Tagad vīrs viņai ir tuvākais radinieks, tas ir viņa ziņā. Bet bērnam uzturēties šādas mātes tuvumā nav droši, jo kā redzam pēc IG ilustrācijām, sieviete apreibinošu vielu iespaidā kļūst agresīva. Un tēvs diemžēl arī.Ariete @ 09.11.2023 18:53Man liekas, ka viņai vajag piespiedu ārstēšanu psihenē. Ne velti toreiz viņas brālēni vai kādi tur radinieki aizveda viņu uz psiheni.
Ariete @ 09.11.2023 19:02Laikam izrubījās ka vairs neraksta.
Draugi, nav labi ?
Arabesq @ 09.11.2023 19:16Es arī sliecos pie idejas, ka Andrim ir atņemtas tēva tiesības. Pirmkārt, meitenes pagājušajā nedēļā parādījās Slavenības bez filtra - iepriekš meitenes šovā nebija, jo to neesot ļāvis Andris (kaut kad Liene savos delīrija storijos izpļurkstējās). Līdz ar to - Andrim vairs nav tiesības, Madara var izlemt pati. Tas arī būs to jumtiņu nonesis pilnībā, jo Taukmens pārdzīvo, bet Ļenkuce nevar savākties.
kas noticis?Mathilde @ 09.11.2023 19:22meitenes, Andra dēls ir nokluvis nelaimē, bet tēvs( un laipnā Liene)ne reizīti nav bijuši pat apciemot un apskatīt kā iet,kur nu vēl kādu eiriku ieguldīt.
Kāpēc par to neko neraksta presē, tik laipno Lieni un muzikālo Andri sauc uz TV?
Kas notika?😦Mathilde @ 09.11.2023 19:22meitenes, Andra dēls ir nokluvis nelaimē, bet tēvs( un laipnā Liene)ne reizīti nav bijuši pat apciemot un apskatīt kā iet,kur nu vēl kādu eiriku ieguldīt.
Kāpēc par to neko neraksta presē, tik laipno Lieni un muzikālo Andri sauc uz TV?
plus draudzene Kerkira ar slavenibam vakarinas. Un lenkucei nekas no ta.Rozāforums @ 09.11.2023 19:18
varētu tā būt, tieši vakar biju uzslēgusi,rādija abas meitenes kopā ar Madaru un Jāni
Un meitenēm ir nomainīts uzvārds. Tagad abām ir Madaras uzvārds. Mēs esam labas izmeklētājas 👍Par to jau arī ir visa lielā sāpe. Sāpe jau Kivim, bet Ļenka gaudo līdzi.Arabesq @ 09.11.2023 19:16Es arī sliecos pie idejas, ka Andrim ir atņemtas tēva tiesības. Pirmkārt, meitenes pagājušajā nedēļā parādījās Slavenības bez filtra - iepriekš meitenes šovā nebija, jo to neesot ļāvis Andris (kaut kad Liene savos delīrija storijos izpļurkstējās). Līdz ar to - Andrim vairs nav tiesības, Madara var izlemt pati. Tas arī būs to jumtiņu nonesis pilnībā, jo Taukmens pārdzīvo, bet Ļenkuce nevar savākties.