man nu arī nemaz nav žēl to abu tirliņu, ja viņiem viss tas, ko abi sūdu spaiņi dara, ir pieņemami un turpina brāļoties ar viņiem, lai tik... Uz priekšu. Muļķajai kirkirai gan izskatās ačeles beidzot atvērušās, neņem ne Miu ne abus orangutānus laiž mājāmelna_aronija @ 21.11.2023 09:11
Jāskatās, vai līdz nedēļas beigām neparādīsies gripa vai alerģijas :D
Gadsimta koncerta reklāmu gan visticamāk, visas šīs dienas 5x dienā ieliktu un vienam no otra pāršērotu redzēsim :D. Nepērk tās biļetes, nepērk. Lieņuks būs spiesta koncerta dienā filmēt tikai to stūri, kur pulcēsies lielāks bariņš, lai neredz, ka patiesībā pustukša zāle. Neticu, ka ja būtu baigi daudz biļetes nopirktas, viņi tik izmisīgi bāztu to savu reklāmu katru dienu.
Man sākumā bija žēl to pārējo mūziķu, bet tagad, pēc visa balagāna, ko Kirpičs ir taisījis... ja viņi joprojām saista savu vārdu ar kirpiču, tad jau viņa izdarības šiem nav problēma. Tagad vairs nav žēl.
Ariete @ 21.11.2023 10:04Pivičam jau 5 reklāmas šodien ??????
Knita @ 20.11.2023 22:31
Nu bērnus tieši tagad vajag, jo varbūt sadomājās par ziemassvētku fotosesiju. 100gadus viņiem neinteresē kas ar tiem bērniem ikdienā notiek.
kapibara @ 21.11.2023 13:52A, kur šamējie Miu liks?
Līdzi ņems? Jeibogu.
Nu, arī, ja tur būs maz cilvēku, ig un fb tak saliks video un bildes, kur izskatīsies pilna zāle.
?
EsRedzējuKa @ 20.11.2023 20:36Biļetes uz slaveno koncertu palladium, vinnēja čalis no Alūksnes. Nez vai viņš trieksies uz Rīgu, lai šo sensāciju pieredzētu? ?
Bet Liene jau teica, ka no visām, arī tālām Latvijas malām viņai draugi braukšot. ?
kapibara @ 21.11.2023 13:52A, kur šamējie Miu liks?
Līdzi ņems? Jeibogu.
Nu, arī, ja tur būs maz cilvēku, ig un fb tak saliks video un bildes, kur izskatīsies pilna zāle.
?
Knabsab @ 21.11.2023 13:49Bet kur prikols iet uz Zsvara maksas koncertu, ja var regulāri klausīties Tefteļa sēkšanā bez maksas? Tikko weekendā bija gan Jelgavā gan Saldū. Jamaksà nekas nebija. Ok, tur vēl 3 džeki piespēlès, bet ne tie ir oriģinālie zsvari nekā.
Vai sorry InstagramMarfa @ 21.11.2023 15:14Ar to pedejo video, kuri ielikusi FB sevi noraka. Secosais vepris, kuru man pat nedaudz ieprieks palika zel, un, likas ka pedeja dziesma pat tiri ok. Nemu visus vardus atpakal. Pretigs izstradajums, ar vel pretigakiem jociniem. Lai dzied tuksai zalei.
Rozāforums @ 21.11.2023 14:01
jā cilvēki no Alūksnes,Daugavpils,Zilupes utt,jau kravā somas un dodas ceļā :D
Marfa @ 21.11.2023 15:14Ar to pedejo video, kuri ielikusi FB sevi noraka. Secosais vepris, kuru man pat nedaudz ieprieks palika zel, un, likas ka pedeja dziesma pat tiri ok. Nemu visus vardus atpakal. Pretigs izstradajums, ar vel pretigakiem jociniem. Lai dzied tuksai zalei.
Marfa @ 21.11.2023 15:14Ar to pedejo video, kuri ielikusi FB sevi noraka. Secosais vepris, kuru man pat nedaudz ieprieks palika zel, un, likas ka pedeja dziesma pat tiri ok. Nemu visus vardus atpakal. Pretigs izstradajums, ar vel pretigakiem jociniem. Lai dzied tuksai zalei.