tik reeecigi🤣🤣🤣 blonda pakula tik loti pie katras izdevibas visam brauc virsu, ka zin ka vinam notievet, bet vinas belass tik pamst😂😂😂😂reina @ 12.10.2023 23:01Kāds viltus profils? Viss legit ?
Piekrītu! Britnija pat tagad ar visu savu sajukušo galvu un sadegušajiem vadiņiem, katru dienu stundām dejo. A ko Ļenka? Bildē kaimiņmāju ar sušķīgo kafijkrūzi un glāsta savus+ nesavus matus un daudzina savu labo sirdi, lielībniece! Būtu labāk dejojusi pie stieņa vai ar nažiem rokās, lai mēs lezbes izjustu nedaudz bailes un bijību.teberebe @ 12.10.2023 22:59Man liekas, ka Lieni un Britniju nevar likt vienā teikumā. Liene nav cienīga Britnijai pat čības pienest. Pat, ja viņam ir līdzīgas diagnozes (un es neņemos par to spriest), Liene pati saviem spēkiem pilnīgi neko nav dzīve sasniegusi, kur pretim Britnijai par spīti visam ir diezgan iespaidīga karjera ?
Mans vecis arī teica, ka netievē, lai pasargātu ģimeni no izjukšanas, jo ja nometīs svaru, visas šo sāks iekārot 😅 spēcīgs arguments 💪Ariete @ 12.10.2023 23:06Lienīte jau saprot, ja Andruha notievēs, tad kāda sawle savāks viņu. ??
Jā. Neesmu vēl nevienu skaisti noformētu/ pasniegtu ēdienu redzējusi. Miss nejēga.Tonya @ 13.10.2023 00:07Tas lasis ar salātiem.. kāpēc viņai viss vienmēr peld kaut kādā zupā, pļurā. Kā to vispār var dabūt gatavu?
Ariete @ 13.10.2023 00:44Blozga raksta FB komentāros ka nogurusi skaidrot kur ir taksis. Tāda pretekle. ?
Tonya @ 13.10.2023 00:07Tas lasis ar salātiem.. kāpēc viņai viss vienmēr peld kaut kādā zupā, pļurā. Kā to vispār var dabūt gatavu?
Ko ārdies visur, kur vien iespējams? Kas tev par saasinājumu, mauķele? Kāpēc Madaru stalko vairāk kā 5 gadus? Atvainoties savām meitām negribi? Nabaga suni izmeti, tagad pozē ar kaķīti lepna. Pretīgā PADIBENE TU ESI!Neza000 @ 13.10.2023 00:48
Jā, milzīga pretekle, vajadzētu viņai sniegt kādu dzīves mācību. Paraugstundu. Lai nāk pie prāta un saprot ko izdarijusi. ? Kā vareti viņai palīdzēt apjaust šo "smago noziegumu"? Meitenes jums ir kādas idejas? Vai arī galvā dzīvo tikai lienīte un andris?