Katzenfamilie @ 10.11.2023 17:43
Liepinjtante laikam atkal kadu leto zlurgu sadzerusies, so visu rakstot. No vinjas nesakarigajiem apvainojumiem stravo viens vienigs izmisums. Es to Ziloni studija neskatisos, bet seit foruma jau kaut kas mineja, ka Liepinjtante atkal vilka atsauces ar karalnamu?Nu tagad telo no sevis nez kadu tiklo un konservativo, lai gan Kivicu ap to tejas dzersanas laiku lenca ka tada sunene, kurai iestajies meklesanaas laiks.
Minelūše @ 10.11.2023 18:14
Tas jau acīmredzams, ka viņai ļoooti gribētos būt princesītei. Tik Kivičam pūš miglu acīs par to, cik viņa vienkārša un neprasīga.
grādīgā dzira.Puppet @ 10.11.2023 18:23Kāds mani var apgaismot kas ir mežezers?
Ļenka parasti uzsver, ka alkoholu nelieto. Ja nu vienīgi Mežezeru īpaši svinīgos brīžos.Tā nu iegājies, ka saucam to par Mežezeru, no kā nāk virsū dullums un agresijas lēkmes. Un pampiens nākamajā dienā, kad prasās kreptīgas zupiņas.Puppet @ 10.11.2023 18:23Kāds mani var apgaismot kas ir mežezers?
to es sapratu , bet kas tas ir ? Burbułūdens? Vīns? Šnabis?MeltedCheese @ 10.11.2023 18:37grādīgā dzira.
Puppet @ 10.11.2023 18:52to es sapratu , bet kas tas ir ? Burbułūdens? Vīns? Šnabis?
PUMPAINĀS ROZĀ ČŪSKAS 🤣🤣🤣🤣bumbuliiic @ 10.11.2023 17:15Sveikas, rozā lezbes, pelēkās pakaļas un visnotaļ ar dzīvi neapmierinātās, pumpainās skauģes!
Esmu bebrene no cāļa ar stāžu 5 gadi. Nekaunos.
Tāpēc arī niks tāds kā cālī.
Paldies par lasāmmateriālu, Jūs esat lieliskas, asas, trāpīgas.
Ilgi lasīju slepenajā režīmā, bet nu šodien laiks izgaismoties.
Varētu būt Rīgas šampanietis vai Boska. Kivis savā skopumā ņem, kas uz akciju.Puppet @ 10.11.2023 18:52to es sapratu , bet kas tas ir ? Burbułūdens? Vīns? Šnabis?
gan jau, ka PEE PEE EL VEEE neko neuzsauca, tàpēc arī nav nekā, ko dāvināt Lienītei pirmā pisiena jubilejā 🤣Hermiine89 @ 10.11.2023 18:19Un kur milzu ziedu klēpis attiecību gadadienā no mīļotā, vismaz kāda dāvaniņa no pp.lv karsti mīļotajai sievai?! Laikam tikai pie Mežezeriem tika.
Nu nelutina vairs nemaz. Ai,ai,ai
Hermiine89 @ 10.11.2023 19:12Varētu būt Rīgas šampanietis vai Boska. Kivis savā skopumā ņem, kas uz akciju.
ja es pareizi atceros, tad tas grābstīšanās video bija kaut kam par spīti, kas bija šiem kaut ko aizrādījis par vaļīgu uzvedību un šampja lakšanu bezjēgā, ne? Kaut ko vēl tur lecās abi.Knabsab @ 10.11.2023 18:44Tas video, kur abi alkāni dejo zīdainīši klātbūtnē! Es atceros, ka toreiz ash slikti palika iedomājoties, kas vēl tam nabaga bērniņam būs jāpiedzīvo. Tie abi gribēja izrādīt nez kādu vājprātīgo mīlestību, tipa Ļenka nav nekàda mājsaimniece un uzreiz pēc dzemdībām seksapila un vēl nez kāda. Un Zilonis studijā netiek pieminēta šī reize, kad kautrīgà un konservatīvā Kiviču ģimene, "pieklājīgi un normas robežàs izrādīja jūtas".
Tuvojas koncerts, domāju, ka visa lielā jautriba vēl priekšā. Fetmenam pašam jumtu nonesīs tā koncerta izgāšanās un aizskries vēl kur pasaulē laimi meklēt. Ļenka laikam to jūt un tāpēc jau sākusi jukt prātā laicīgi.
Oj, nejauši uzspiedu sarkano īkšķi. Pardon! Nagi par gariem.Mementomori @ 10.11.2023 19:14
Ļoti bieži maximā bosciņai un alitai atlaides, tieši par to arī iedomājos ?
Kāds mani var apgaismot kas ir mežezers?
Helga Andersson @ 10.11.2023 19:41Kā jums mans jaunais imidžs? ?