AiKaaaSaaap @ 31.10.2023 10:12
Ja tā padomā, cik jābūt pretīgai domāšanai par savu lielo lovi, turot kompromātus entos gadus gadījumā, ja viss beigsies.
SantaBarbara @ 31.10.2023 10:08
Un grāmatā ieliks iespejams to bildi kur Liene uz trepēm aizmigusi koriodorā apčurājusies! Tas taċu butu viens skandalozs materials.
Puppet @ 31.10.2023 10:55Madarai tik loti smuki , dabīgi , veselīgi mati. Nevar sakīdzināt ar łeńas dzelteniem salmiem.
Rakstniece @ 31.10.2023 08:43Runājot par muguras sāpēm naktīs. Viens no iemesliem var būt nepiemērots matracis vai spilvens. Ja matracis ir no lētā gala un vēl kādu laiku tajā ir gulēts, tad nav nekāds brīnums, ka tajā nav ērti un muguras muskuļi nogurst. Tas pats ar spilvenu. Gulta Kivičiem jau bija dzīvoklī, kad viņi ievācās, un nezinu nevienu izīrētāju, kas speciāli pirktu dārgā gala matraci, lai rūpētos par īrnieku miegu un labsajūtu.
Nesaku, ka tā ir taisnība, vienkārši viens no variantiem, kāpēc visu svētākajai Lienei ir piemetusies muguras slimība, kas uznāk un pāriet, atkarībā no tā, cik viņai tas ir izdevīgi.
Man tāda sajūta, ka viņš par viņu ņirgājas vai arī tas ir tāds ļoti savdabīgs humors, par ko hihina tikai Ļenox neīstus smieklus.EsRedzējuKa @ 31.10.2023 11:52Andris - maigā sieviete, maigā dvēsele un visas pasaules glābēja un mīlestība Liene Kiviča.
Liene fonā - hihihahah
Nieres visdrīzāk,jo reāli šķiet ka sāp mugura un šausmīgi.Man reiz tā bija,ne pagriezties ne pieliekties,par gulēšanu pat nerunāt.Aizgāju pie ārsta,izrādijās nieres.Tak teica man nevazāties ziemā ar puspliku muguru 😂Knita @ 31.10.2023 11:18
Gan jau ka tā ir akna vai apsaldētā niere..
Otiiilija @ 31.10.2023 09:36Ļenka protams ir žultaina dura, bet teftelis ir izcili pretīgs tipāžš. Agresīvs, rupjšs, kontrolējošs, visas sievas krāpis, rokas paceļ uz sievietēm, slimu sievu pametis, dēlu pametis, meitas netā un viņu māti izākājis, skandālists, alimentu nemksātājs utt utt galvenias izcēla visu laiku tikai Keitija Keitija Kima vispār poh, arī tagad netiekas ar viņu nu i poh. Viņa sievas izvēle arī visu izsaka. KĀ to lopu kāds kaut kur aicina?! Dod reklāmas abiem. Man viss ko vini reklamē- uzreiz melnajā sarakstā. KĀ varēja līst ministros tas zābaks. Lai iet abi strādā normālu darbu, maksā alimentus un nodokļus , parodijas.
vot šitai grāmatai man naudas nebūs žēl 🤣🤣Hermiine89 @ 31.10.2023 09:25Es jau tagad štukoju, kā viņš aprunās Ļenku, kad izšķirsies. Atkal būs uzcepta grāmata, jo viņš taču rakstnieks ar stāžu. Grāmatā atklās visas nesmukās attiecību aizkulises. Un atkal jau nebūs ne pie kā vainīgs. Varēs iet dzīvot pie mammas. A kur bezdarbniece Ļenka liksies?
Naomi* @ 31.10.2023 13:26Iedomājos, varbūt Lienei toreiz “izsita korķus” uz modes nedēļu, jo aicinaja sabiedrībā pazīstamas dāmas demonstrēt tērpus, pat Katrini uzaicināja, bet viņu, kā izbijušu/pieredzējušu skaistumkonkursa dalībnieci neuzaicināja.
EsRedzējuKa @ 31.10.2023 13:57Aizgāja uz vienu bezmaksas nodarbību, tagad jau būs jogas guru un drīz noteikti arī pasniedzēja.
Nu tā būs Kivi pēdējā iespēja nopelnīt. Nu vēl jau var uz ielām muzicēt, bet nu tur ar konkurence tūristu sezonā.TeaPot @ 31.10.2023 13:05vot šitai grāmatai man naudas nebūs žēl ??
McSara @ 31.10.2023 14:00
Izskatās, ka šodien labi iet iekšā tomātu suliņa!
Ne pa velti pie gultas lielā ūdens pudele ? ?