ļenka nevienu pašu savu domu nespēja izteikt. Tikai- es piekrītu Baibai, Baiba runā ar maniem vārdiem.Pinko @ 09.11.2023 17:52Jptv,nu kā var tà gramstīties ap tiem matiem visu laiku. Turklāt viņa kaut kā nedabīgi spīd,aces katra uz savu pusi,vēdekļi nošļkuši. Švaki,švaki.
Nez,man liekas,ka tā otra dalībniece par viņu nedaudz pie sevis ierēc?
Jā, lieveņu muzikants un kurtizāne or cienījamāki darbikuranavliene @ 09.11.2023 18:37Profesijas viņa pievieno,lai ieņirgtu.Jo Lienesprāt tie nav cienījami darbi.Cerams kāds Madarai aizsūtīs šo visu,jo nedomāju ka viņa seko šim visam.
kuranavliene @ 09.11.2023 18:37Profesijas viņa pievieno,lai ieņirgtu.Jo Lienesprāt tie nav cienījami darbi.Cerams kāds Madarai aizsūtīs šo visu,jo nedomāju ka viņa seko šim visam.
kuranavliene @ 09.11.2023 18:37Profesijas viņa pievieno,lai ieņirgtu.Jo Lienesprāt tie nav cienījami darbi.Cerams kāds Madarai aizsūtīs šo visu,jo nedomāju ka viņa seko šim visam.
vivii @ 09.11.2023 17:32Mani vairāk interesē, kas vai kurš atkal ir tā notrigerojis Lieni, ka viņai atkal ir izšauti korķi un jāplosās instagram? It īpaši tādā, viņai “īpašā dienā”, ja jau tāda īpaša un svarīga diena, ko nepavada laiku un nav aizņemta ar savu mīļoto?
Vai tik nav gadījies tā, ka Kivim tieši šodien ir atļauts tikties ar meitu, viņš nav mājās un Lieni nav paņēmis līdz.
Un Lienei tas baigi kremt un pie visa vainīga Madara ?
Sāk līdzināties Gobzemam. Tas jau ar šitādus *postus* cep augšā.Ragana @ 09.11.2023 17:56Madara, Jānis un Ārens esot afēristi, kas no cilvēkiem izkrāpj naudu. Ierunājās svētā, šķīstā būtne. Nezinu, smieties vai raudāt.
Tad ,kad bija kopā ar viņu,tad bija cienījams darbs,tagad vairs nav... ej Tu izproti to cilvēku,vislaik nonāk pretrunā ar sevi...Minelūše @ 09.11.2023 18:41
Jurists nav cienījams darbs? Ļenka acīmredzot pēc sevis spriež un domā, ka cienījams darbs ir prostitūta.
Ariete @ 09.11.2023 18:25Kādā sakarā viņa raksta profesijas? Oiii, izskatās ka svētku gadadienā viņu aizraus uz psiheni ???