Mercury6 @ 21.09.2023 23:06Viņi vakar aizlidoja vai aizvakar? Es kaut kādus dažus storijus redzēju, viņai divas dienas man liekas viens un tas pats apģērbs mugurā ?
aauuu @ 21.09.2023 21:36
Versace, Chanel un izdilušas dermantīna bikses. Kronis.
+++Zapte @ 22.09.2023 01:18Kas jums te lielai daļai par rozā brillēm uz acēm, ka "Madaras laikā" bija gudrs, skaists, sakarīgs, "ar cieņu izturējās pret intervējamiem", "kādreiz tak dziedāja normāli" utt. NU nebija tā!!! Viņš no laika gala bijis stulbs zābbaks, babņiks utt. Nekad nav mācējis dziedāt, spēlēt ģitāru. Pret visām sievietēm izturējies drausmīgi. :Par izskatu - nu, Madaras laikā vienkārši vēl bija formā, un, kad MAdarai pašai atnāca apjēga par izskatu (paskatties viņu vecās sākumattiecības, būsim godīgi, arī viņa ģērbās baisi), gaŅau pirka vienkārši šmotkas viņam. Intervētājs nekad nekāds viņam nav bijis, jautājumus sagatavoja redaktori un austiņās turēja rāmjos. Viņš VIENMĒR ir bijis idiots, babņiks un dzērājs, tagad tikai tas vairāk izpaužas, jo Ķiļķens arvien vairāk degradējas.
qwe @ 21.09.2023 22:26Ev nu lezbenes,bet nopietni - kas ir jādara,lai dabūtu tik kraupainu degunu kā šļuškai? Es nevienu nepazīstu,kam pat uz to pusi būtu tāds deguns un nez neesmu arī svešiem ievērojusi tādu kraupjdegunu....
qwe @ 21.09.2023 22:26Ev nu lezbenes,bet nopietni - kas ir jādara,lai dabūtu tik kraupainu degunu kā šļuškai? Es nevienu nepazīstu,kam pat uz to pusi būtu tāds deguns un nez neesmu arī svešiem ievērojusi tādu kraupjdegunu....
Saberrs @ 21.09.2023 22:06https://failiem.lv/u/kkxyt26v4
piekritu! Vienkārši Madara neļāva viņam stulbumu izrādīt publiski 😄 Un kaut cik turēja grožos,jo viņam pa dzīvi vajag aukli,jo savādāk pats īsti nemāk “dzīvi vadīt “Zapte @ 22.09.2023 01:18Kas jums te lielai daļai par rozā brillēm uz acēm, ka "Madaras laikā" bija gudrs, skaists, sakarīgs, "ar cieņu izturējās pret intervējamiem", "kādreiz tak dziedāja normāli" utt. NU nebija tā!!! Viņš no laika gala bijis stulbs zābbaks, babņiks utt. Nekad nav mācējis dziedāt, spēlēt ģitāru. Pret visām sievietēm izturējies drausmīgi. :Par izskatu - nu, Madaras laikā vienkārši vēl bija formā, un, kad MAdarai pašai atnāca apjēga par izskatu (paskatties viņu vecās sākumattiecības, būsim godīgi, arī viņa ģērbās baisi), gaŅau pirka vienkārši šmotkas viņam. Intervētājs nekad nekāds viņam nav bijis, jautājumus sagatavoja redaktori un austiņās turēja rāmjos. Viņš VIENMĒR ir bijis idiots, babņiks un dzērājs, tagad tikai tas vairāk izpaužas, jo Ķiļķens arvien vairāk degradējas.