ThunderBird @ 10.11.2023 10:44Ja mani atmiņa neviļ, vai tad viņa pati neatteicās no savas ģimenes Kiviča dēļ?
ThunderBird @ 10.11.2023 10:44Ja mani atmiņa neviļ, vai tad viņa pati neatteicās no savas ģimenes Kiviča dēļ?
Blablablabla @ 10.11.2023 09:28Un ja ari tie zabaki bij cauri(noteikti vairak neka pirms gada) nevajag aizmirst,ka virs vinu pameta vienu ar berniem! Varbut mammai nemaz nebij lidzeklu nopirkt? Kur papins bij,lai vismaz ar apgerbu palidzetu ,kamer vientula mamma cinijas,lai spetu dot to visu labako meitam? Ciest nevaru tadus vecus,pamet-finasiali nepalidz,kamer pamestais vecaks spej patstavigi nostaties uz kajam un plus visa morala trauma ,tas ari nav viegli un tad v parmet,ka redz zabaki bijusi cauri!
Naomi* @ 10.11.2023 11:17Noskatījos “Zilonis studijā”, Liene ļoti centās mest kažoku uz otru pusi- mums darbs pieprasa, mes esam šovbiznesā- kur tieši Liene strādā, ka viņai darbs pieprasa būt aktīvai/provokatīvais sociālos tiklos? Man patika Oskara jautājums- Tad jūs to darat to tikai tāpēc? Liene:”Nē, mums tā ir sakritis, ka mums ir arī lielā mīlestība.” ?
Vai arī :”Kad es strādāju Saiema, es tā neatlavos.”
Tu strādājot Saieima radīji Buļa apakšbikses presei!
kuranavliene @ 10.11.2023 11:34Vēl jāuzrakta Rīta panorāmai,tur nav vietas tādiem mēsliem! Un laikam zem Zēsvars postiem,jāaicina cilvēki cancelēt koncertu.
Naomi* @ 10.11.2023 11:17Noskatījos “Zilonis studijā”, Liene ļoti centās mest kažoku uz otru pusi- mums darbs pieprasa, mes esam šovbiznesā- kur tieši Liene strādā, ka viņai darbs pieprasa būt aktīvai/provokatīvais sociālos tiklos? Man patika Oskara jautājums- Tad jūs to darat to tikai tāpēc? Liene:”Nē, mums tā ir sakritis, ka mums ir arī lielā mīlestība.” ?
Vai arī :”Kad es strādāju Saiema, es tā neatlavos.”
Tu strādājot Saieima radīji Buļa apakšbikses presei!
Knita @ 10.11.2023 11:49Vai tiešām Lienei telefonā ir Madaras un Jāņa kopbilde? Kā arī Ārens? ?
Nezinu cik tā foto ir sena, varbūt tikko ielādēja, bet tas ir slimi.
Nu vispār tā intervija “Zilonis studijā” tikai parādija to, kāds haoss, meli un pretrunas plosās viņas pakulgalvā. Strādājot šovbiznesā - meli. Strādājot Saeimā neko tādu neesot atļāvusies - meli. Vēl atceros, kā Hosams komentēja savas palīdzes uzvedību ļoti nosodoši. Izsaukt PDz un rādīt Buļa apakšbikses- zemiska tukšpaures rīcība.Knita @ 10.11.2023 11:57
Man vislabāk patika, ka viņa esot konservatīva, neesot ar Andri skūpstījusies tā nepieklājīgi ??? tas ir viņas darbs (vēl viena profesija - prostitūtes darbs?)
Paldies par skrīniem. Kas tu tāda esi? 🤣🤣🤣🤣Arahne @ 10.11.2023 12:01https://failiem.lv/u/sqyax4gxge
16.novembrī.Vismaz mauka tā bija uzrakstijusi.123annna @ 10.11.2023 11:51
Kad paredzets tur uzstāties?
Arahne @ 10.11.2023 12:01https://failiem.lv/u/sqyax4gxge
Ariete @ 10.11.2023 12:13Paldies par skrīniem. Kas tu tāda esi? ????
Wow, grūti noticēt, ka šādi komunicē pieaugusi sieviete, kura uzskata sevi par inteliģentu un izglītotu...Kā salūzusi plate maļ vienus un tos pašus tekstus 😀Arahne @ 10.11.2023 12:01https://failiem.lv/u/sqyax4gxge