LabaDabaDa @ 05.08.2023 11:01Liene ar 8 storijiem atspērusies atstrādā nākamo kaktu procedūru. "Brīnumi notiek tikai pasakās," viņa saka. Tas nu ir fakts. Pati allaž sapņoja par daiļo princi, bet dabūja īstu vardi.
Pinky winky @ 05.08.2023 21:57Es nesaprotu,kādēļ, nu KĀDĒĻ tie,kas aicina lievenīšu sēcēju uz saviem PRIVĀTAJIEM pasākumiem, neko neaizrāda tai pajolei par filmēšanas aizliegumu un publicēšanu IG?!!! ????kā var tādu intîmu notikumu kā sveša cilvēka kāzas pa kluso,kā tāda zagle,slapstoties pa stūriem,filmēt? Un vēl savu akvareļfiltrēto jebalu likt priekšā! KĀĀĀĀĀ?????
Pinky winky @ 05.08.2023 21:57Es nesaprotu,kādēļ, nu KĀDĒĻ tie,kas aicina lievenīšu sēcēju uz saviem PRIVĀTAJIEM pasākumiem, neko neaizrāda tai pajolei par filmēšanas aizliegumu un publicēšanu IG?!!! ????kā var tādu intîmu notikumu kā sveša cilvēka kāzas pa kluso,kā tāda zagle,slapstoties pa stūriem,filmēt? Un vēl savu akvareļfiltrēto jebalu likt priekšā! KĀĀĀĀĀ?????
Krizdole @ 05.08.2023 22:04
Nu bet ja nav pret to, tad ko aizrādīs. Mēs te brīnamies, kas viņu vispār aicina, bet, redz, aicina un acīmredzot nav iebildumu ne pret filmēšanu, ne publicēšanu ?♀️ tādi nu ir tie Kiviča fani, mums to nesaprast
sakuraszarins @ 06.08.2023 01:29Interesanti, vai pašpasludināta z-scars menedžere vispār saņem, kaut kādu algu? Vai viņa tiešam strādā , lai grupa varētu veiksmīgi koncertēt ??? Izskatās, pēc kārtējiem mežezera murgojumiem, jo ja tas būtu darbs, kaut vai uz pusslodzi, tad par to vajadzētu saņemt kaut kādu algu, tad vismaz nevajadzētu prasīt taukmenam grašus, lai lidostā varētu nopirkt apenes un lūpu spīdumus. Vai Ļenka, ka čurkas, strādā bez darba līguma?
Aizkraukles Pārdevēja @ 05.08.2023 13:48Sitiet mani nost ,bet Mia ir tik neglīts bērns
kapibara @ 06.08.2023 07:29
Jo līdzīga tēvam. Nepaveicās.
Zapte @ 06.08.2023 03:43Tuncis bija izgājis tiešraidē. Agdies, cik viņi ir garlaicīgi, drausmīgi, šausmīgi, prasti, nu, viss kā vienmēr. Un Fetmens ar elegantu kluci uz galvas! :D
LilyLady @ 06.08.2023 08:45
Taukmens attaisnojās, kāpēc šim ir resna seja. Daudz spēlējot un visur viņam kaut ko dodot līdzi: alus mucas un šašliku kastes, un tad mājās dīvānā to visu arī notiesā. Esot nolēmis neko sev neliegt, neesot jau vairs 25, kad jābūt kaut kādiem svaigiem. Vispār esot miesās normāls. Vakar esot cēlis (nez ko? laikam savu pakaļu no dīvāna) .. mērķis esot 155. Un matus pats sev griežot, Lienīte ar mašīnīti apejot riņķī un viņš tad piekārtojot čupčiku, kas vispār esot dzeltens sūds, ko vajagot nogriezt.
Visas tās vāvuļošanas fonā, protams, arī šļuškas neiztrūkstošais hi-hi-hi-hi.
jenna @ 06.08.2023 08:53
Man jau likās, ka tādu frizūru salonā nedabūt ? kā es neiedomājos, ka supersieviete tai ir autore!!! ??
Taukmens attaisnojās, kāpēc šim ir resna seja. Daudz spēlējot un visur viņam kaut ko dodot līdzi: alus mucas un šašliku kastes, un tad mājās dīvānā to visu arī notiesā. Esot nolēmis neko sev neliegt, neesot jau vairs 25, kad jābūt kaut kādiem svaigiem. Vispār esot miesās normāls. Vakar esot cēlis (nez ko? laikam savu pakaļu no dīvāna) .. mērķis esot 155. Un matus pats sev griežot, Lienīte ar mašīnīti apejot riņķī un viņš tad piekārtojot čupčiku, kas vispār esot dzeltens sūds, ko vajagot nogriezt.