Oi, paldies!Helga Andersson @ 29.08.2023 18:49REKUR TEV, ZAPE, VISI MANI SKRĪNŠOTI ?https://failiem.lv/u/awv5vgxd4
amoreamore @ 29.08.2023 20:06Es nevaru, katru reizi kad liekas “nu viss, viņa nevar sevi apkaunot vēl vairāk”, ļenka be like: “hold my Mežezers, rozā lezbes, piekārto savas pakulas, atceras savu grāmatu un ļauno Siguldu”.
Pieliks uguni gnīdām 🤣elfa* @ 29.08.2023 20:20
Ļoti smējos :D Hold my Mežezers :D
Bet Lieņuks mūs no rozā lezbēm ir pacēlusi uz raganām un forums ir gnīdu pūznis :D:D:D
Lorra @ 29.08.2023 20:22Nu tas ir vnk pipec ar to Katerinu.
Nu vai tiešām kādreiz plostojot nevar noturēties un neiet tajā Instagram. Šitādi murgojumi. Kas tas vispār ir? ?
miss aizņemtā, kas visu paspēj nepagurdama 😂cauru dienu tup dīvānā un atbild uz ironizētiem jautājumiem. Visslabāk man patika neinteresē materiālas lietas , bet šovos piedalītos atkarībā no honorāra😄😄Minelūše @ 29.08.2023 20:28Kā tad, forums viņai neinteresē. Lasa te no rīta līdz vakaram kā mīļā?Ar mūsu dzīvēm viss ok, Lieņuk. Esam tikušas tik tālu, cik tev nespīd.
cik vina paredzama, skaistule Mrs world, juhhuuu ✨LabaDabaDa @ 29.08.2023 20:42Nu ir izpildīta pilna Olimpiskā programma: ar sūdiem noliets neko nesasniegušo raganu forums, pašas bijušais vīrs, trīs nepateicīgās meitas, vīra bijusī, bijušā vīra pašreizējā sieva un pašreizējā vīra bijušās sievas pašreizējais vīrs. Vai es kādu aizmirsu? ?
Minelūše @ 29.08.2023 21:06MS World viņa gribētu būt! Es uz grīdas no smiekliem????Viss skaistumkonkurss bēgtu kur nu kurais, kad šī ierastos ar savu ģīmi, uztūkušu no špricēm un džindžas, krupja pazodi, kraupaino degunu, lielajām porām un buldoga vaigiem.
Skrien, Lienīte, pie psihiatra, kamēr nav par vēlu. Un to, ko mēs par tevi domājam, domā arī lielākā daļa Latvijas, kuri nedzīvo galīgi zem akmens. Visi zina, ka tu esi dzeguze, precētu vīriešu piegulētāja un dzērāja!