LilyLady @ 30.08.2023 12:04Visticamāk, nesen dzeguze bija izdomājusi atkal uzbāzties savām meitām un saņēma kurvīti, tāpēc šajā delīrijā tik īpašs naids pret ex vīru.
Šo pasaciņu par bērnu noskaņošanu viņa varētu stāstīt, ja meitām būtu 5 gadiņi, bet vecākā ir pilngadīga, otrai meitai ir 16 un trešai 11 gadi. Nez, kāpēc nestāsta, kā policija burtiski izrāva viņai no rokām to trešo meitiņu, kad abi ar Kivi dzīvoklī bija apdzērušies totālā vafelē. Žēl, ka to Degpunktā neparādīja. Tad visa Latvija būtu redzējusi, kāda ir tā "labā, nepatiesi nomelnotā" māmiņa Lienīte.
LuckyStrike @ 30.08.2023 12:33Esmu izkritusi no aprites...bet kur ir Andris?
LilyLady @ 30.08.2023 13:11
Runā, ka pirms dažām dienām esot redzēts Rīgas lidostā. Ej nu sazin, kur aizplēsis bez uzticamā suņuka. Tāpēc šī jūk prātā.
Berry5 @ 30.08.2023 13:19
Tad kas tur fonā krāca? ? Lieņuks jau atkal laiž pa kreisi?
LilyLady @ 30.08.2023 13:11
Runā, ka pirms dažām dienām esot redzēts Rīgas lidostā. Ej nu sazin, kur aizplēsis bez uzticamā suņuka. Tāpēc šī jūk prātā.
LilyLady @ 30.08.2023 13:26
Nez, moš tas bija vecs storijs. Vai arī lidostā redzēts kāds tuncim līdzīgs kadrs un Andrītis mājās kvasījis lupatās, kā jau vienmēr pēc lievenīšiem. Tā jau šiem svēta lieta - pēc iespējas ātri nodzert un nošņaukt visu honorāru.
man jau liekas ka pēc kāda laika tie storiji vienkārši pazūd, laikam pēc 24hAizkraukles Pārdevēja @ 30.08.2023 10:26Viss izdzēsts , izņemot to mugaināko ierakstu. Kāds vīrietis ,kuram ir sieva un meita , regulāri domā par bijušo? Lasu to šizofrēniju un nespēju iebraukt.
LabaDabaDa @ 30.08.2023 11:26Man liekas, atsevišķus aplausus ir pelnījušas Lienes vakarnakts bildes - it kā pieaugusi sieviete, it kā juridiski pieskaitāma, bet puspliku pakaļu, četrrāpus gultā, rociņas sakrustotas, lai tievāka izskatītos un acis iepletusi - nu, gatavā "stirniņa", tikai ragu un astes pietrūkst! Un tā viņa tur lokās un mokās forumam par prieku, kamēr Soulmeitam viss pie vienas vietas.
Starp citu, iganony.io visi storiji vēl apskatāmi, ja nu kāda palaida garām.
es kāreiz nācu šo pašu rakstīt 😎Knabsab @ 30.08.2023 09:16Ļenka savā tupumā padomāja, ka baigi aizvainos forumu, nosaucot mūs par gnīdu pūzni? ? un ak tad nelasa te neko... ok, ok... A tad nafig gribas aizdedzināt?
Es ceru ka to meiteni neapbižo klasē un skolā šļuškas dēļ? Cik zinu meitenes visiem stāsta ka māte ir mirusi.nimfa1726 @ 30.08.2023 14:01Man patika tie story par miļāko vīramāti,tāda pakaļlaiža?
Un viņas meitai nav 11g, bet tulin 13g iet vienā klasē ar manu dēlu.
Pidarņaudis @ 30.08.2023 14:13man jau liekas ka pēc kāda laika tie storiji vienkārši pazūd, laikam pēc 24h
bērns beidzot ticis pie kādas spēles un zīmuļiem, droši vien graudainā iedeva līdziRozāforums @ 30.08.2023 16:03sučka rāda storijos jaunas kurpes un Mia fonā saka,ka skaistas, kamēr pašai Miai jāstaigā ar 3-4 izmērus lielākām kurpēm,kā klaunam blee******
a nu jā, man ar matemātiku sūdīgi!😅 bet nu jā to stories par Ādažiem un Siguldi delīrijas skartā jau dzēsusi!😅kapibara @ 30.08.2023 15:22
Jā, bet šiem nebija 24h pagājušas ne tuvu. ?