Vārdotāja @ 08.08.2023 11:58Lieņuks laiž pucēt spalvas. Frizieris domāts??
EsRedzējuKa @ 08.08.2023 10:36Ja nu Katerīna neieliek savu debiju, ieliku jums izgriezumus no tās vienas minūtes slavas. Pēdējais video ir ar iedalītajām rindiņām.
Saite uz video
⬇️
https://failiem.lv/u/cvdb68v4p
yay @ 08.08.2023 13:24
Nezāles uz lielceļa neaug.
Nācu to pašu ierakstīt 😄 Riktīgi sasmējos par to "Razve?"😄LilyLady @ 08.08.2023 11:18Vispār rēcīgs dialogs starp varoņiem, taisni kā par švabru. Īpaši smieklīgas ir šīs mini epizodes beigas, kad Ivara Kalniņa varonis, norādot uz līgani planējošo plancku, saka, ka viņai esot tik skaistas kājas, tik fantastiska figūra, bet otrs kundziņš skeptiski piebilst: "Vai tad?" ?
Un balss Lienei ir pretīga. Nu, tā, ka caur kauliem iet.
Ari viriesiem nebija, jo precizi tie pasi tekstini viniem aiz muguras tagad.sakuraszarins @ 08.08.2023 11:28Loma starp citu ļoti atbilstoša Ļenkai, pat nebija baigi kaut, kas no sevis jatēlo, jo tas viņai ļoti atbilst, gan iekšējā būtība, gan vārda krājuma ziņā.
laimiigaaa @ 08.08.2023 23:27Interesanti, kādas izskatās forumnieces. Perfektiem augumiem, simetriskām sejām, laulībā ar turīgiem augsvērtīgiem vīriešiem? :)
laimiigaaa @ 08.08.2023 23:27Interesanti, kādas izskatās forumnieces. Perfektiem augumiem, simetriskām sejām, laulībā ar turīgiem augsvērtīgiem vīriešiem? :)
jap, laimiigaa, tiesi taa.laimiigaaa @ 08.08.2023 23:27Interesanti, kādas izskatās forumnieces. Perfektiem augumiem, simetriskām sejām, laulībā ar turīgiem augsvērtīgiem vīriešiem? :)
un tas bija sarkasms no manas puses. Vairak skatos uz to, ka eksiste karma, un, ciena pret apkartejiem ir vertiba. Priecajos, ka mans virs nedzer, citus neapruna, un par savam meitenem ka siena. Cienu ne del izskata, bet par rupem un atbalstu. Priecajos, ka man ir profesija, kura man patik. Nav jau visiem jabut ar pudelbirstem un saspricetiem superprofiliem, lai butu laimigs un justos novertets.Marfa @ 08.08.2023 23:55jap, laimiigaa, tiesi taa.
Kristītais vārds esot. Kaut kad paspēja pareizticībā pārie. Domāju, ka pēc Buļa uzmetiena. Blandījās pa klosteriem. Vot i Jekaķerina par Katerīnu pārvērtās.Pinky winky @ 07.08.2023 20:33A kopš kura laika viņa oficiāli sevi dēvē par Katerīnu??? Es domāju,ka tas ir foruma joks par viņas šizofrēniju??