melna_aronija @ 21.09.2023 12:42Izcilā žunāliste Ketrīna Kirpiča pie karaļnama sētas :D. Hašteg travel bloger. Aizkustinājuma asaras. Es nesapratu, viņi vnk ievilkās random viesnīcā pasēdēt pie galdiņa, jo tuvu pilij?
Prada neesot viņas mīļākas zīmols... runāja kirpičliene, tērpusies viscaur feikos. Zoss.
Bērnu filmēšana vispār kaut kāds murgs. Kurš normāls cilvēks vnk apstājas un filmē svešus bērnus skolas pagalmā? Un no kurienes izcilniece izrāva to skolas maksu?
TikiTaki @ 21.09.2023 07:49Es nesaprotu tos Lienes tekstus.
Izskatās no autobusa fotografēts Pradas skatlogs.
Pie Dikensa Tavernas pastāv blakus. Iekšā neieiet.
Apkampj Emijas Vainhausas statuju (ko vispār nevajadzētu darīt un, ja Andrim bija kauns, tad pamatoti). Atkal jau teikts - "tikai man vienīgajai".
Hope on Hop off autobusi paši par sevi nav slikti. Bet tā ir tikai neliela daļa no ceļojuma nevis galvenā atrakcija.
Liene reāli uzvedas, kā cilvēks, kas nekad nekur ārzemēs nav bijis. Bilde pie tavernas, statujas apkampšana, veikala skatloga fotografēšana.
kādreiz zināju puisi,kuram nebija naudas,bet ļoti gribēja air maxus, viņam bija 40 izmērs un viņš humpalās atrada pa 10 eiro lieotus,bet 37 izmēru,tad nu viņš nopirka to 37 izmēru un nēsāja viņus,jo ļoti ļoti gribēja,bet dārgak atļauties nevarēja. Šis izskatās no tās pašas sērijas😂Pinky winky @ 21.09.2023 12:41Kas viņiem abiem par tik tizliem apaviem? Andruham visp izskatās, ka pirksti būtu nocirsti… nu tādi pajoļi…
Apple of my eye @ 21.09.2023 12:54
Tajā restorānā domāju viņi ņēma tikai alkoholu, jo viesmīlis uzlika glāžu paliktņus.
Un es arī neiebraucu, par ko viņa pinkšķ
Andris patiešām izskatās briesmīgi, tāds uzblīdis, ka tūlīt sprāgs. Tādam rumpim un feisam šāda frizūra ļoooti nepiestāv
melna_aronija @ 21.09.2023 12:42Izcilā žunāliste Ketrīna Kirpiča pie karaļnama sētas :D. Hašteg travel bloger. Aizkustinājuma asaras. Es nesapratu, viņi vnk ievilkās random viesnīcā pasēdēt pie galdiņa, jo tuvu pilij?
Prada neesot viņas mīļākas zīmols... runāja kirpičliene, tērpusies viscaur feikos. Zoss.
Bērnu filmēšana vispār kaut kāds murgs. Kurš normāls cilvēks vnk apstājas un filmē svešus bērnus skolas pagalmā? Un no kurienes izcilniece izrāva to skolas maksu?
Viņa ne tikai plaukstiņas,bet galvu pret sienu sit no sajūsmas.Kad atjēdzas tad ielien šeit pamācīt ko mums darīt vai nedarīt.Pinky winky @ 21.09.2023 12:48
Es skatos, ka tev gan patīk un tu sajūsmā plaukstiņas sit!?
Pelnrukšķīte @ 21.09.2023 12:36
vēl trakāk, viņš atļāvās būt Francijā!!! :D
Bjork @ 21.09.2023 14:06Nevienu ceļojumu viņi nav spējīgi izbaudīt nepiedzeroties. Londonā plkst 12.00 un šie jau konkrētā vafelē.
Minelūše @ 21.09.2023 14:14Kā nu bez lielīšanās par savu tievumu "ēdu labi, bet kūstu kā ledus". Kamēr fonā guļ tauku blāķis, kurš nez kāpēc nemaz nekūst, sevi par aktīvu sportistu pasniedzot.