Es Lienes vietā organizētu daudz koncertu lauku klubos.Tie vidus ņem labprāt pretī. Decembris tam pateicīgs laiks .Minelūše @ 25.11.2023 09:48Laikam gribēja parādīt, cik ļoti viņš aizvien sieviešu pieprasīts, bet patiesībā iznāca diezgan skumjš skats - stāv Kivis ar vienu vienīgu pupturīti rokā. Pasaulslaveniem mūziķiem tos met tik daudz, ka uzreiz nemaz uzlasīt nevar.
Interesanti, ko viņi iesāks tālāk. Pieņemsim, ka kaut kādi ienākumi viņiem savācās no tā koncerta. Bet nauda kūst ļoti ātri, ja nekas nenāk klāt. Un pavasaris vēl aiz kalniem.
Es Lienes vietā organizētu daudz koncertu lauku klubos.Tie visus ņem labprāt pretī. Decembris tam pateicīgs laiks .Minelūše @ 25.11.2023 09:48Laikam gribēja parādīt, cik ļoti viņš aizvien sieviešu pieprasīts, bet patiesībā iznāca diezgan skumjš skats - stāv Kivis ar vienu vienīgu pupturīti rokā. Pasaulslaveniem mūziķiem tos met tik daudz, ka uzreiz nemaz uzlasīt nevar.
Interesanti, ko viņi iesāks tālāk. Pieņemsim, ka kaut kādi ienākumi viņiem savācās no tā koncerta. Bet nauda kūst ļoti ātri, ja nekas nenāk klāt. Un pavasaris vēl aiz kalniem.
Varbūt tā dara daudzi ? Un parasti jau visi mācās kursos ,nevis tikai nopērk kameru .Rāda daudzviet savas foto .Daudzi atbalsta .Citi tās pārpublicē,tur piem Muzeji, pilsētu lapas , pilsētu tūrisma lapas. Nav tā ka tu domā ka tikai kameru nopērkSaldaMēle @ 25.11.2023 01:22Toties,kas par amatierfotogrāfiem. Dana un Ieva( kā jau paredzēju) Kāpēc cilvēki domā,ka viņi nopērk kameru un automātiski kļūst par fotogrāfiem:)
Stalkere Jr. @ 25.11.2023 09:09?
https://failiem.lv/u/t5qes5jdq4
Nu vasara vienkāršāk to izdarīt nekā ziemā loģiski. Es tikai nesaprotu kapec tā vispār jādara? Domāju ka Labvēlīgam tipam gudrākā publika ,a nekā...Tonya @ 25.11.2023 10:25Es pēdējo reizi krūšturus uz skatuves mestus redzēju Labvēlīgam tipam, šajā pat vasara. Un tir nebija viens, bet ducītis kopumā noteikti ?
Kalnos @ 25.11.2023 10:11Es Lienes vietā organizētu daudz koncertu lauku klubos.Tie visus ņem labprāt pretī. Decembris tam pateicīgs laiks .
Lai brauc kā citi viens pats ar ģitāru .Citi taču var ? Ēriks Loks piem.aauuu @ 25.11.2023 10:38
Pārējie grupas dalībnieki uz mazpilsētu klubiņiem nebrauks, jo visi paralēli citos sastāvos piestrādā.
NIKOLAA @ 25.11.2023 10:08Paskatījos video, tur taču pustukša zāle... Bijām uz Astronautiem Arēnā Rīga, šovs superīgs, un tur bija reāli full house
Es nesaprotu, ko viņa uzvilkusi. Pērno Halovīnu bites kostīmu? 🤣🤣🤣maijrozīte @ 25.11.2023 03:27
A, ka tu domāji. Kad, katru dienu ir jādzīvo ar tādu tauku bluķi, ka Andris. Tad uzejot uz skatuves un ieraugot bundzinieku, tad ne tikai vāveri sāksi raustīt. Tikai aizmirsa, ka uzvelkot vecas nolietotas bites kleitu no šausmu filmas. Viņai drīzāk, izdosies atbaidīt nevis savaldzināt.
chihiro @ 25.11.2023 09:34Dziesma krieviski
https://instagram.com/stories/laumiinaa/3243405987856092531?utm_source=ig_story_item_share&igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Nesmuki jau tā teikt, bet apskatoties šo cilvēku iepriekšējos storijus, ir skaidra koncerta mērķauditorija. :D
chihiro @ 25.11.2023 09:14Apskatoties visus ierakstus, kur vakar ietagots Palladium, ir redzams īstais full house. Piemēram, šeit
https://www.instagram.com/reel/C0C13fACmiJ/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
chihiro @ 25.11.2023 09:34Dziesma krieviski
https://instagram.com/stories/laumiinaa/3243405987856092531?utm_source=ig_story_item_share&igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Nesmuki jau tā teikt, bet apskatoties šo cilvēku iepriekšējos storijus, ir skaidra koncerta mērķauditorija. :D
chihiro @ 25.11.2023 09:45
Man gribējās vemt, jo izmantot savus bērnus, no kuriem atteicās, popularitātei ir zemiski. Liene zvana meitiņai, Andris Kimai. Bēbja Andra uzmestā lūpa. Kāda saistība gultai un seksīgai apakšveļai ar pārdzīvojumiem par meitiņas novēršanos? Ja nu vienīgi tāds, ka gultas (seksa ar Andri) dēļ pazaudēja kontaktu. Dzīvē tas meitiņām noteikti nebija tik skaisti - tā suņupoza aiz aizkariņiem.
kuranavliene @ 25.11.2023 10:47Es atvainojos,bet šoreiz drusku nostāšos Kiviča pusē.Nu nav mūziķiem pašiem jādomā par skatuves noformējumiem utt.Un šeit it sevišķi,jo tik apdāvināta menedžere.Bet visu organizēja kā prata pats Kivičs.Bet vienīgais ko viņa spēja izdomāt,aptīt ap mikrofonu lampiņas? Skraida vecim līdzi,hihina un rezūltāts nulle.Pat normālu reklāmu noorganizēt nejēdza.Bet tik plātās es,es,es,kā balodis protu,protu,protu,bet kā jādara tā čuš.Vienīgais ko prot,gorīties spoguļa priekšā un kājstarpi glaudīt.Uzlien uz skatuves,un pat tur roka šekumā jāiebāž.
kuranavliene @ 25.11.2023 10:47Es atvainojos,bet šoreiz drusku nostāšos Kiviča pusē.Nu nav mūziķiem pašiem jādomā par skatuves noformējumiem utt.Un šeit it sevišķi,jo tik apdāvināta menedžere.Bet visu organizēja kā prata pats Kivičs.Bet vienīgais ko viņa spēja izdomāt,aptīt ap mikrofonu lampiņas? Skraida vecim līdzi,hihina un rezūltāts nulle.Pat normālu reklāmu noorganizēt nejēdza.Bet tik plātās es,es,es,kā balodis protu,protu,protu,bet kā jādara tā čuš.Vienīgais ko prot,gorīties spoguļa priekšā un kājstarpi glaudīt.Uzlien uz skatuves,un pat tur roka šekumā jāiebāž.