Tuana @ 07.08.2023 14:29
Laikam šitie ir tie, kas saka Lienei tos komplimentus:D
Es tieši nodomāju, kas ir tie vīrieši, kam ienāk prātā svešai sievietei iet klāt un ne pa tēmu darīt zināmu savu viedokli, piemēram (citējot Ļenku) - ka vispār viņa esot baigi foršā, tikai pārāk tieva utml. Ļenka tur tik vaļīgi uzvedas, filmē, ķiķina un apskaujas, ka veči pālī moš arī pasaka ne to vien. Iespējams domā, ka viņa meklējas.
ZapeNape @ 07.08.2023 17:14Mani ļena nobloķējusi, vairs neredzu, ko šī liek IG. Nesmuki izteicos par to fotosesiju. Tagad raudu???. Kā lai dzīvo bez lieņuka ierakstiem? Ja nav grūti, ielieciet kādu pērli! Paldies!
Blocked @ 07.08.2023 15:57Diez Dobeles estrāde šodien pa gaisu neaizgāja , 11.aug. ,,Lielballīte,, neatcelas pivičiem ?
gribuiemestkapeiku @ 07.08.2023 19:55Zinu to meiteni kuras kāzu otrajā dienā šie bijuši. Un es domāju forša meitene ? kā var raudāt no laimes,ka ierodas tas orangutāns?
reina @ 07.08.2023 20:06
Gan jau pusaudžu gadu neliels crush. Tie sirsniņā nedaudz paliek, pat ja savecējuši, miesās izplūduši, nosvīduši un sacūkojuši visu savu dzīvi ?
Katerīna uzrodas slimības saasinājumos, pēc tam atkal pazūd ...Pinky winky @ 07.08.2023 20:33A kopš kura laika viņa oficiāli sevi dēvē par Katerīnu??? Es domāju,ka tas ir foruma joks par viņas šizofrēniju??
qwe @ 07.08.2023 15:36Jā, te nu redzams, kas ir tie,kas par kivičiem fano un nāk klāt un saka komplimentus - galīgi apdzērušies veči kas ne rīta ne vakara zin