Merilda @ 30.09.2023 21:27
Nav ko tur attaisnot viņas ģimeni utt. Ģimene ir tā, kas Lieni audzināja un bija blakus - ko sēsi, to pļausi un viss.
SantaBarbara @ 30.09.2023 13:02
Vina gērbjas ,kā Andris grib ,vinš ir vinas personigais stilists,ja Liene saks vilkt bikškostimu,Tad taču nebus #couplegoals!
Tan nu lūk rezultats -suteners ar ielasmeitu.
aauuu @ 30.09.2023 21:56
Ne vienmēr pieauguša cilvēka prāts ir audzināšanas vai neaudzināšanas rezultāts. Šis nu gan nevietā pateikts. lienes uzvedība nav neaudzināšanas sekas. Tāda ir viņas personība, būtība. Skolā taču bijusi teicamniece, tātad audzināta pareizā virzienā. Viņai nav pilna krītiņu kastīte.
Minelūše @ 30.09.2023 19:16Es nesaprotu, kāpēc viņa visu laiku uzsver, ka audzinājusi bērnus viena. Neticu, ka Ārens nepiedalījās savu meitu dzīvēs.
aauuu @ 30.09.2023 21:56
Ne vienmēr pieauguša cilvēka prāts ir audzināšanas vai neaudzināšanas rezultāts. Šis nu gan nevietā pateikts. lienes uzvedība nav neaudzināšanas sekas. Tāda ir viņas personība, būtība. Skolā taču bijusi teicamniece, tātad audzināta pareizā virzienā. Viņai nav pilna krītiņu kastīte.
AnnnaMannna @ 30.09.2023 18:52Viņas žurnālistes sniegums redzams šeit - par un ap vietējām un ārzemju slavenībām, modes padomi utt.: https://www.apollo.lv/author/118067
Redaktores slejā Liene dalās, kā sagatavo trīs meitas skolai, esot vientuļai mammai:
https://www.apollo.lv/6148217/neiespejama-misija-ka-sagatavot-tris-bernus-skolai-ja-audzini-vinus-viena
Pārdomas par Instagram:
https://www.apollo.lv/6435613/instagram-vietne-kur-pastiksminaties-un-celt-pasapzinu
Sarunājusies arī ar transseksuāli:
https://www.apollo.lv/6436189/transseksuala-dzive-pec-atzisanas-tadu-ka-es-ir-vairak-neka-var-iedomaties
pati atrada katru neestetisko pluzrxu un ieskrietuves edienu, katru majas gatavotu sudu, katru wc un pirdienu, nu tada duraKnabsab @ 30.09.2023 22:30Tie Ļenkas žurnālistes garadarbi ir vnk "apbrīnojami" ? par meitu palaišanu uz skolu vispàr bomba - galvenais vēsa galva un humora izjūta. Ja viņai pašai būtu jāsapelna tam visam nauda, ko viņa tur uzskaita, nez vai ar humora izjūtu pietiktu, lai veikalā samaksātu. Ārens visu apmaksāja, bet šī tik uzturēja tēlu par "vientuļo māmiņu".
Vai tas raksts par Instagramu! Tāda svētā - vinai redz darbam to vajag, bet citi tur atrāda savas pusdienas. Eeeem.... vecenīt, tu pat tualetes tur atrādi ???
Nu nav tur visas spuldzīte virtenē. Ar Tefteli viņiem ideāli saskan.
Izskatās, ka šiem lievenīšu sezona beigusies. Aizvien retāk būs cēzara salātu bildes instagramā?
Tusnelda1 @ 01.10.2023 09:25Man te sacēlās jautājums! Lai saņemtu minimālo pensiju, jābūt vismaz 15 gadu darba stāžam. Vai poda birstei un teftelim sanāks? ?
Tusnelda1 @ 01.10.2023 09:25Man te sacēlās jautājums! Lai saņemtu minimālo pensiju, jābūt vismaz 15 gadu darba stāžam. Vai poda birstei un teftelim sanāks? ?
Merilda @ 30.09.2023 22:07
Es domāju, ka lēkāšana pa precētu vīriešu gultām tomēr ir kaut kādā veidā saistīta ar audzināšanu ģimenē un ģimenes vērtībām. Un tas, ka ģimenē tiek ielaists precēts cilvēks, kuram ir sieva un kurš nav šķīries - tātad šāds attiecību modelis tiek atbalstīts no ģimenes puses.
aauuu @ 01.10.2023 10:42
Nekas spīdošs pensijas sakarā tur nespīd. Minimālā. Abi jau ir strādājuši periodiem arī oficiālus darbus. Kaut kas jau varbūt ir uzkrājies. Bet, kas vienam ir liela nauda, tas otram ir minimāla.
Ļoti gudri spriedelē,bet vai visi slepkavas un maniaki ir auguši ģimenēs bez vērtībām? Prostitūtas visas nāk no nelabvēlīgām ģimenēm un tika slikti audzinātas?Tās ir ļoti lielas muļķības,pieaugot visiem rodas savs prāts un sapratne.Ir tādi kuri ciena ieaudzinātas vērtības,citi uzliek mīksto un domā ka drīkst darīt visu kas ienāk prātā.Un vainot vecākus par to kādu ceļu izvēlas pieaudzis cilvēks,vajag vismazāk.Merilda @ 30.09.2023 22:07
Es domāju, ka lēkāšana pa precētu vīriešu gultām tomēr ir kaut kādā veidā saistīta ar audzināšanu ģimenē un ģimenes vērtībām. Un tas, ka ģimenē tiek ielaists precēts cilvēks, kuram ir sieva un kurš nav šķīries - tātad šāds attiecību modelis tiek atbalstīts no ģimenes puses.
Tusnelda @ 01.10.2023 10:54
Kā jau Minelūše rakstīja, parazītiem ir pamatīgs rezerves variants - daudzie bērni. Tiem prasīs naudu, un, ja kas, var arī tiesā sūdzēt. Poda birste publiski dvesīs, ka 16 gadus bēēērniņus audzinājusi viena, Teftelis uzskaitīs, cik reizes savējiem dupšus mazgājis un muguriņas glaudījis, bet Madara vainīga, jo noskaņojusi pret mīlošo tēti un noziedzīgi atņēmusi tam motivāciju maksāt uzturlīdzekļus. Pa vidu visai jezgai vēl varēs arī izbļaustīties, ka stŪlbā valsts atstāj novārtā tos, kas visu mūžu rūpējušies par rokmūzikas kvalitātes pacelšanu. ??
Pikachio @ 01.10.2023 11:05
Ja vecāka vietā alimentus ir maksājusi valsts, tad vecāks no bērniem nekādu uzturnaudu prasīt nevar.
Tā kā abu Kiviču bērni ir pasargāti no tā.
Tusnelda @ 01.10.2023 11:25
Ja iesūdzēs, droši vien tiesu zaudēs. Un tad publiski gānīsies, ķērkt jau šiem nevar aizliegt. Tur vēl pamatīgs seriāls varētu būt gaidāms. Resnais ķirbis sacerēs dziesmu par nodevību un uzceps vēl kādu grāmatas izstrādājumu "Mana dzīve". Liene būs nodzērusi pēdējās prāta paliekas un tusēs kādā dispanserā tiem, kas vairs neko nesajēdz...