neveselīgs, bet Lienei, kā sportistei un dejotājai un lieliskai pavārei, liekas, ka vīrs ir veselīgs un skaists.
kāpēc viņa uzzīmēja kaut kādu svešu vīrieti, kas sver mazāk par kādiem 40 kg kā kivičs? 😁😁EsRedzējuKa @ 02.12.2023 19:11Nu skaidrs, kāpēc mums Kivičs liekas resns un neveselīgs, bet Lienei, kā sportistei un dejotājai un lieliskai pavārei, liekas, ka vīrs ir veselīgs un skaists.
TuunEs @ 02.12.2023 16:46Tā vecā ķerza tak ir aptaurēta. Uzvedas kā fanīte, kurai katru reizi slapjas bikses tikai padomājot vien par savu elku.
Viņa vispār par kaut ko citu domā? Pirmais ko zīmē ir savs spalvainais pīrādziņš pie mikrofona.Tikai viņas zīmējumā gan viņš tāds tievāks padevies.
nu galīgi sūdīgi Lienei, ja Kivis ir dzīves jēga. Vispār nesaprotu tos, kuriem dzīves jēga ir kāds cilvēks vai nauda.Katzenfamilie @ 02.12.2023 22:06
Atradu vienu rakstu no laika, kad Liene it ka bija pazudusi un ielikta psihene, te nu Kivics par Liepinjtanti saka ta :"Viņš arī atzīst, ka abi kopš pērnā gada 9. novembra viens bez otra nevar dzīvot: «No jaunā gada neesam šķīrušies ne uz vienu dienu. Liene tiešām bez manis nevar dzīvot. Kopš bērni ir viņai prom, es nevaru pat mierīgi uz veikalu aiziet, kā Liene man zvana un vaicā, kur es esmu, jo viņa bez manis nevarot. Viņa itin visur nāk man līdzi. Man pat manas meitas ir vaicājušas, kāpēc Liene kā tāds sunītis visur man staigā līdzi? Tā mēs visu laiku esam kopā bijuši, bet nu jau piecas dienas viņa pilnīgā mierā pavada laiku kaut kur ārpus mājas, neinformējot mani par savām gaitām. Medijos raksta, ka par viņu ģimene tagad rūpējoties. Kāda ģimene? Kur tā ģimene bija visu laiku, kad mēs bijām kopā? Zinu, ka Lienes māte un māsa bija pateikusi jau mūsu attiecību sākumā, ja Liene būs kopā ar mani, tad ģimene no viņas novērsīsies. Forša ģimene, vai ne!? Šajā ģimenē kaut kas nav kārtībā, tur ļoti daudz melnas un smagas lietas ir apakšā.»
Vārdotāja @ 02.12.2023 22:35nu galīgi sūdīgi Lienei, ja Kivis ir dzīves jēga. Vispār nesaprotu tos, kuriem dzīves jēga ir kāds cilvēks vai nauda.
Noliks karoti un ko ta viņa Daugavā lēks?
Domāju, ka nē. Tajā IG pa vīlēm laužās ārā izmisums, cik ļoti vajag piķi.Bjork @ 02.12.2023 23:44Es nesekoju baigi daudziem mūziķiem, bet ir vēl mūziķi, kas meklē klientus tādā veidā IG kā kivičs?
Atceros tik, ka informēja FB dziedošais japānis(Masaki Nagawa), ka no tā līdz tam datumam būšu Latvijā uzstāšos tādās un tādās vietās, ja vēlās, lai uzstājos vēl kaut kur, lūdzu sazināties ar mani par iespējamajiem koncertiem. Bet viņam cita situācija ir.
Nebūs piķis, nevarēs gulēt visu dienu pa gultu un šņaukāties IG, cik slima ir un bez spēka... Ja tāda nevarīga, ko tad Kivičs ar tādu, lai dara?!Lelle Mele @ 02.12.2023 23:52Domāju, ka nē. Tajā IG pa vīlēm laužās ārā izmisums, cik ļoti vajag piķi.