Kalnos @ 26.10.2023 11:25Liene zinu ka lasīsi,tad lūk tu tak esi stulba ,bremzēta zoss.
Es tajā tv pie Skaidrītes Nitišas būtu vētru sacēlusi.A tu tikai
es,es,es,es
Ekrana skrinuni un paceltu tēmu par MAZA BĒRNA MOBINGOŠANU INTERNETĀ!
Kalnos @ 26.10.2023 11:00Liene ibio mat,sāc pucēt to bērnu .Sapin bizites.
Un ko es izdarītu ,sūtītu pulciņos piem dejas to bērnu .
Un OBLIGĀTI nevus sev fotosesijaa bet MIA pie labākiem fotogrāfiem. Lai taču beidzot citi redz ka skaista tā mazā. Rudi mati sievietei ir ļoti skaisti vienmēr izskatās .Apskaužu kam tādi ir .
sinddyy @ 26.10.2023 11:11Ļoti neglīti heitot bērnu tikai tāpēc, ka nāk no Kivju ģimenes. Arī neredzu nekādas milzu pēdas! Apkārt pavērojat mazos bērnus, gandrīz katram otrajam būs tādas it kā no skata lielāks izmērs. Visos rakstos, ieteikumos ir rakstīts, ka bērnam apavi jāpērk 1 izmēru lielākus! Tad kāpēc šeit tā pret to spurojas, ka bērnam nav sava izmēra?! Kāpēc tādiem jābūt, ja pēc dažiem mēnešiem var jau spiest?! Ne jau 2-3 izmērus lielāki apavi viņai redzami, bet visdrīzāk tas ir tas pats 1 izmērs lielāks. Ja meitenei nav diži maziņa pēda, tad tāpēc vizuāli arī sanāk, ka izskatās nedaudz lielāks. Un kas par to? Tad jau heitojam arī tīnes, jaunietes, pieaugušas sievietes, kurām 40+ pēdas izmērs? Pa godīgo. ?
Kalnos @ 26.10.2023 10:49Man ir ļoti žēl tā bērna .
Un pirmārt tāpēc ka kopš dzimšanas no pieaugušam sievietēm pat tiek pilnīgi par neko apdirsta no galvas līdz kājām. Stulba,nesmuka slima ,mauglis,pārāk maza auguma , pārāk lielas kājas . Bērns neko nevienam sliktu nav izdarījis ,bet šia viss paliek interneta uz mūžīgiem laikiem . Neizdziedināma trauma tā būs ..Barintiesai te ar sen vajadzēja iesaistoties ,ne tikai vecākus strostet.Tiem pofig ka izskatās .
Minelūše @ 26.10.2023 10:11
Par daudz ko var piekrist, bet kāpēc piesieties pie auguma, gan nav skaidrs. Miai ir 3 gadi. Cik garam tad bērnam jābūt šajā vecumā? Bērni taču ir visādi, ir garāki, ir īsāki.
Visi stulbi😀sinddyy @ 26.10.2023 11:50Un ko tad visi bērnu apavu veikali joprojām iesaka ņemt 1.izmēru lielāku? Pat Māmiņu Klubā par to teica!
sinddyy @ 26.10.2023 11:50Un ko tad visi bērnu apavu veikali joprojām iesaka ņemt 1.izmēru lielāku? Pat Māmiņu Klubā par to teica!
LilyLady @ 26.10.2023 12:09
Kuri veikali iesaka pirkt lielākus apavus? Tas varbūt ir domāts, ja īsti neesi pārliecināts par izmēru vai situācijā, kad izmērs ir ar pusi, piem 28.5, tad, protams, iesaka ņemt attiecīgi uz augšu - 29.izmēru, nevis 28. Un es vēl ticētu par ziemas zābakiem, ka tie var būt lielāki, lai siltu zeķi var ievilkt Bet nu pamēģini pati pastaigāt kupēs, botās vai sandalēs, kas ir par veselu izmēru lielākas. Ir baigi ērti? Nedomāju vis.
Kā noteikt pareizo apavu izmēru bērnam
1. Brīvai vietai bērnu apavos jābūt no 5 mm (minumums) un līdz 1 cm (maksimums). Izņēmums ir ziemas apaviem, ziemas apaviem ir pieļaujami 1.5 cm
Ieteicamā rezervīte ir 5-7% no bērna pēdas garuma.
Es teiktu, ka tieši no bezdarbības cilvēki sāk jukt prātā. Pārāk ilgi dienu no dienas dzīvojas pati savā galvā. Lasa tikai vecus romānus uz riņķi un skatās sūdīgas Netflix filmas. Cilvēks ir sociāla būtne. Jāiet cilvēkos, jānogurdina prāts darbā, kas pienes kādu labumu sabiedrībai. Būtu vismaz kaut ko studējusi, to pašu pasākumu organizēšanas menedžmentu. Tādā jomā tak vēl nav zinātniskā grāda. Bet slinkot caurām dienām un paijāt savus matus 40 + gados. Zeme atveries!Minelūše @ 26.10.2023 12:28Viņa jau trešo dienu ņemas ar to Q&A? Nopietni? Pamēģini vēl pateikt, Liene, ka esi aizņemta un tev kaut kam nav laika. Ja cilvēks var 3 dienas pēc kārtas tupēt IG, laika viņam ir atliku likām!
sinddyy @ 26.10.2023 12:23
Grūti pašai iegūglēt, ja jau neesi par to informēta?
Kaut vai
https://liberi.lv/blog/posts/ka-izveleties-apavu-izmeru/
https://veikalins.muki.lv/lv/veikals/apavi_un_apgerbi/apavi_pec_zimola/minimus_apavi
Papilnam avotu un info. Man arī nav grūti pastaigāt ar 1 izmēru lielāku vai ar tiem mm lielāku par manu pašas pēdas izmēru. Ja nedaudz traucē, nav problēmu to palabot ar kādu vatīti, ko ielīmēju iekšā. Tavai zināšanai, pēdas izmērs arī pieaugušajiem mēdz mainīties atkarībā no karstuma/aukstuma. Vienas un tās pašas slēgtas kurpes sava izmēra var būt gan nedaudz par brīvu, gan nedaudz par ciešu atkarībā vai ir vēsi/karsti. Un bērna pēdas atšķiras vēl arī ar to, ka tu nevari objektīvi novērtēt, kā bērnam tā kāja jūtas apavā. Muļķīgi ņemt tieši tieši precīzos cm, vismaz 0.5 vairāk jāņem, ja nav, tad 1 izmēru vairāk. Jo iekšējās liestes arī var būt neprecīzi nomērītas, var būt individuāla pēdas īpatnība, platums, kad ērtāk ir nedaudz brīvāks. Izbeidz pārspīlēt, 1 izmērs nav 2-3 izmēri lielāks.
Hermiine89 @ 26.10.2023 12:25Atkal jau kāda iesūtījusi ekstra glaimojošu jautājumu vai arī pati sevi intervē trakā dzeguze. Kur var būt viens tik kaitinošs, ar sevi pārņemts sievišķis?!