Arahne @ 13.11.2023 23:06
Bieži lietojot alkoholu.
TikiTaki @ 13.11.2023 22:55
Kā var tādas poras dabūt?
Arahne @ 13.11.2023 22:19https://failiem.lv/u/yaaefe2ung
Skaists tas nodzertais deguns. Te filtriņi nav uzlikti.
bērns droši vien zobārstam nemaz neļauj ķerties klāt sapošajiem zobiem un never vaļā muti, kliedz, spārdās. Ne jau nu mājās vinai ir kas izstāstīts, kā būs pie zobārsta, morāli sagatavota. Aizved tādu ar telefonu rokās, iemet krēslā un viss. Pie higiēnista droši vien arī nekad nav bijusi, lai pierastu, ka kāds darbojas pa mutiTonya @ 13.11.2023 23:30Nesaprotu to bērna nevešanu pie zobārsta. Tas ir tikai un vienīgi slinkums un vienaldzība. Vienkārši pretīgi. Valsts apmaksāts zobārsta pakalpojums bērnam šobrīd pat novembri ir pieejams daudzas privātklīnikās Rīgā.
qwe @ 14.11.2023 07:29bērns droši vien zobārstam nemaz neļauj ķerties klāt sapošajiem zobiem un never vaļā muti, kliedz, spārdās. Ne jau nu mājās vinai ir kas izstāstīts, kā būs pie zobārsta, morāli sagatavota. Aizved tādu ar telefonu rokās, iemet krēslā un viss. Pie higiēnista droši vien arī nekad nav bijusi, lai pierastu, ka kāds darbojas pa muti
caur alkohola prizmu viss šiem liekas okei!yay @ 14.11.2023 07:34
Gada vecāki, ibio.!!!!
Nav jau tā, ka pirmais bērns... VAI TIEŠĀM, VISMAZ AR VIENU ACI NEREDZĒJĀT KĀ TIKA AUDZINĀTI VECĀKIE BĒRNI?????
Bjork @ 14.11.2023 08:15caur alkohola prizmu viss šiem liekas okei!
Vēl nedaudz par vakardienu, laikam jau šis zināja, ka var būt "heiteru" jautājumi. Nu, heiteri viņam visi, kas uzdod neērtus jautājumus. Jo IG storijā bija pieminēts, ka varbūt arī uzzvanīs kāds heiteris.
Tiešraide tomēr viņam lika nedaudz nesavākties, mētājās pa tēmām, Norvēģija, Norvēģija...domu nespēj noformulēt. Ierakstos, šis vieglāk spēj kontrolēt sakāmo.
Kā jau manipulātors, redz arī kā viegli var pagriezt jautājumu, par labu sev, vienīgais šoreiz bija laiks ierobežots, jāpaspēj koncis reklamēt.
Arī Q&A tas atbildēšu 99%, nezinu, cik simti ienāk, jo uz maniem jautājumiem viņš galīgi nemīl atbildēt ?
TikiTaki @ 14.11.2023 08:12Kiva10 izvācis no sava Facebook postu par to, ka piedalīsies raidījumā. Nez, pirmo reizi kauns palika?
Sūdzejas nevis ,ka jalabo,bet par to,ka jamaksā pašiem 😄 jo valsts rindas esot ļoti garasyay @ 13.11.2023 21:36Es neskatīšos to raidījumu.
Vai resnis sūdzējās, ka bērnam jālabo zobi pilnā narkozē? Galīgi sumasašol? Paši savas BEZDARBĪBAS dēļ nolaiž bērnam zobus un tagad sūdzās??
par aizbildniecības tiesībām pār meitenēm, īpaši vēl bija par Kimu, jo viņa bija pirmā, kas uzvārdu mainīja un par Norvēģiju, bērnu dzīvi tur. Es centos uzdot precīzi, lai nav iespēja ūdeni liet.. Ļaunā Madara, bērni sazombēti... Man no Andra vairāk bloku kā no svabras.TuunEs @ 14.11.2023 08:59
Ko Tu viņam jautāji? ?
Haļavščiki. Ka tik varētu kaut ko par velti dabūt no valsts. Gara acīm jau redzu kā abi stāv rindā uz zupas virtuvi.Blablablabla @ 14.11.2023 09:07Sūdzejas nevis ,ka jalabo,bet par to,ka jamaksā pašiem ? jo valsts rindas esot ļoti garas
Ariete @ 14.11.2023 09:48Man interesē kas būs viesu mūziķi koncertā
AiKaaaSaaap @ 14.11.2023 09:39Kàda lasījusi Kas Jauns rakstu par Danu un cīņu par viņas dēla veselību? Izleca reklàmā žurnāla vāks. Interesē, kur papucis kviecējs tajā stāstā
tagad puikam tikko 18 gadi palikuši, teiks, ka pats pieaudzis, pats visu dara. Es tajā laikā jau...LilyLady @ 14.11.2023 09:58
Ja šī lieta kļuvusi publiska, tad derēja gada papucim tiešraidē pavaicāt, vai viņš apzinās savu atbildību par dēla pašreizējo stāvokli. Varu derēt, ka resnā, paštaisnā alus muca neceļ ne ausu, un vispār nejūtas vainīgs.