LilyLady @ 22.09.2023 09:03Bet es tik un tā nesaprotu kā tieši nakts lidostā saistāma ar to izspūrušo salmu čupu uz galvas - lidostā pie ieejas visiem atņem ķemmes? Lidostā nav wc telpu, kur sakopties un sasukāt matus? ?♀️
Minelūše @ 22.09.2023 09:07Murgs pa taisno no lidostas. Tāda sajūta, ka viņi vairs nesaprot, ka to, ko ieliek soc.tīklos, redz visi. Kāpēc jāliek foto/video, kur izskaties pēc ārprāta? Tas ir kāds slēptais mazohisms?
qwe @ 22.09.2023 09:33Es pilnīgi iztēlojos Lienes izskatu gados sešdesmit - veca sakaltusi kukaža ar blondu savēlušos parūku, spalvu auskari, splilgti rozā lūpas, rozā svārki, ar čanel tarbu kaklā, apkārusies ar visiem iespējamiem bruļikiem, tagad viņa ir klauns, bet tad būs nr 1, visi uz ielas zinās, ka tā ir trakā Katerīna kirpiča, kādreiz bijusi turīga modes dāma, bet nu tikai klaunene un apsmiekls
Lidostā ir gaumīgas wc un praktiski uz katra stūra,brīnums ka Liene nav ielikusi nevienu storiju no turienes.LilyLady @ 22.09.2023 09:03Bet es tik un tā nesaprotu, kā tieši nakts lidostā saistāma ar to izspūrušo salmu čupu uz galvas - lidostā pie ieejas visiem atņem ķemmes? Lidostā nav wc telpu, kur sakopties un sasukāt matus? ?♀️
jap un vīrs arī viņu izbīdīja tajos visos pasākumos kur viņa varēja piedalītiesNeighbor @ 22.09.2023 09:41
Liene ir bijusi turīga vīra sieva un tas arī viss. Citādi - plika kā baznīcas žurka ar mentālām un atkarības problēmām.
Tiešām pārsteidzoši, ka nav nofilmēta tualete, ņemot vērā, ka tā ir ļenkas mīļākā vieta. Atejas skaistumkaraliene!kuranavliene @ 22.09.2023 09:45Lidostā ir gaumīgas wc un praktiski uz katra stūra,brīnums ka Liene nav ielikusi nevienu storiju no turienes.
varbūt airBaltic uzsauca tās biļetes tikai vienā virzienā 🤣🤣🤣Bjork @ 22.09.2023 09:59Laikam jau šie lidojuši ar Wizz Air, tad Bōltiks nebūs uzsaucis šiem šo brīnišķīgo lidojumu. Vai, pag. Gribēju teikt- estētisko ceļojumu.
Lienes gaume ir ļoti čigāniska, nevīžīga un netīrīga. Bet ko var gribēt no mentāli slima cilvēciņa, ko plosa alkohola atkarība.
Matus viņa apbrīno, jo pieliekot pie peisakiem aļika matus, tie liekas tīīk skaisti, wow. Tas ir tāpat, kad šī uzslēdz filtru, hi,hi,hi, wooow! Es esmu tik skaista divdesmitgadniece ?? tāpēc jau viņa ar to runā visu laiku, jo nekā cita nav. Lielākie notikumi - jauns storijs ar filtru, pielikt aļika matus. Ja normālām sievietēm tas ir pirmais vakars pēc friziera vai dažas stundas pēc manikīra, kad priecājies un pat neapzināti izcel un paiet dažas h un jau esi to aizmirsusi, tad ļenka tajā iestrēgusi- Truman show. Vidi var pamainīt, bet tāpat būs alko, netīrība, 0 nākotnes vīzijas, lielākie sasniegumi- filti un aļika mati. Nu, tagad vēl divas saulesbrilles un taša. Brīnums, ka neietagoja Versace un Chanel.
qwe @ 22.09.2023 10:14varbūt airBaltic uzsauca tās biļetes tikai vienā virzienā ???
qwe @ 22.09.2023 10:14varbūt airBaltic uzsauca tās biļetes tikai vienā virzienā ???
jā,jo zinu,ka kaut kurai darbinieku daļai dot lielo atlaidi tikai vienam virzienam. Tāka nebrīnos,ka viņiem tikai vienā virzienāLabaDabaDa @ 22.09.2023 10:20
Tas ir pat ļoti iespējams.
LilyLady @ 22.09.2023 10:59Lienīte raksta "Ceļot nav viegli, kaut forši" - par sasodīti sīku Londonas lidojumu.?♀️ Daudzi cilvēki biznesa komandējumos lidinās no vienas valsts uz otru regulāri, bet neviens tāpēc nevārtās izspūris lidostā.
Tas grūtums abiem "lielajiem ceļotājiem" ir divu iemeslu pēc: pirmkārt, jo tiek lietots alkohols pārmērīgā daudzumā un tāpēc viņi nespēj savākties elementārām darbībām. Otrkārt, jo viņi bomžo, tāpēc, ka Kivičs ir totāls sīkstulis. Ja šitas Lienītei ir richlyfestyle.. nu skumji, ļoti skumji.