Ariete @ 22.11.2023 09:09Nekad neesmu redzējusi ka kāds mūziķis tik izmisīgi grib pārdot savu koncertu. Pivičš: " Būs lielās lampas, dūmi, konfetti" ??????
Varbūt vēl konfektes ? ??????
maijrozīte @ 22.11.2023 01:06Akdievs, es vienkārši nevaru- nobraukšana ar eskalatoru viņai baiga smieklīgi un jautrošanās. Nu, tā Ļenka ir debīla. ????
"Un agrāk biju tāds tievs puisītis biju, tagad tāds resns vepris esmu." Nu, principā resnais pateica, patiesību par sevi. Man, vispār būtu kauns filmēt par savu vīru tik neglaimojošu reel. Izskatās vairāk nevis pēc joka, bet pēc garīgi atpalikuša cilvēka.
EsRedzējuKa @ 22.11.2023 07:54Cik sekla ir kiviču mīlestība..
Andris - zini kā var pateikt, ka tu otru mīli?
Liene - Nu nu
Andris - ka tu neaizmirsti viņu ietagot,ja.
Liene - hihihi nu paldies tev, ko es varu pateikt.
Belovedam zb, ka kivičiene tago viņu katrā savā sūda storijā vai postā?
kivičam nekas cits neatliek kā regulāri papildināt garderobi, jo muskuļainā pakaļa paliek arvien muskuļaināka un neietilpst drēbesAriete @ 22.11.2023 09:01Rēcīgi ka Pivičs vienmēr kā dāmīte maina drēbes, bet ļenka vienmēr savā sapuvušajā mētelī un fake sapelējušajā šallē ????
IEsRedzējuKa @ 22.11.2023 10:48Sākumā kivim ģitāra skan.. Un tad skaņinieks izdomā - cancel kivič. ? ?
https://failiem.lv/f/pe9entwerh
LilyLady @ 22.11.2023 11:13Viņi TV bija jau vismaz 7 no rīta ar visu to grimēšanos un ņemšanos. Dārziņš strādā no 7.00. Kur ir Mia, ja šļuška atvilkusies līdzi? Atstāja mājās vienu? Kādā vispār sakarā šunelis vilkās uz Panorāmu? Pielipusi kā Siāmas dvīnis tam Kivičam. Slima vecene.
EsRedzējuKa @ 22.11.2023 10:48Sākumā kivim ģitāra skan.. Un tad skaņinieks izdomā - cancel kivič. ? ?
https://failiem.lv/f/pe9entwerh
Sigita11 @ 22.11.2023 11:50Man nenormāli grūti iedomāties ka kāds no Kovičiem būtu pats spējīgs noorganizēt normālu koncertu ar visiem kvalitatīvam koncertam piederošiem atribūtiem.
Jā. Un "lielās lampas". WTF. 🤣🤣🤣OlgaTi @ 22.11.2023 09:24
Wow! Kāds šovs paredzēts! Viņš laikam nezina, ka pa 20 gadiem tehnoloģijas ir attīstījušās un uz skatuves var paradīt krietni vairāk nekā dūmus vai uzmest konfeti. ? Nu gan jau, ka zina, bet neies taču tērēties tādiem "niekiem", lai tie neaizēno viņu- lielo rokstāru (tas sarkasmam, bet gan jau, ka grupas budžets nevar pavilkt normālu skatuves šovu).
Lieņux neiet uz bungu treniņiem. Ā, nu pareizi, vakar tak bāza sejā visiem ingveru un ka nejūtas labi. 🤣 Šodien jau televīzijā orgasmē. 🤣TuunEs @ 22.11.2023 10:15Galvenais, ka Kivičs no sākuma domāja, ka šim savu dirsu vispār nevajadzēs kustināt par cik katru nedēļu lievenīšos bija izbaurojies un ar dzērušiem cilvēkiem iztusējies, kur noteikti neizpalika dažādi komentāri par to kāds dizš mākslinieks viņš ir. Jo kā jau visi zinām dzērumā ne to vien var sarunāt.
Tad nu ar tādu lievenīša fanu pūli arī tapa ideja par koncertu.
Tikai tagad viņš redz reālo situāciju un aij kā dirsa svilst.
Lienes bungošanu uz skatuves nepieminēja? Tas jau arī pie specefektiem skaitās. Kā nekā pa lēto Kiviča gaumē.