Precīzi manas domas. Tiek atkal un atkal atgremoti pašslavinošie teksti. Nekādas jaunrades. Varbūt tiešām demence Ļenoxam, maļ uz riņķi vienu to pašu. Vispār doma no viņas atslēgties, jo sāk tā apnikt. Nekāda progresa pacientei L.OlgaTi @ 06.11.2023 21:56Gribēju kaut ko uzrakstīt par Q&A, bet sapratu, ka negribu. Vairs nav, ko teikt, viss atkal iet uz apli. Es, es, es, smukākā, talantīgākā, izglītotākā, visas citas - čūskas un skauģes. Nu, ko mēs jaunu vairs tajās atbildēs redzēsim? Lai mierīgi varētu iet gulēt, gaidu matu skaistumkopšanas padomus, vēl kādu pašslavinošu tekstu par profesijām vai izglītību un koncerta reklāmu.
OlgaTi @ 06.11.2023 21:56Gribēju kaut ko uzrakstīt par Q&A, bet sapratu, ka negribu. Vairs nav, ko teikt, viss atkal iet uz apli. Es, es, es, smukākā, talantīgākā, izglītotākā, visas citas - čūskas un skauģes. Nu, ko mēs jaunu vairs tajās atbildēs redzēsim? Lai mierīgi varētu iet gulēt, gaidu matu skaistumkopšanas padomus, vēl kādu pašslavinošu tekstu par profesijām vai izglītību un koncerta reklāmu.
maijpukitenodebesudarza @ 06.11.2023 21:55Ļenka, tagad strādā šova biznesā ????.Ne, nu principā būt par klaunu par kuru visi iesmēj, tas arī ir smags darbs.
Ka arī, visu laiku viņa savos storijos piemin čūksu forumu. ??Lai, tikai nemelo, ka viņai neinteresē, katru dienu lasa un spiež šeit mums sarkanos īkšķus. ?
OlgaTi @ 06.11.2023 21:56Gribēju kaut ko uzrakstīt par Q&A, bet sapratu, ka negribu. Vairs nav, ko teikt, viss atkal iet uz apli. Es, es, es, smukākā, talantīgākā, izglītotākā, visas citas - čūskas un skauģes. Nu, ko mēs jaunu vairs tajās atbildēs redzēsim? Lai mierīgi varētu iet gulēt, gaidu matu skaistumkopšanas padomus, vēl kādu pašslavinošu tekstu par profesijām vai izglītību un koncerta reklāmu.
HiacinteBurkaa @ 06.11.2023 23:14Kooo, slavenajai filoloģei, onkoloģei un dietoloģei nav ne jausmas, kā uzsākt ziemas peldes?
To pašu padomāju. Cik garlaicīga un neinteresanta sieviete. Bez darba, bez savas dzīves, bez bērniem. Maļ uz riņķi vienu un to pašu. Pat vairs apsmaidīt viņu negribas. Ja viņa nebūtu tik nejauka un zemiska, pažēlot varētu. Ja tā soma un brilles arī būtu oriģinālas, tas tikai apliecinātu, ka viņa ir pilnīgi bez prāta, jo oriģināli vēl vairāk izceltu viņas nabadzību un bezgaumību. Viņa nesaprot, ka tajos jautājumos par viņu iesmej. 🙈OlgaTi @ 06.11.2023 21:56Gribēju kaut ko uzrakstīt par Q&A, bet sapratu, ka negribu. Vairs nav, ko teikt, viss atkal iet uz apli. Es, es, es, smukākā, talantīgākā, izglītotākā, visas citas - čūskas un skauģes. Nu, ko mēs jaunu vairs tajās atbildēs redzēsim? Lai mierīgi varētu iet gulēt, gaidu matu skaistumkopšanas padomus, vēl kādu pašslavinošu tekstu par profesijām vai izglītību un koncerta reklāmu.
Biezlape @ 06.11.2023 23:37
Viņa esot - 20 grādos mērcējusies āliņģī, ar visiem matiem palīdusi zem ūdens. Cimdi un cepurīte ir tīrākais mārketings.
Helga Andersson @ 06.11.2023 22:20Kura jūs tur Lienītei metat komplimentiņus? ????? skaistuma etalons priekš latvju sievietēm? Bahahahahaha ?