Blocked @ 26.10.2023 09:00
Anormāli lielās pēdas trīsgadniecei arī neesi pamanījusi ? Pelikānpēdas ?
vivii @ 26.10.2023 09:07
Šis jau ir slimi! ?
Un, piemēram, uzskatu ka viņai ir normālas kājas, esmu redzējusi visus te liktos screen un nekas anormāls tur nav! Un nevajag aizmirst, ka maziem bērniem kāja var augt ātrāk par paša augumu, arī tas ir normāli.
Pie katras dzīvības glābšanas ,ja uzreiz nav klāt medicīnas darbinieks,viņi teiks,ka Jūs visu darījāt pareizi-viņi pēc būtības neko citu nedrīkst nemaz teikt-labākajā gadījumā būtu jāklusē! Bet zinot,cik Lienei patīk uzslavas,ganjau nelika mieru ārstiem un nabagiem vajadzēja izteikt kaut ko,lai i liek mieruPhenelopsis @ 25.10.2023 23:53
Nu es varu 100% pateikt ,ka sist pa seju nav pirmā palīdzība. Un šaubos ,ka kāds būs viņai teicis ,ka visu izdarīja pareizi.
Blocked @ 26.10.2023 09:18
Sūdīgi skaties !
Jau no pirmajiem Mijas apaviem , tie ir neproporcionāli lieli , viņas vecumam un augumam !
,,Kuldīgas bumbās,, baskājes Mijas pēdu izmērus , bez apaviem un zeķēm , ļoti labi varēja redzēt !
vivii @ 26.10.2023 09:19
Nevis es sūdīgi skatos, bet tu esi jukusi!
Blocked @ 26.10.2023 09:18
Sūdīgi skaties !
Jau no pirmajiem Mijas apaviem , tie ir neproporcionāli lieli , viņas vecumam un augumam !
,,Kuldīgas bumbās,, baskājes Mijas pēdu izmērus , bez apaviem un zeķēm , ļoti labi varēja redzēt !
Knita @ 25.10.2023 23:23Nu nez... Bet tas, ka Liene tikai 1 reizi ir smirdējusi pēc alus? Kaut kā neticas..
Audzinātājai uztrauc nenogriezti nagi? Bet pavisam neuztrauc plika galva un mazais augums? Man zināmajām audzinātājām vispār neuztrauc nenogriezti nagi, viņas paņem un nogriež. Bet ja atnāktu bērns bez matiem, tad gan būtu uztraukums.
sakuraszarins @ 26.10.2023 01:31Vispār Andris ir izpļauts Onslovs. Un Ļenka ir nevis Deizija, bet Rouza. Kā arī dzīves stils ir līdzvērtīgs. Pilnīgi, kaut kāds smalkais stils, tikai Latvijas versija, Ļenka tāpat, ka hiacinte cenšas izveidot labu tēlu, būt par baigo sabiedrības dāmu un iedvesmas avotu citām, bet rezultāta visi no viņas bēg vai pat iesmej.
Mia nemaz nevar pārtapt par blondīni,jo Liene ne Kivičs nav blondi. Piedzimstot gan varēja būt,man dēlam bija gaiši mati bet ģimenē blondu nebija,tagad viņam gandrīz melni.Blablablabla @ 26.10.2023 09:19Pie katras dzīvības glābšanas ,ja uzreiz nav klāt medicīnas darbinieks,viņi teiks,ka Jūs visu darījāt pareizi-viņi pēc būtības neko citu nedrīkst nemaz teikt-labākajā gadījumā būtu jāklusē! Bet zinot,cik Lienei patīk uzslavas,ganjau nelika mieru ārstiem un nabagiem vajadzēja izteikt kaut ko,lai i liek mieru
Plus meitenei nav lisa galva! Ja kārtīgi ieskatās,viņas rudie mati pamazām pārtop blondu un ar mammuka filtriem pa virsu ,tie blondīne mati pazūd un izskatās ,ka ir plika galva! Un vispār nav ko pieminēt šeit to nabaga bērna! Te ir diskusija par viņas vecakiem! Ja ir šaubas un aizdomas,sazināties ar attiecīgajam iestādēm!
HiacinteBurkaa @ 26.10.2023 10:20
Hiacinti te nepinam iekšā, ja ?