LabaDabaDa @ 23.08.2023 17:27"Es mēģinu atpūsties no Instagram", teica Liene un ielika 27 storijus dienā. "Es runāju tikai tad, kad man ir ko teikti. Ko es tur iešu stāstīt, ko es brokastīs apēdu? Tā es nemāku," viņa piebilda un ielika 100. reizi nemazgātu rīta kafijas krūzi. "Bet šodien pacēlās tāda tēma..." Lūk, Kivi īkšķim parādījusies spēcīga konkurence - tēma arī pacēlusies.
Vispār izskatās, ka šodien Lieņuks iedzēris ko stiprāku par kafiju ar putukrējumu. Kādas diskotēku ripas, piemēram.
ZapeNape @ 23.08.2023 18:28Šodienas "Ievā" kivja pirmā sieva, kuru viņš pameta, jo viņa saslima - Ilze Ieviņa-Moče. 50gadniece. Skaista, jauna, ar trenētu augumu, joprojām spēlē basketbolu. Dzīvo Ropažos privātmājā. Dzīve bez kivja izdevusies! Tāpat kā Madarai un sapratu, ka arī tai Elīnai viss kārtībā. Nezinu par Danu, bet nu vienalga, izšķiroties no kivja dzīve iet tikai uz augšu. Bet kas kivim- īrēts vienistabnieks un saspričēta, izkrāsļota, ar kāpuriem pie acīm, šķību muti un grubuļainu ģīmi , veca bārbija, māte dzeguze un mentāli nevesala dzērāja blakus. Abi pļēguri veļas arvien dziļāk bedrē un nabaga, nevienam nevajadzīgais mazais bērns visam tam bezsakaram pa vidu.
Tā nav gluži intervija, tur ir tēmaScandinavian @ 23.08.2023 19:00
Pareizi saprotu, ka iepriekšējā žurnālā bija Kivis, bet tagad Ieviņa? Tad jau varbūt pēc kārtas katru bijušo sievu nointervēt.
Atkāpei, Ieviņa vizuāli ir līdzīga Elīnai. Vismaz man tā šķiet.
Katzenfamilie @ 23.08.2023 15:03
Tas fake Versace grabulis vinjai sodien kakla, senakas profesijas parstaves skropstas un sarkana kapucjaka ir ists old money klasikas paraugs?
ZapeNape @ 23.08.2023 18:28Šodienas "Ievā" kivja pirmā sieva, kuru viņš pameta, jo viņa saslima - Ilze Ieviņa-Moče. 50gadniece. Skaista, jauna, ar trenētu augumu, joprojām spēlē basketbolu. Dzīvo Ropažos privātmājā. Dzīve bez kivja izdevusies! Tāpat kā Madarai un sapratu, ka arī tai Elīnai viss kārtībā. Nezinu par Danu, bet nu vienalga, izšķiroties no kivja dzīve iet tikai uz augšu. Bet kas kivim- īrēts vienistabnieks un saspričēta, izkrāsļota, ar kāpuriem pie acīm, šķību muti un grubuļainu ģīmi , veca bārbija, māte dzeguze un mentāli nevesala dzērāja blakus. Abi pļēguri veļas arvien dziļāk bedrē un nabaga, nevienam nevajadzīgais mazais bērns visam tam bezsakaram pa vidu.
Facundo @ 23.08.2023 19:31Liene šodien ir ļoti lepna par sevi. Staigājuši svaigā gaisā un savākuši 13tukst soļu. Vareni
Lorra @ 23.08.2023 19:55
Vispār kas Ilzei tad bija par slimību, ka Andris tā aizlaidās lapās ? ?
oioioi @ 23.08.2023 19:28
Absolūts bezstils. Drausmas. Fake zelta ķēde un fake zelta piekariņš. Kur vēl lētāk un bezgaumīgāk! Kā tāda tīne, aizķērusies 90 to gadu beigās. Viņa sevi redz no malas? Kādā realitātē viņa dzīvo? Šāda lēta ārišķība no viņas ir kā kliedziens, re cik es kruta un bagāta. Bet patiesība ir bēdīga. Kāpēc viņa neaiziet uz Zaru, nenokomplektē patiešām ko basic klasisku? Kāpēc sevi pasniedz kā plūkātu vistu, lētuma kalngalu?
Katzenfamilie @ 23.08.2023 22:11
Un galvenais, ka tie bagatnieki nemaz ar tadiem Versace bizuterijas sudiem apkart nestaiga, Lienei, protams, ta kede ar to grabuli ir fake, bet, ja nemaldos, originals maksa apmeram 200 EUR vai nedaudz zemak, atceros vienu realitates sovu par miljonaru gimeni, kur meita bija sev nopirkusi Dior apzeltitus sudraba auskarus par 270 EUR. Tad nu bija ists skandals, jo mate kliedza, ka, ja tas nav ists zelts, tad tas ir NEKAS un par kaut ko tadu maksa ne vairak ka 20-30 EUR, bet ne jau 270 EUR! Tikai Lienite iedomajusies, ka uzliekot Versace grabuli, vinja kaut kada veida bagata izskatisies.