Hermiine89 @ 23.11.2023 14:20Tātad, tām, kas nesaprot, kāpēc Ļenka vadā Andruhu. Jo Ļenka vakarnakt mazāk lietojusi alko. Teftelim vēl promilles un nevar pats braukt. Kāpēc neņem taksi, jo SKOPS. Pē pē el vē neuzsauc transportu. Sastrēgumos nokurinās baigo piķi, ja brauks ar taxi.
LabaDabaDa @ 23.11.2023 14:30
Bet viņa nesēž pie stūres šodien, tur jau tā lieta! Viņa sēž blakus un storijus visu laiku filmē.
Pikachio @ 23.11.2023 14:35
Viņa sēž pie stūres. Paskaties Andrītim storijus.
LabaDabaDa @ 23.11.2023 13:51Kāpēc Leņķis brauc līdzi vīram uz radio? Pie stūres viņa nesēž. Radio iekšā neiet. Sēž tikai vāģī, staipās, blenž telefonā un pa tukšo tērē skābekli. Baidās, ka citplanētieši viņas tuklo rausīti pa ceļam nolaupīs?
Viņa sāk izskatīties pēc cilvēku tirgotāja - tie arī visu laiku vaktējot savus upurus, lai nabaga piespiedu seksa vergi nepaņem vagu un kaut kur neaizmūk.
zaļā tārpa mētelī 🤣🤣🤣🤣🤣 bahahahahhaa 🤣🤣🤣 labsMinelūše @ 23.11.2023 15:06Eju šodien pa ielu, apgriežos ap stūri un priekšā Kivičs zaļā tārpa mētelī un sarkanā cepurē?Knapi noturējos, skaļi neiesmējusies. Nebiju šo stāru nekad agrāk dzīvē redzējusi, bet nu nemaz neradās vēlme ne raudāt, ne apskaut?
Minelūše @ 23.11.2023 15:06Eju šodien pa ielu, apgriežos ap stūri un priekšā Kivičs zaļā tārpa mētelī un sarkanā cepurē?Knapi noturējos, skaļi neiesmējusies. Nebiju šo stāru nekad agrāk dzīvē redzējusi, bet nu nemaz neradās vēlme ne raudāt, ne apskaut?
Ariete @ 23.11.2023 11:21Vēl ļenķa raksta - totāls miega trūkums. Lienīt, tev nenāk miegs, jo tu savu jau tā vājo mentālo veselību samaitā ar alkoholu.
Minelūše @ 23.11.2023 15:06Eju šodien pa ielu, apgriežos ap stūri un priekšā Kivičs zaļā tārpa mētelī un sarkanā cepurē?Knapi noturējos, skaļi neiesmējusies. Nebiju šo stāru nekad agrāk dzīvē redzējusi, bet nu nemaz neradās vēlme ne raudāt, ne apskaut?
Facundo @ 23.11.2023 15:57
Un trīcēt arī nesāki ?
Man viņš tai zaļajā mēteli atgādina tādu uzbarojušos Grīnču
Man jau patīk tā viņas auzraušanās ar špricītēm. Tas kaktu kantoris prasa baiso piķi par full face špricēšanu. Pat manai Klusā Centra meistarei nav tādas cenas. Es mazliet paspiegoju, izlikos par potenciālo klienti.Merilda @ 23.11.2023 16:03Es gaidu burvīgo Lienes rezultātu, bet vai var būt kas labāks par šīm pārvērtībām ?
https://failiem.lv/u/4hf27sjy2u
vecā kuņa neguļ tāpēc, ka aiz bezdarbības noslaistījusies visu dienu pa māju un nav nogurusi, dabūtu viņa visus septiņus bērnus audzināt, skolot un vēl strādāt, vecā peža būtu tā nogurusi,ka 22 atrubītos līdz rītam 😀Apple of my eye @ 23.11.2023 15:50
Es vispār nesaprotu, kāpēc tad viņa neguļ?!!! OK, kaut kas beidzas 23os, piemēram, tad ap 6iem jāceļas. Tur var paspēt normāli pagulēt... Nē nu ja buhā līdz 3iem rītā, tad gan nevar paspēt pagulēt
Kad lieto alkoholu pārmērīgi un bieži, daudziem ir bezmiegs.Apple of my eye @ 23.11.2023 15:50
Es vispār nesaprotu, kāpēc tad viņa neguļ?!!! OK, kaut kas beidzas 23os, piemēram, tad ap 6iem jāceļas. Tur var paspēt normāli pagulēt... Nē nu ja buhā līdz 3iem rītā, tad gan nevar paspēt pagulēt
Normāla alkašiene ar atspārdītu feisuMerilda @ 23.11.2023 16:03Es gaidu burvīgo Lienes rezultātu, bet vai var būt kas labāks par šīm pārvērtībām ?
https://failiem.lv/u/4hf27sjy2u
Apple of my eye @ 23.11.2023 15:50