Bjork @ 28.11.2021 13:46Ak, šausmas, kas par pēdējo bildi ?????
vivii @ 28.11.2021 14:41Liene parāda visas savas prasmes un zināšanas “datordizainā” ?
Man kā cilvēkam, kurš ir studējis datorgrafiku - asiņo acis ???????
es gribēju pilnīgo to pašu rakstīt, ka bez studijām man asiņo acis.LaLo @ 28.11.2021 14:55
Man bez datordizaina studijām asiņo.?
Atgādina kaut kādu indiešu fotošopu.
LaikamGarlaicigi @ 28.11.2021 19:30Izskatās, ka Andris neko nav sapratis, cik viņa Augusta/Jūlija uzvedība bija neadekvāta pret bijušo sievu un meitām. ?
LaikamGarlaicigi @ 28.11.2021 20:23Viss jau būtu baigi OK šobrīd, ja Andris varētu ātri (ātrāk par 5+ mēnešiem) atzīt, ka ir pieļāvis kļūdas, un nepāršautu tik traki un publiski pār svītru.
- Gānīties LIVE internetā braucot mašīnā ar 2 nepiesprādzētiem bērniem nav OK
- Publicēt pusplikas bērnu bildes internetā noteikti nav OK. Bet īpaši, ja otrs vecāks iebilst. Vajadzētu saprast kļūdu pirms par to top vairāki raksti ar ētikas ekspertiem publiskos medijos (līdzīgi raksti un diskusijas par citu ārzemju slavenībām un bērniem ir redzēti ārzemju presē)
- Publiski izteikties (īpaši šmarai Ļenkai) par bērnu svaru vai higiēnu bija nepiedodami (+ atrādīt saplēstus legingus). Un vēl uzvelt visu uz Madaru par uzturu.... Kurš vecāks bija tas, kurš mēģināja meitas uzpirkt ar saldējumiem, Marshmallow ballīti, šašlikiem, u.t.t.?
- Kurināt sabiedrību izsekot, ziņot un nākt klāt un kaut ko teikt bijušajai sievai ir krimināli nekorekti
- Ir pretīgi terorizēt meitas ar "kāpēc jūs negribat tikties ar mīļo tēti? Jūs negribat vispār vairs redzēt savu tēti? Jums tētis vairs nav vajadzīgs?" un citām uzpirkšanas taktikām (batuti, saldējums, akvaparks, u.t.t.)
- Izmantot meitas, lai čakarētu bijušās sievas jaunās attiecības ir nožēlojami. Vasarā 2/3 Andra storiju bija par Jāni no Cēsīm, un kā viņš noteikti Madaru krāpj, nemīl, u.t.t.
LilyLady @ 28.11.2021 20:43Kiviči ir meļi un liekuļi. Par Lienes meitām pats Andris savā grāmatā sarakstījis, kā viņas traucējušas abiem dzērājiem kopoties un cik labi, ka visas aizbēga pie tēva dzīvot. Tas esot tikai godīgi, jo Lienīte pietiekoši audzinājusi meitas viena un ir nogurusi. Bet TAGAD izskan pārmetumi Ārenam, ka viņš meitas ietekmējis, lai negrib tikties ar mīļmāmiņu. Pati Lienīte, protams, nav un nevar būt vainīga, ka meitas viņu negrib, bet nu drusku kauns jau dzeguzei ir par to, ka bērni novērsušies, tāpēc atrada, ko vainot - ex vīru. Tāpat kā Kivičs, savukārt, visās savās problēmās vaino Madaru.