gribuiemestkapeiku @ 11.09.2023 14:54Ļoti atvainojos, bet kad te viena Miu sauc nevis vārdā vai jeb kādi citādi, bet gan “maziš” man salūzt acis ???
laikam tik aktīvi neesmu tiem idiotiem sekojusi🫠😅 sarunājoties varbūt skan neko, es nezinu, bet man to lasot goda vārds acis lūzt😅😅Merilda @ 11.09.2023 14:57
Jo paši Kiviči tā sauc.
gribuiemestkapeiku @ 11.09.2023 14:54Ļoti atvainojos, bet kad te viena Miu sauc nevis vārdā vai jeb kādi citādi, bet gan “maziš” man salūzt acis ???
tie idioti laikam mani nekad nebeigs pārsteigt, es tik skatos un katru reizi no jauna brīnos😅 kā tādus zeme nesLiizha1 @ 11.09.2023 15:13
sorry, bet jā - citēju vien pašus Kivas. Liene mums nepagurdama visu laiku atgādina, cik Mia vēl ir maziņa. Kivis viņu sauc par Maziš.
LilyLady @ 11.09.2023 14:12
Nu, kaut kas jau tur ir noticis, ka Lienīte nepiedalījās baļļukā, kur pat viņas mīļais oražais vedējtēvs bija ieradies. Vai tik ņauka toreiz, kad palika pa nakti uz Kerkiras dīvāna, tiešām nebūs Graudiņam mākusies virsū? ?
LilyLady @ 11.09.2023 13:31Lai cik ļoti izjūtu simpātijas pret Madaru, es atzīšos, ka drusku tomēr nesaprotu viņas vēlmi filmēties tajā šovā. Bērni jau tā tik daudz reižu izvazāti pa soctīkliem un presi, pateicoties gada papiņam, un tagad atkal publiska iznešanās. Mazā pilsētā tām meitenēm nav viegla dzīve - no vienas puses tēvs kauna traips un no otras puses mamma - influencere ar savu uzmanības deficītu. Es nesaku, ka Madarai jāsēž mājās un jāada zeķes, bet nu nav šaubu, ka atkal līs mega sūdu straumes un tie nabaga bērni tiks pieminēti un vazāti pa portāliem..
Nu šis gan ir ok vecākiem nevis svešiem cilvēkiem .Daudzi savus pieaugušos bērnus turpina saukt mīļvārdiņos .gribuiemestkapeiku @ 11.09.2023 14:54Ļoti atvainojos, bet kad te viena Miu sauc nevis vārdā vai jeb kādi citādi, bet gan “maziš” man salūzt acis ???
krixis3 @ 11.09.2023 13:28Es pat nobrīnījos, kas ta nu, ka nebija. Eldars taču bija. Kivim bija bilde ar večiem. Iespējams, spēlēja kādā dzerstiņā, sīko līdzi nedrikstejaun pie Graudiņiem tāds tusins, ka bērnam ar nav vietas un nācās palikt mājās. Kaut būtu vismaz ielikusi story ar sveicieniem un jautras ballītes vēlējumiem. Bet nekā. Baigā draudzene ???
LabaDabaDa @ 11.09.2023 14:33Es arī neaicinātu pie sevis uz tusiņiem tādas "draudzenes", kas to vien dara kā filmē visu pēc kārtas un tad pa taisno bez jebkādas atlases publicē internetā. Graudiņus jau no vienas mājas izmeta pēc šādiem trikiem. ???
LabaDabaDa @ 11.09.2023 14:33Es arī neaicinātu pie sevis uz tusiņiem tādas "draudzenes", kas to vien dara kā filmē visu pēc kārtas un tad pa taisno bez jebkādas atlases publicē internetā. Graudiņus jau no vienas mājas izmeta pēc šādiem trikiem. ???
Kalnos @ 11.09.2023 15:54Nu šis gan ir ok vecākiem nevis svešiem cilvēkiem .Daudzi savus pieaugušos bērnus turpina saukt mīļvārdiņos .
Nu tas par to mauglēnu vispār ir ārpus rāmjiem !icebreath @ 11.09.2023 16:27
Pilnīgi jābrīnās, cik dažas te ir jūtelīgas. Tad, kad te komentāros mazu bērniņu (!!!) regulāri sauc par mauglēnu, tas redziet ir nekas, a pateikt, ka bērns ir maziš, tur uzreiz drāma un pasaules gals :D liekules
personīgi man nevis vārda nozīme vai lietojums nepatīk, bet vienkārši pats tas vārds par sevi😂 nu ir lietas,kas nepatīk tāpat vien, tāpat man ar “maziš”😂😂 bet par to mauglēnu domāju nevis ar ļaunu tiek saukts,bet lai liene lasot forumu redz kāda izskatās meitiņa no malas. Nu bet ir traki ar to meitenītiicebreath @ 11.09.2023 16:27
Pilnīgi jābrīnās, cik dažas te ir jūtelīgas. Tad, kad te komentāros mazu bērniņu (!!!) regulāri sauc par mauglēnu, tas redziet ir nekas, a pateikt, ka bērns ir maziš, tur uzreiz drāma un pasaules gals :D liekules