Ariete @ 18.09.2023 09:57Tā Power Point fēna reklāma storijā ??????? Rēcu ???????
TikiTaki @ 18.09.2023 09:42
Nevienu brīdi Madara nav teikusi, ka Kivis bija briesmonis viņu laulības laikā.
Viņa vnk centās nospraust robežas attiecībā uz dzeršanu.
Tālat viņa vēlējās saglabāt ģimeni, strādājot pie attiecībām.
Diemžēl pēc Lienes satikšanas, ar Kivi, kā normālu cilvēku, vairs nebija iespējams runāt.
Pat Džilis, kurš ir precējies un šķīries n-tās reizes, šo uzvedību un izgājienus neizprata.
Ruk @ 18.09.2023 10:55
Arī nesaku, ka viņa to ir teikusi. Bet sorry nodzīvot ar tādu lašaru 8 gadus? Neticu, ka viņš mājās bija normāls un kā satika Ļenu tā ar bomi pa palvu dažos mēnešos tā pārvērtās. Vnk pēc tam ar pudeli rokās laida to visu ēterā. Jā to viņa neļāva - publiski sevi apkaunot. Tā ka jā - man viņi abi iet vienā kulītē. Par to ka viņa publiski savaldās un rūpējās par meitām - žetons, protams. Un plekste, protams, vispār nekur nestāv viņai blakus.
LilyLady @ 18.09.2023 11:34Sievietes ne ar tādiem vien lašarām dzīvo un pat visu mūžu mokās. Kivis kopdzīvē ar Madaru bija plus mīnus zolīds, pat par deputātu riktējās. Turklāt Madarai bija tikai 18, kad 30gadīgais tuncis viņu sāka lenkt. Cik tur vajag, lai tik jaunai, naivai meičai ausis aizrunātu? Un bērnu uzreiz uztaisīja. Skaidrs, ka ar laiku Madarai atvērās acis, bet, ja ir 2 mazi bērni, protams, ka vispirms centās saglabāt ģimeni, centās neļaut tuncim šmigot, bet tas jau šim uzreiz tāds apvainojums - "mani zāģē, man neļauj būt pašam un vēl negrib klausīties manu dzēruma vāvuļošanu. Šņuk, šņuk, tad man kaut kas iekšā salūzt." .. Memļaks.
vivii @ 18.09.2023 11:39
Pricipā, Kivis Madarai izdarīja baigo pakalpojumu, ka pats aiztinās, jo kas zin, varbūt Madara būtu saturējusi to ģimeni, kā klusais moceklis, līdz pat šim brīdim.
Kā arī nebūtu satikusi savu Jāni, tāpēc paldies Kivičam, tas laikam ir vienīgais, labais, ko viņš ir izdarījis??
vivii @ 18.09.2023 11:39
Pricipā, Kivis Madarai izdarīja baigo pakalpojumu, ka pats aiztinās, jo kas zin, varbūt Madara būtu saturējusi to ģimeni, kā klusais moceklis, līdz pat šim brīdim.
Kā arī nebūtu satikusi savu Jāni, tāpēc paldies Kivičam, tas laikam ir vienīgais, labais, ko viņš ir izdarījis??
Leilita @ 17.09.2023 20:46Tā sieviete ir bezcerīgs, sēž pilnā kaujas meikapā ar sausiem matiem un 3 sekundes kaut ko pavējo... "Es izvēlos labāko saviem garajiem, dabīgajiem, blondajiem matiem!" Nu ir taču viņai balinātājs izēdis smadzenes, godavārds. Vai tiešām nav redzējusi nevienu fēna reklāmu, vai vienkārši mazgājusi matus un nezin, ka matus žāvē, jo tie ir slapji un no dušas neviens neizlien ar vakara špakteli iemaucies džinsos? Tiešām sāk likties, ka tos savus matus viņa katru rītu no naktsskapīša paņem un tiešām nerubī, ko ar īstiem dara, un tāpēc arī tik maniakāli uzsver, ka tie ir īsti, ka tik kāds nepamana.
yay @ 18.09.2023 11:34nu jā, jā... mums skauž Ļenkas luxurylifestyle :D
paģelka fēns pa 500€ un īres vienistabas dzīvoklis u proootams fake gucci :D