kapibara @ 03.08.2023 19:06Harčo Lienes gaumē - no burciņas, precīzāk. ?
tapec vina ir tik tieva. Vinai nepietiek un bernelim pudele, ja nav pie Graudiniem.Tusnelda @ 03.08.2023 20:00
ĀrprāC, cik harčo burciņas viņai jāpērk? Kiviča kuņģim ar trijām pietiks? ??
Anne Shirley @ 03.08.2023 18:07
Tā fotosesija ar to dīvaino fonu atsit kkadu 2008.gadu vai pat vēl senāk. Vienkārši smieklīgi, bet nu viņa jau neko nemāk gaumīgi izdarīt :D
:D hahaha sasmējos. Tās ir laikam dienas, kad cenšas nedzert.qwe @ 04.08.2023 09:00Vecā mauķele ar savu tusni sudus savārījuši,tagad klusē un tēlo labiņos, lieņuks tāda majsaimniecīte, atradusi laiku saspringtajā grafikā zupiņu 1 x 3 mēnešos izvārīt no burkas, māju ar ziediņiem izrotājusi ? vajadzētu vēl kādu story ar kukuuu Mia
reina @ 03.08.2023 12:30
Viņam ir ļoti, nu ļoti mediocre balss.
Katram jau, protams, atšķiras muzikālā uztvere - kāds tembrs šķiet skaists, utt. Bet viņa balss nav ne dziļa, ne dzidra, ne notis māk tīri paņemt, diezgan nazāla pieskaņa, tagad vēl jo sliktāk tas viss.
Z-svars ziedu laikos tās dziesmas bija lipīgas un nedaudz uz rock-pop virzienu, andža - vēl nepārspeķojies, tāpēc "gāja cauri" un pati arī klausījos, pat vienā koncertā laikam biju.
Tagad ar kivi un z-svars, tur viss ir slikti.
Pārējie mūziķi ir ok, bet, domāju, ka no estētiskā viedokļa viņi sev iegriež, palikdami ar kivi un ļaujot visus viņa izgājienus.
aa nu arī labi, ja graudainajai patīk, lai tak ņem to bērnu audzināt, tur tomēr daudz labāk kā pie abiem kūku primātiemnimfa1726 @ 04.08.2023 09:28Mia tak pie graudiniem dzīvo. Atradusi kādus muļķus kuriem nogrūzt bērnu kas pašiem traucē.
Tērvetniece @ 04.08.2023 10:19https://www.1188.lv/zinas/liene-kivica-saruna-pec-fotosesijas-reti-kura-sieviete-to-var-atlauties/18059
"Daudzas sievietes mani uzskata par paraugu un iedvesmas avotu un uzskata, ka esmu pacēlusi sievietes latiņu. " Cmon Ļena, tu pati tam tiešām tici? ?
Tērvetniece @ 04.08.2023 10:19https://www.1188.lv/zinas/liene-kivica-saruna-pec-fotosesijas-reti-kura-sieviete-to-var-atlauties/18059
"Daudzas sievietes mani uzskata par paraugu un iedvesmas avotu un uzskata, ka esmu pacēlusi sievietes latiņu. " Cmon Ļena, tu pati tam tiešām tici? ?
Minelūše @ 04.08.2023 10:52
Nē, dārgā Liene. Kārtīgām sievietēm dzeguze un precētu vīriešu piegulētāja nav nekāds paraugs.
Bet taisnība - reti kurai sievietei ir tik prastas plikbildes. Tās, kuras vēlas erotisku fotosesiju, paveic to daudz gaumīgākā veidā.
Facundo @ 04.08.2023 11:22Lienīte esot arī fotografejusies arī ar vēl pikantāku veļu, tā varbūt tā bilde sunīšpoza
Chempions Rafaels @ 04.08.2023 11:47Nevar būt,ka tie divi stulbeni beidzot aizvedusi sīko pie zobuarsta. Ceru, ka pamatigi dabujusi pa galvu būs, jo nu nabagam tie zobi ir pizdec loti atvainojos.