es ar vakar redzēju kko aizdomīgu, bet tā kā no pieaudzētiem matiem neko nesaprotu, nevēlējos neko komentēt..MačuPikču @ 21.09.2023 15:31Es matus pieaudzēju jau vairāk kā desmit gadus. Pēdējos story var LIELISKI redzēt, ka mati viņai pieaudzētie. Viņas ir līdz pleciem. Kā var tā melot, taču var redzēt.
Puppet @ 21.09.2023 16:11Stulba aita filmē svešus bērnus
Vārdotāja @ 21.09.2023 16:10es ar vakar redzēju kko aizdomīgu, bet tā kā no pieaudzētiem matiem neko nesaprotu, nevēlējos neko komentēt..
nutak @ 21.09.2023 16:19Tas, ka viņi sevi apkauno ir viens, bet ATKAL Lienei filmēt svešus bērnus ir vienkārši murgs. Labi, Anglijā neviens nesazīmēs no Lienes storijiem, kur meitenes mācās, bet privāta skola meitenēm, kur viņas kleitiņās tusē pa pagalmu, viena meitenīte vēl sāk skatīties no sērijas - ko tā tur dara? Jo Anglijā tomēr ir ļoti izteikta bērnu datu aizsardzība. Skolā stājoties pat vecāki paraksta piekrišanu cik un vai viņu bērnu bildes pat skolas vajadzībām drīkst lietot (piemēram, vai drīkst izlikt mārketingam/soc tīklos bez vārda, bet arī vai drīkst vispār fotografēt, vai skolas telpās drīkst izvietot bildes, kur bērns ir redzams un pat vai citiem vecākiem ir atļauts redzēt bērna bildi no pasākumiem un, ja vecāki atļauju nav devuši, tad skolotāja uzdevums ir sabildēt tā, lai bērns nav redzams).
Es redzētu šādu story, kur mans bērns ir iefilmēts kaut kādos video, es goda vārds uzietu gaisā. Un tur arī tā meitenīte, kas pamana, ka Liene filmē, gan jau, ka satraucās un vakarā vecākiem stāstīs, jo tas NAV normāli filmet svešus bērnus. Viss, ko vini dara ir tizli un arī tajā restorānā pieaugušie izskatījās, ka nejūtas ērti, bet bērnus??
Un jā, ja kaut kur būtu ēduši vai pat dzēruši, tad tas būtu no visiem leņķiem, jo pat “negaršīgo” lidostas kūku iefilmēja, bet ne to kā LV brilles, ne Chanel somiņu pirka, to ne. Viņu ar tiem feikiem pat pa veikala durvīm neielaistu. Un tajā restorānā, ticu, ka pēc otrās reizes, kad viņa filmēja tās sievietes, kuras arī redzēja, ka viņas filmē, gan jau palūdza viņiem iet prom. Varēs vēl vienu pantiņu “incidentam” pierakstīt par to kā uzvedās kā bomži un Anglijas viesmīļi ar vairāk manierēm kā “klienti” pieklājīgi palūdza lasīties prom.
vispar UK ir nelegali fotografet bernus zem 16 g vecuma privatas vietas, bez atlaujas, tas nozime ari skolas teritorija pari setai. To seit dzivojosie loti labi zin. Un pub ari nu nav pienems ta darit, lai gan nelegali tas nav , tomer parasti tadiem uzbazigiem nekaunam aizrada gan, kad ievero, ka fotografe nevis sevi bet apmekletajus.Nu vienkarsi - kauns. Bet lenka ar tefteli kaunu nezin.aauuu @ 21.09.2023 16:23
Iespējams, ka šai skolai ir novērošanas kameras un tas viss ir fiksēts. Teorētiski tā vajadzētu būt. La pazaorī sevi cik uziet, bet lai nebāžas ar savu kameru svešiem bērniem, svešā valstī virsū. Sajūsminās, redz, viņa par meitenītēm un kleitiņām no kaut kāda stūra pāri sētai! Vāks!
viņi ir tūristi, viņiem drīkst 😄😄😄😄😄kuranavliene @ 21.09.2023 16:50Es vienreiz Anglijā ar draugiem bijām vienkāršā restorāniņā,un izvēlējāmies gaļas plati.Mēs bijām trijatā un nespējām apēst.Atnesa kārtīgu gaļas paplāti+klāt bija 3 veidu salāti un 3 veidu mērces.Tas viss izmaksāja 28+dzeramnauda.Bet pabos vispār lēti var paēst.Bet man pat prātā neienāca filmēt,man bija kauns.Cilvēki atnākuši atpūsties,pasēdēt,parunāties un es plivināšos ar telefonu.Un neviens no apmeklētājiem tā nedarīja.Bet Kivičiem jau cieņa un pieklājība neeksistē.Tie ir sveši jēdzieni.
Rumblerx @ 21.09.2023 17:18Kādi bomži?? Lieņukam chanel “soma” plecā ?♀️ ārprāts, 40+ sieviete…attopies. Vismaz būtu pašķirstījusi chanel mājas lapu, vai tāda kule vispār ir atrodama starp oriģināliem ?
LilyLady @ 21.09.2023 17:23Nebrīnītos, ka apdzēries Kivičs tajā 5* viesnīcā sāka svepstēt, ka ir slavenība no Latvijas - "big šou stār, best rokgrup singer", un kļaņčīja bezmaksas kokteiļus. Šitie parazītu gājieni viņam esot ierasti jau no ZScars slavas laikiem.
Aha, nu ok. Tad Lieņukam noteikti ir tas oriģināls pa bisku virs 5tk😁Skaudiet vecās skauģes, jums tādu mīļo vīru 😁Mama mia, sieviete bez smadzenēm.aauuu @ 21.09.2023 17:27
ir, ir šāds somas modelis Chanel. Tā ir 2022. gada kolekcija. Cena nedaudz virs 5000 eiro bija.
Alimentu nemaksātājam un visā pasaulē mīlētam mūziķim tā ir "limonāde" taču. Tāds pazors!