Arabesq @ 29.08.2023 15:50Ziniet, es laikam dzīvē gribētu būt ar tik lielu self-awereness trūkumu kā Lienei. Tā tak tik forši dzīvot! Filmē savu bārbijas video, kamēr fonā krāc vecis ? Stāstīt par bērnu mīlestību, kamēr pašas bērni no viņas ir aizbēguši un kontaktu neuztur ? Runāt par produktivitāti, kad vienīgais darbs ir pāris reizes nedēļā pavadāt vīru kā Bolt taksistam ? Runāt par veselību un sportu, kamēr pati sēdi uz korķa ? Nu kā tādā rozā sapņu mākonī dzīvot!
SantaBarbara @ 29.08.2023 16:02Par tiem Ukrainiem vēl labāk-esot atdevuši mašīnu,pati jau aizmirsusi,ka ar to mašīnu uz Lv atbrauca un vēl pusgadu braukāja mierīgi!
Par dzīvokli arī nu kā var atdod kaut ko ,kas pašiem nemaz nepieder? Vini taču tikai īrēja
Bet pasniedz itkā būtu Ukrainiem atdevusi savu īpašumu ar visām gleznām???vienīgais kam es ticu ko vini ir spējīgi atstāt citiem ir -aizdirsta māja,neiznesta miskaste un netīri trauki….
Man vairs nav mīļāko dienu. 😪😪😪Ļenka mani nobloķēja un es tagad tikai to mazumiņu redzu, ko kāda no jums ieliek. Tā ir, ka muti netur🤣🤣🤣Pilnīgi bezjēdzīga dzīve 🙈amoreamore @ 29.08.2023 17:08Manas mīļākās dienas ir ļenkas dzēruma delīrija dienas ?
ZapeNape @ 29.08.2023 17:25Man vairs nav mīļāko dienu. ???Ļenka mani nobloķēja un es tagad tikai to mazumiņu redzu, ko kāda no jums ieliek. Tā ir, ka muti netur???Pilnīgi bezjēdzīga dzīve ?
Facundo @ 29.08.2023 15:35Tā pati samudžinās, ka beigu beigās jau aizmirsusi par ko bija jautājums. Vai nu tiešām viņai tāda putra galvā, ka sāk dzejot ka Gobzems.
Viss būs štokos! Aizsteberēs kaut kā nebūt, katra acs uz savu pusi un stulbs smaidiņš kā toreiz Darjas un Agneses "laivā" 😁es nē @ 29.08.2023 17:52Kādā paskatā tā bomze šodien savāks Mia no dārziņa? Nu lūdzu, starp lezbām tiešām nav neviena audzinātāja vai mamma, kas redz šo, kam bērni iet tajā dārziņā? Nu neticu, ka viņa normāla aiziet pakaļ, dzer visu dienu.
zinunezinu @ 29.08.2023 15:39
Tagad raksta tefteļa atbildes. Viena Apple produkcija uz abiem
Skaistais cilvēks - sažuvusī purva dūkņa. 😂 Tik labi pateikts!Minelūše @ 29.08.2023 11:36Smejos, vēderu turēdama. Skaistais cilvēks - sažuvusī purva dūkņa. Nekad neesmu redzējusi cilvēku, kam tik ļoti būtu vajadzīga psihiatra palīdzība, zāles un būšana uzskaitē. Viņa pilnībā dzīvo citā pasaulītē tāpat kā visi Tvaika ielas pacienti.
REKUR TEV, ZAPE, VISI MANI SKRĪNŠOTI 😎https://failiem.lv/u/awv5vgxd4ZapeNape @ 29.08.2023 17:25Man vairs nav mīļāko dienu. ???Ļenka mani nobloķēja un es tagad tikai to mazumiņu redzu, ko kāda no jums ieliek. Tā ir, ka muti netur???Pilnīgi bezjēdzīga dzīve ?