VissIrSlikti @ 30.11.2023 09:29Šis gadījums noteikti 1:1 ar Mias situāciju https://jauns.lv/raksts/par-veselibu/585555-zobarstes-sirds-neiztur-trisgadniekam-smagi-bojati-jau-14-zobini-turklat-11-zobi-bija-jaizrauj
ayame @ 30.11.2023 09:13https://jauns.lv/raksts/par-veselibu/585555-zobarstes-sirds-neiztur-trisgadniekam-smagi-bojati-jau-14-zobini-turklat-11-zobi-bija-jaizrauj
yay @ 30.11.2023 07:21"Kad Liene Kiviča, es, piesaka Audiokvartals..."
aa skaidrs, viņa bija vakara vadītāja!!! Nu Grigalis vai Reiniks tak arī ar kameru vazājas pa skatuvi priekšnesuma laikā!
Un vēlviena nianse - Jūs ņemat blociņus līdzi uz koncertiem? Varbūt Jūsu vīri ņem? Es pēdejoreiz blociņu ņēmu līdzi 2002. gadā uz Reinik Laura koncertu un man bija 12 :D Bet varbūt es neko nesaprotu
Pianiste @ 30.11.2023 09:59
Citāts no raksta:
''Pie šīs situācijas ir vainojami tikai un vienīgi vecāki
Pie šīs situācijas ir vainojami tikai un vienīgi vecāki, kuri nerūpējās par sava bērna zobiem, liekot viņam dzīvot sāpēs un ciešanās. Un šeit nekādā gadījumā nav vainojamas "rindas pie zobārsta". Šī bērniņa vecāki nav tīrījuši zobus, bet dzirdījuši bērnu ar jogurtiņiem, saldajiem pieniņiem, suliņām, un arī konfektes lielā daudzumā ir ēstas. ''
maijrozīte @ 30.11.2023 01:34Skaidrs, ka Latvijas pieprasītāka mūziķa koncerts ir pilnīga izgāšanas. Viņi nu reāli izskatās pēc kaut kādiem bomžiem vai sociāli nelabvēlīgas ģimenes. Ka arī Ļenka izskatās pēc smaga likteņa sievietes, kura pēc kartēja kodiena nolēma uzvilkt savu kožu neapēstu kleitu no humpalām un nolēma uzkāpt uz skatuves un atcerēties savu jaunību: kad bija vieglas uzvedības sieviete.
Ka arī apskatoties šī koncerta apmeklētājus ir skaidrs, ka lielāka daļa ir līdzvērtīga pašiem Kivičiem. Visticamāk zemākais sabiedrības slāni, kurš pašā labāka gadījumā varbūt vidējais. Šeit tiešam mūziķis ir pelnījis savus klausītājus.
Kaut, vai paskatoties viņu fanus: Sandija Vīgante vai tā tetovētāja no Jelgavas Sofija. Ka arī tie, cilvēki, kas viņiem raksta slavinošos komentārus (ja mēs, protams neņemam vērā foruma rozā čūskas?), tad ir skaidrs, ka viņu fani ir tādi paši deģenerāti, ka paši Kiviči.
kuranavliene @ 30.11.2023 13:15Mani moka viens jautājums! Lienei prasīja autogrāfu,tikai kādā pozīcijā?Kā Latvijas slavenākajai maukai? Vai kā dzeguzei??
tā šļupstekle vīgante kā nevar tā nevar izsisties, bet tā grib tusēt ar “sabiedrības krējumu”. Tā nu tusē - ar padibeņiem, un zemā slāņa pašpasludinātām “slavenībām”. Visi viņi vienā maisā bāžami.Tuana @ 30.11.2023 10:42
Fanu vienojošais faktors - “izcila, kolosāla, brīnišķīga” gramatika visiem kā vienam, tas tā, lai nerodas šaubas.
“Mūzika dsiedē” - uzrakstīja Vīgante un gramatikas&pareizrakstības guru Ļenka pārpublicēja :D
Kā tas var būt?😳 viņa sen atpakaļ kaut kādā šovā piedalījās kur vannā līda laikam vīru meklēja. Bija vienruļā māte ar vienu meitu! Viņi tad kā pašķīrās un sapārājos lai sīci uzražotu? Vai kāds ir tas stāsts? Priekš kam bāzt citam vīrietim adoptēt bērnus ja viņām ir tēvs. Tas lai Graudiņam varētu nākotnē alimentus uzgrūzt?I see you @ 30.11.2023 09:21Nu vispār Graudiņai abas lielās meitas ir no pirmā vīra
nē, viņai abas meitas ir no viena vīrieša. To es zinu 100%Gardenia @ 30.11.2023 14:08Kā tas var būt?? viņa sen atpakaļ kaut kādā šovā piedalījās kur vannā līda laikam vīru meklēja. Bija vienruļā māte ar vienu meitu! Viņi tad kā pašķīrās un sapārājos lai sīci uzražotu? Vai kāds ir tas stāsts? Priekš kam bāzt citam vīrietim adoptēt bērnus ja viņām ir tēvs. Tas lai Graudiņam varētu nākotnē alimentus uzgrūzt?
Atvainojos biju laikam kaut ko pārpratusi.Bjork @ 30.11.2023 14:19nē, viņai abas meitas ir no viena vīrieša. To es zinu 100%
kuranavliene @ 30.11.2023 13:15Mani moka viens jautājums! Lienei prasīja autogrāfu,tikai kādā pozīcijā?Kā Latvijas slavenākajai maukai? Vai kā dzeguzei??