Divi manipulējoši narcisi izpaužas videoklipā. Viņiem vajag tikai tos bērnus, kurus droši zin, ka nevarēs dabūt sev uz kakla. Liekuļimelna_aronija @ 24.11.2023 14:59Šovakar koncerts, bet tāpat vēl pāris reklāmas, lai nopērk biļetes :D:D:D. Nožēlojami. Es gribētu redzēt īstos video no šī vakara :D Moš, ja Graudiņa ies, ''burka'' ies līdzi ar kameru un tur jau tad patiesā aina iefilmēsies.
Tas videoklips tik nožēlojams. Influenceres IG reklāmās ticamāk tēlo, ka ''šis ir vislabākais produkts, ko esmu dzīvē lietojusi'' nekā Lieņuks lielās sirdssāpes te. Tā bērnu iepīšana vispār ir tik pretīga un manipulējoša.
es tiesi to gribeju vaicat pec noskatisanas. Vai tad grupas puisi patiesam atbalsta to virtualo s...du gainasanu uz bernu mammu, attieciba par berniem. Par Lieni neizteiksos. Nav zel. Kamer nebija klips, dziesma likas lipiga, tagad, nu beidziet. Viens beebis un otra savu bernu pameteja mocas? Neticu!TuunEs @ 24.11.2023 15:48Viņi pat normāli videoklipu nevar nofilmēt. Kāds tur sakars ar Z-svars grupu un abu dzērāju problēmām.
Izskatās, ka grupas dalībniekiem arī pie pakaļas, kas notiek.
Vai ne? Kads sakars? Visa grupa skrien mierinat Lieni gulta? Jo teftelis mocas kur citur? Vai kads sakars?yay @ 24.11.2023 16:39Noskatījos to klipu.
Viņš tiešām mēģina iežēlināt ar fake asarām? :D
Un es nesaprotu to klipa domu..pričom gulta, naktskrekls..