aauuu @ 15.09.2023 17:15
Ir tikai jābrīnās, kur var būt TIK ĻOTI skaudīgs cilvēks? Tas taču skaidrs, ka to uzrakstīja, lai novērstu uzmanību no sevis par aploksni skolā. Ķer haipu. Apzināti maisa gaisu un domā, ka atriebjas Madarai un ieriebj raidījumam, jo viņi no turienes ir izmesti. Tagad visu rudeni neliksies mierā. Nu kā var būt tik skaudīgs vecis? Savas sievas meitas izdzīvoja no viņu mājas, vispār nerūpējās un nodarīja morālu traumu. Bet te, viņa meitas tiek audzinātas, uzturētas ar cita vīrieša finansēm, bet viņš pat to nenovērtē. Ai, pretīgi paliek viņiem sekot līdzi. Pieaudzis cilvēks, bet nevar nomierināties un risināt savas personīgās lietas ne publiski. Kā tām meitenēm justies? Nu kā?
jā,toreiz pilnas biksites bija no bailēm. Tā tik resnis bravūrīgs pret sievietēmSkaistsceļš @ 15.09.2023 17:23Tāpat kā toreiz pinkšķēdams un atpakaļ lūrēdams ar velosipēdu muka,kad spiczodis nāsī iedeva.Un pēc gada--da es,ja es nebūtu uz riteņa tad es viņam!!!Varētu tas spiczodis viņu atkal kādā krūmā pagaidīt,lai Kivis parādītu savu da es!
LabaDabaDa @ 15.09.2023 18:17Ja mans bērns filmētos kādā realitātes šovā, es katru kadru pati ar lupu izpētītu pirmā - vēl pirms jelkādām "runām" un viedokļiem no malas. Bet te sanāk, ka Fetmens pat tam ir par slinku. "Mīļie draugi, uzrakstiet, atsūtiet, sakošļājiet un izdirsiet manā vietā, jo pat to es - gada tēvs, dibenu mazgātājs - nevaru izdarīt".
Es jau saprotu, ka patiesībā viņš vienkārši cenšas sakūdīt cilvēkus, bet tāds tas viņa melu stāstiņš ir sanācis - pat stulbāks nekā parasti.
un ar prieku paskatisos. Sogad nekas cits tads interesants nav, iznemot vinus. Magone tiesam apnikusi, neviens cits ipasi neizruna.nutak @ 15.09.2023 18:24
Nu vienīgais, ka tagad pat es aiziešu paskatīties, kas tad bija tik briesmīgs, reitingi augs un šo ģimeni turpinās filmēt, jo laba skatījumu statistika ?
TikiTaki @ 15.09.2023 15:14Esmu gar zemi.
Kivičam ienākušas ziņas, ka kāds slikti izturas pret viņa meitu kameru priekšā.
Tā vietā, lai ar pārtīšanu atrastu tos kadrus, paziņo, ka negrib meklēt.
Tāpat toreiz arī Lieni meklēja. Sēdēja uz dīvāna un lūdz visiem sūtīt info.
Tādam tak bērnus nevar vispār uzticēt. Kaut kas notiks, tā vietā nevis ies, darīs un meklēs, vnk ieliks IG postu - palīdziet, atsutiet info.
Izskatās, ka viņiem ir iestājusies melnā strīpa.
Par izmešanu no SFB ar tās versijas mainījās. Pirmā - esam pārāk inteliģenti. Pēc tam jau - uzaicināja vadīt šovu. Tam ar pāris sērijas iznāca un viss.
Jau kad šķita, ka Kivis sāk daudzmaz savākties, atkal iekritis absolūtā bedrē. Viņiem abiem vajadzētu beidzot saprast, ka nevajag plānus pa visu pasauli stāstīt tā, ka tie jau būtu notikuši.
Man nav nekas pret to, ka cilvēki bieži maina hobijus, nepabeidz iesākto. Tas viss ok. Bet nevajag katru reizi publiski ļurkšķet par pašdiciplīnu, regularitāti, par to, kā nu viss notiksies.
Klusām būtu to grāmatu rakstījusi. Klusām būtu tās bungas mācījusies. Nevis - vēl nav pabeigts un jau - iznāks grāmata un tik būs, notiks lielkoncerts un nu tik būs. Nu tik trenēsies tenisā - nu tik būs.
Vnk vajag 10tajā reizē saprast - iespējams, ka man uz šo interese pazudīs un nebazūnīt 100 storijos par to, kā nu viss būs.
Man pašai hobiji mainās pa mēnešiem. Un tas ir ok. Bet nevajag publiski bazūnēt katru sākumu ar tekstiem par pašdisciplīnu un regularitāti, kamēr tā regularitāte nav reāli ilgtermiņā bijus. Bubliski bazūnēt protams ir tiesības, bet tad jārēķinās, ka tas 10tajā reizē jau kļūst par anekdoti.
yay @ 15.09.2023 20:07
ir tāds sens teiciens - Tukša muca tālu skan.
Precīzi par viņiem. Izbļaujas, izlielas un čušš vien i.
vee vee bebitis saprata, ka labi nebus. Neviens vinu nezelo, bet apsudzibas darbibas var paverst pret vinu pasu.Chempions Rafaels @ 15.09.2023 20:32Ieraksts jau iznemts no storijiem. Kas ta nu ,vecais vepris apdirsās ?☠️
SantaClub @ 15.09.2023 20:33Ļenons ticis pie fake Dyson fēna.? Bet viņa tak fēnu nelietojot. Žāvē savas pakulas dabīgi.
muld viena muldesana , nodzerta smadzeneoMinelūše @ 15.09.2023 20:41Šmara tak fēnu neparko nelietojot. Jau aizmirsa?
Zebradivi @ 15.09.2023 20:57Kāpēc tas fēns ir īpaši piemērots māmiņām ar maziem bērniem??