krixis3 @ 14.08.2023 21:08Cik ilgi viņi to bērnu vadās ratos? Es šokā reāli. Trisgadnieci vēl joprojām mazajos pastaigu ratos. Lai tikai sēž mierīga un nav jāuzmana. Pilnīgs stulbums. Un pudele mutē un pampers virsū. Viņa ir slima ar galvu, jo reāli augošu bērnu mēģina par zīdaini atstāt.
nav tas ok, tas ir vienkārši vecāku slinkums pieskatīt bērnu. Rēķini ar kājām tas būs ilgāk, visu laiku jāskatās, kur skrien, sagurs- tad jānes..Minelūše @ 14.08.2023 21:22
Es tieši to pašu vēlējos šejienes mammām jautāt. Vai tas ir ok, ka 3 gadnieks vēl braukā ratos? Negribēju uzreiz pāriet uz uzbraucienu, ja tomēr izrādītos, ka ir ok.
Minelūše @ 14.08.2023 21:22
Es tieši to pašu vēlējos šejienes mammām jautāt. Vai tas ir ok, ka 3 gadnieks vēl braukā ratos? Negribēju uzreiz pāriet uz uzbraucienu, ja tomēr izrādītos, ka ir ok.
Sen jau nevada viesnīcu, Tagad vada savu viesu māju Vecpiebalgā. Laikam tomēr tik labi nepazīsti 😁ZapeNape @ 14.08.2023 19:28Pilnīgas muļķības. Nekādu viesnīcu Linda uz grunti nenolaida. Linda joprojām viesnīcu apsaimnieko un, ja viņa to slikti darītu, tad viesnīcas īpašnieki viņu sen būtu atlaiduši. Diemžēl viņai neveicas ar vīriešiem. Nu ko lai dara, tādu sieviešu pilna Latvija, tikai Linda atšķirībā no citām, ir publiska persona. Lindu pazīstu personīgi. Brīnišķīgs cilvēks, sieviete, mamma, superīga viesu namiņu saimniece, sirsnīga un izpalīdzīga, bet ar krampi, uz galvas uzsēsties neatļaus. Lindai tāds kivičs, kā duksim piektā kāja vajadzīgs.
Tuana @ 14.08.2023 16:23Aizsūtīt alkānam alkoholu. Interesanti, kas Piebalgai šoreiz nosimpatizēja? Dzēruma kratīšanās Dzelzs vilka koncī, attaisnojumi Ievā, kur Kivis apgalvo, ka dzer pilnīgi visi? Kurš bija tas sava amata “lietpratējs” tajā alus brūzī, kam radās šī ģeniālā ideja - Hei, aizsūtīsim tieši Kivičam pāris alus kastes! Vai arī Piebalga tagad grib aptvert zemāko publikas slāni?
Marfa @ 14.08.2023 16:14pec 8!!!!!! Piebaldzinas lupas lipot???? Ak dies, kas par kungi.
pasiem ar kur atstuteties, kad nestabilaka jusana 😁Berry5 @ 14.08.2023 23:39Atkal jau Andris iet pa priekšu un Liene skrien no pakaļas.
Domāju ka rati bēbim būs vēl 3 gadus..
Lulo9 @ 15.08.2023 01:03Sākas kārtējā dislaiku likšana tikai par to, ka nenoliek Kivičus itin visās lietās. Ko tad jūs nepārmetāt Dzenītei, ka viņa savus 4gadniekus veda ratos Šrilankā, ja jau 3gadnieci vest ir šausmīgs pārkāpums un atpalicība?
skandināvijā 3gadnieki ar diagnozēm tiek vadāti ratos, veseli bērni kalnos kāpj paši, garos pārgājienos pa takām, ziemā ar distanču slēpēm brauc utt.Lulo9 @ 15.08.2023 00:06
Jā, tas ir normāli 3gadniekus vest arī ratos. 3gadnieks ir vēl pavisam mazs bērns, kurš mēdz būt neprognozējams uzvedībā. Vienu dienu var nostaigāt dažus km, citā dienā labi, ja līdz tuvākajam veikalam. Tad jautājums - bojāt sev nervus un atteikties no plāniem labi pavadīt ārā laiku, jo nedod Dievs tādas aizspriedumainas māmules padomās, ko liels bērns ratos vizinās vai arī katram gadījumam ņemt tos ratus un pie vajadzības lietot? Jūs te galīgi jau atrautas no realitātes.
Tak neskaidrošoa te ar tevi! Es zinu, ko dara Linda.LuckyStrike @ 14.08.2023 22:47Sen jau nevada viesnīcu, Tagad vada savu viesu māju Vecpiebalgā. Laikam tomēr tik labi nepazīsti ?
Bjork @ 15.08.2023 07:07skandināvijā 3gadnieki ar diagnozēm tiek vadāti ratos, veseli bērni kalnos kāpj paši, garos pārgājienos pa takām, ziemā ar distanču slēpēm brauc utt.