Knita @ 25.10.2023 11:43
Man kolēğe vienreiz darbā iedzēra kaut kādu neirologa izrakstīto tableti. Cilvēks aizgāja pa fāzēm tik ļoti, ka nelaidām viņu vienu uz ielas. Likām zvanīt vīram, lai brauc pakaļ. Varu iedomāties kas būtu, ja ierautu pa virsu šampi.
Miuce @ 25.10.2023 11:54
Tuva paziņa lietoja spēcīgus antidepresantus un vienā pasākumā izdomāja, ka glāze šampja jau nekas nebūs. Rezultāts bija halucinācijas, murgi un uzvedība kā no psihenes, gan dziedāšana, gan deklamēšana, gan neadekvāti teksti, kolēģes nogādāja uz mājām un sēdēja klāt, kamēr atiet. Visi bijām šokēti. Turklāt ikdienā pavisam normāla sieviete, savukārt Liene jau ikdienā ir nenormāla un diez vai ar vienu glāzi aprobežojās, tā ka rezultāts varētu būt vēl trakāks.
🤣🤣🤣🤣LabaDabaDa @ 25.10.2023 12:23Es balsoju par Ģintermuižu. Tā galvas kratīšanās un acis bez fokusa... Pat Fetmens pie stūres izskatās pielicis bikses aiz šausmām.?
LabaDabaDa @ 25.10.2023 12:23Es balsoju par Ģintermuižu. Tā galvas kratīšanās un acis bez fokusa... Pat Fetmens pie stūres izskatās pielicis bikses aiz šausmām.?
Tuana @ 25.10.2023 12:21Ok, es saņēmos pārskriet acīm tiem storijiem. Ak jel, pat vārdu trūkst par to slimumu, jūs te vēl salīdzinoši mierīgi diskutējat. Tāda agresija un inde, Liene iedvesmojot Keitijas ģērbšanās stilu, nu jau Liene ir arī jogas eksperte- varētu pasniegt jogu citiem, ir tik daudz ko dot no sevis citām sievietēm, izaudzinājusi daudzus pārus dejā, bezgalīgie “intelektuāles” murgi par kultūru, operu, gramatiku un vēl un vēl… Omg, tā aka ir neizsmeļama.
No saviem avotiem zinu, ka Ģintermuiža no viņas kā no klientes ir atteikusies. Jau toreiz, kurā tur gadā, kad pēdējo reizi tur ciemojās.LabaDabaDa @ 25.10.2023 12:23Es balsoju par Ģintermuižu. Tā galvas kratīšanās un acis bez fokusa... Pat Fetmens pie stūres izskatās pielicis bikses aiz šausmām.?
Ariete @ 25.10.2023 12:29PohmeLiene sajuka prātā, jo netika uz rfw ???