Neza000 @ 12.10.2023 09:32ļoti dīvaini, ka tu stalko katru dienu lieni, bet nezini šadu basic elementaru info. Kauns kauns fuj fuj. ???
Un ko tad TU tādu vari pateikt,teicēja? Lūdzu izpaudies?😂😂😂Neza000 @ 12.10.2023 09:34
Oi šitā aiztsvešanās man neko neizsaka! ?♀️?♂️ Man viszmaz ir ko teikt, bet tev jau sen vairs nav ?
SantaClub @ 12.10.2023 09:41Pašol no šejienes ārā, vecā ielene! Ej labāk izdari kaut ko lietderīgu, piemēram, iztīri kaķim kasti vai saķemmē meitai atlikušos matus.
Ko ielīdi mūsu bunkurā!
Nevajag tai lienes fanei, vai kas viņa tāda, atbildēt. Lai vārās savos sūdos! Beigās Daugavā ielēks.🤣🤣🤣🤣SantaClub @ 12.10.2023 09:41Pašol no šejienes ārā, vecā ielene! Ej labāk izdari kaut ko lietderīgu, piemēram, iztīri kaķim kasti vai saķemmē meitai atlikušos matus.
Ko ielīdi mūsu bunkurā!
. Es zinu tikai to, ka tik kaitinošam psihotipam “draugi” neturās ilgi. Un ņemot vērā slikto reputāciju, saprātīgi cilvēki ietur pamatīgu distanci. Kurš gan grib tuvoties sūdu ventilātoram?!Neza000 @ 12.10.2023 09:32ļoti dīvaini, ka tu stalko katru dienu lieni, bet nezini šadu basic elementaru info. Kauns kauns fuj fuj. ???
Neza000 @ 12.10.2023 09:11
Jūs neesat tā vērtas, lai jums rakstītu gramatiski visu pareizi! ???
Kādā Daugavā?Labi ja peļķē!ZapeNape @ 12.10.2023 10:17Nevajag tai lienes fanei, vai kas viņa tāda, atbildēt. Lai vārās savos sūdos! Beigās Daugavā ielēks.????
Pikachio @ 12.10.2023 10:18
Gramatika ir tāda lieta, ko vai nu proti, vai nu neproti.
Visi šie angļu vārdiņi, tipiskās kļūdas ,ko pieļauj nezinot kā vispār rakstās tas vārds, paļaujoties uz izrunu, ļoti atgādina vienu no 2 Lienes draudzenītēm, kura arī tā runā, ne tikai raksta.
TeaPot @ 12.10.2023 10:09Oi, nu Lieņuka tūlīt aizies pa fāzēm ??? vispirms stulbās lezbes šeit, tad 1188 un fb komentāros, tad instagram un vēl viņas jaunajā atbalsta grupiņā. Tvaika iela sūta sveicienus un gatavo palātu.
Minelūše @ 12.10.2023 10:21Ak tu pasaulīt. Es kā normāls cilvēks pa nakti gulēju un tikai šorīt ieraugu savas piecas slavas minūtes?Nē, nevienai uz kājas neesmu uzkāpusi, vismaz ne apzināti. Esmu šajā forumā tā paša iemesla dēļ kā citas - lai lasītu un izteiktu savu viedokli. Nav ne jausmas, par ko man tāds gods tikt izceltai. Ja kādai ar mani ir konkrēta problēma - lūdzu, labprāt uzklausīšu.
Mīļā Lienīte, tā vietā, lai cītīgi skenētu katru manu komentāru, labāk aizej savam vienīgajam atlikušajam bērnam kaut vai matus saķemmē un brokastis pagatavo. Es savus vārdus par tevi atpakaļ neņemu un manas domas par tevi nemainīsies nekad.
kuranavliene @ 12.10.2023 10:17Izveidota labestības grupa,tiek rakstīti pozitīvi komentāri,bet atkal tiek maukti mīnusi!?Kas atkal nepatīk?